***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sapati, sapati, ca trebuie sa rezolvati problema cu coletele astea
Doamne'ajuta

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am vb acum la infopost cu un nene tare dragut, si care a zis ca fara AWB..nr asta cu FR in coada nu avem ce cauta. E musai sa-l aiba expeditorul pe chitanta care o primeste de la posta lor...cica daca nu-l mai au sa maerga sa-l mai ceara odata, ca-l au in computer. fara ala nu sta nimeni sa caute, chiar daca fac reclamatie, ca au mii de colete zilnic, e munca de Sisif. Daca nu am de unde sa fac rost de AWB..sa astept avizul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si pe oriunde sapam, si prin stanga, si prin dreapta, tot la AWB ajungem....

Mergi la inceput

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Sa mai sapam...sapa-i-ar

Mergi la inceput

atunci sa inceapa atacul asupra LR-ului
ultima solutie, inc-o revolutie
ori aia de la rel.cu clientii de la lr e proasta ori nu vrea
ea sa-si faca treaba...si ar trebui atunci EA reclamata
serios

Mergi la inceput

mada, eshti super haioasa
dar nu trebuie sa te lasi pagubasa, sincer

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

atunci sa inceapa atacul asupra LR-ului
ultima solutie, inc-o revolutie
ori aia de la rel.cu clientii de la lr e proasta ori nu vrea
ea sa-si faca treaba...si ar trebui atunci EA reclamata
serios

Pai degeaba o impuscam pe Sabine, ca LR nu trimite toate pachetele ca si colet; pe multe le trimite ca scrisoare simpla, care nu are AWB.

asa ca
putem impusca pe cine vrem dar AWB din piatra seaca, adica de pe scrisoare simpla, nu are de unde sa scoata.

Mergi la inceput

Aoleu..ma stii pe mine aia care sa se lase pagubasa???????? NO WAY..plec cu ei de gat si cu tot cu AWB-ul meu.

Lavi al meu sigur nu e scrisoare, ca am destule articole in el..am primit deja o scrisoare, cea din 21..ar fi trebuit sa vina si cea din 20 odata cu ea, zic eu. Daca l-au trimis ca scrisoare, e pierderea lor, o suporta, eu vreau banii inapoi sa mai pot comanda odata

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau
Daca l-au trimis ca scrisoare, e pierderea lor, o suporta, eu vreau banii inapoi sa mai pot comanda odata

Si asa ajungem la solutia lor: banii inapoi, fara sapaturi!

Mergi la inceput