***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

pai vedeti, o solutie finala tot eczista
deci nu ramaneti si cu banii dati si fara de tzoale

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Da, dar devine stresant sa faci asta mereu, plus ca iar vor zice ca sisteaza livrarile ptr RO..ceea ce bineinteles ca nu dorim

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

ma duc sa calc si sa mai pun la cale planul de atac...revin

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

madau, poate-ti vin idei bune la mare, la soare

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor dati-va si voi cu parerea pls

deci coletul meu din data de 20 ala dupa care plang eu acum contine urmatoarele:

Quantité : 1 - Le nouveau ''battle'' imprimé ACTIVE WEAR [imprime / 42] Ref. : 8981965 - 14,66 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le pantalon taille normale entrej 70 cm LES ESSENTIELS [rose pâle / 40] Ref. : 6816541 - 10,48 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - La chemise imprimée [imprimé / 40] Ref. : 6747108 - 3,25 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le gilet manches longues [prune / 38/40] Ref. : 5589266 - 6,49 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le gilet boutonnage asymétrique [noir / 38/40] Ref. : 9199934 - 6,99 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - Le T-shirt NIKE [noir / 38] Ref. : 2466856 - 13,00 Euros prix unitaire remise déduite

adik 6 articole de imbracaminte pentru mine si sot fara cadou fara nimic...este posibil sa vina ca scrisoare??sau vine colet??

edit: acum mi-a scris sabine mi-a raspuns la mail:

Hi,

Your order has been shipped on March 21th through parcel n° 079 6305010. It takes 3 to 4 weeks for a delivery abroad. Thank you for waiting.

Best regards.

Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.

deci fix ca si voua!!!!...astept ce-o sa fac??daca asa zice fata asta??!!!

edit iar: ce-i parcel no....??

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

eu zic scrisoare.
am primit si poseta in scrisoare. din experienta mea doar daca este ceva voluminos (adidasi, geaca) vine in colet, sau daca sunt f. multe, peste 10 articole. am primit si 9 articole in scrisoare, se minunau postaritele ce volum poate avea o scrisoare.

edit: oare e si in functie de suma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

nushulica, parcel no e numarul ala de colet, referinta interna a LR-ului, n-are nicio treaba cu posta.

Eu cred ca e scrisoare la tine. Eu am primit in "scrisoare" gecuta Silviei (matlasata) bine impachetata si stransa in punga.

Mergi la inceput

hai sa va dau si eu comanda mea...io zic ca e colet, dar hai sa vedem

Mergi la inceput

PANTALON
TEE SHIRT
JEANS DENIM SLACK L
3 SHORTS EN EPONGE MIXTES
Parka mixte pois blanc sur fond rose
LOT DE STRINGS
BERMUDA BLANC
PANTALON
SAC BESACE

ar fi 9 articole, destul de voluminoase zic eu, blugi, pantaloni, nu cred ca au cum sa vina scrisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

strings aia cre'ca ocupa tot volumul
Nu-i exclus sa fie scrisoare. Ai primit pachet altfel decat daca erau inauntru adidasi sau vreun cadou mai greu si voluminos?
Voi trebuie sa stiti, cele care ati primit mai multe comenzi.

Mergi la inceput