***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lasa mai strings....ca nu la aia ma refeream...aia-s de umplutura

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Eu pana acum am primit ca scrisoare doar un pachet care continea adidasii lui Marius si o bluza, inca unul cu o bluza, niste sosete si setul de masa roz, si acum umtimul asta cu cizmele Mirunei, baschetii cu capsuni si niste balerini. La mai multe articole am primit colet, clar.

In fine, sa vedem ce-mi raspund astia de la Colissimo...ca am scris si eu la ei

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hai, mai sa trimita si blugi in scrisoare? Eu nu cred.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aaaa, am uitat de asta....care e f.misto
un materiale f.bun. am luat pe belumarin si cred ca o sa
mai iau si alte culori

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324094790&documentid=321407&categoryid=23111843&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Luatile mai voi pe toate..., rusineeeeee!!!!

Glumeam, fac haz de necaz..oricum n-am bani acum de comandat, dar stau si ma gandesc daca sa comand din nou jacheta Mirunei si niste pataloni ai mei...mi-e sa nu vina si coletul ala si sa vezi atunci ce ma apuc de vandut din ele. Oricum pana dupa Paste zic eu ca ar cam trebui sa stim cum stam

Mergi la inceput

mada, daca vrei iti fac eu comanda
da' nu pe banii mei, biensur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna ,fetelor!
Am intrat sa va spun ce-am facut!Dupa un schimb de mailuri,in care ei tot se faceau ca nu pricep,mi-am dat seama ca nu prea am ce face,cine mi-a inlocuit pantofii, a facut-o deliberat,si a stiut cum s-o faca,cutia de la pantofi e cea originala cu codul de pantofi corect,factura e in regula,le-am trimis si poza cu pantofi sa-i vada,ca nu sunt aia pe care i-am comandat,tot ii trage sa le dau codul de pe cutie si de pe factura,pai nene alea sunt in regula, pantofii au fost inlocuiti!Sunt la mana lor,daca vor sa ma creada,probabil isi inchipuie ca vreau sa-i trag pe sfoara,ca am luat pantofii de la altcineva am facut o poza cu ei si vreau sa fac o mica afacere!Nu stiu ce sa mai zic,decat ca m-am vindecat,nu-mi mai trebuie LR!

Mergi la inceput

a...ce nasol...asta chiar ca e incurcata
iti dai seama ca cineva a schimbat (intentionat sau din greseala)
perechea de pantofi
dar aia din cutie i-ai gasit pe net la ei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Am primit si eu azi coletul comandat pe 21.A venit in cutie mare pt ca au fost 2 perechi de adidasi in cutiile lor.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324115425&documentid=207607&categoryid=22911914&single=&hasNext=1&hasPrev=1 -perfecti.Am comandat marimea 36,cat port si aici si sunt buni.Sunt super incantata de ei.I-am luat cu 45 euro.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324115296&documentid=446907&categoryid=22911905&single=&hasNext=1&hasPrev=1 -pt sot,inca nu stiu daca-i sunt buni.Dar sunt frumosi.I-am luat cu 71euro.

Si 2 perechi de pantaloni pt sot,nu-i mai caut ca i-ati vazut,parca Jasmine ii comandase.
Si cadou setul de genti roz....

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor dati-va si voi cu parerea pls

deci coletul meu din data de 20 ala dupa care plang eu acum contine urmatoarele:

Quantité : 1 - Le nouveau ''battle'' imprimé ACTIVE WEAR [imprime / 42] Ref. : 8981965 - 14,66 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le pantalon taille normale entrej 70 cm LES ESSENTIELS [rose pâle / 40] Ref. : 6816541 - 10,48 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - La chemise imprimée [imprimé / 40] Ref. : 6747108 - 3,25 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le gilet manches longues [prune / 38/40] Ref. : 5589266 - 6,49 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le gilet boutonnage asymétrique [noir / 38/40] Ref. : 9199934 - 6,99 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le T-shirt NIKE [noir / 38] Ref. : 2466856 - 13,00 Euros prix unitaire remise déduite

adik 6 articole de imbracaminte pentru mine si sot fara cadou fara nimic...este posibil sa vina ca scrisoare??sau vine colet??

edit: acum mi-a scris sabine mi-a raspuns la mail:

Hi,

Your order has been shipped on March 21th through parcel n° 079 6305010. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Thank you for waiting.

Best regards.

Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

deci fix ca si voua!!!!...astept ce-o sa fac??daca asa zice fata asta??!!!

edit iar: ce-i parcel no....??

INGRID

Da,e posibil.Eu am avut in comanda trecuta 9 articole de imbracaminte a venit ca si scrisoare.Nu era voluminoasa deloc.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput