***LA REDOUTE(17)***
Raspunsuri - Pagina 21
madau spune:
Io am fost acum iar la posta, nu au nici macar un colet extern in depozit asa ca nu a avut prea mult de cautat

Lilina...numarul ala cu CD...FR nu ni-l pot da cei de la LR...deci e fix kk, fara ala nu putem cauta pe nicaieri coletul
Eu acum ma apuc sa sun la aia de la Giulesti sa vad ce pot afla
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilina spune:
eu zic sa faci o intrebare si la colissimo
cu datele tale si ale comenzii
poate iti pot da ei aces nr...daca tot ei il pun pe colet
si nu LR
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
ella_74 spune:
madau,
si eu am comenzi , in afara de cea din 6 martie nevenita, din 21, 22, 23 martie.
Pentru 21 si 22 am avut cate 2 comenzi si a venit cate una din fiecare zi.
ella
madau spune:
Pai si ce sa intreb mai...sa-i dau numele si nr de colet de la Redoute? Io stiu daca stau sa caute dupa nume? Oricum trebui sa-mi scrie cineva mailul, ca la franceza-s bata

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Hai sa va mai zic ceva...
Eu am acasa o declaratie vamala ptr un colet care a fost expediat prin LA POSTE http://www.laposte.fr/particulier_4.html , deci cautam iar acul in carul cu fan..de unde stiu eu prin care au trimis ei coletul?
Madau si
ella_74 spune:
io le scriu acum astora de la coliposte, pe site au un formular, le dau nr de colis LR si sa-mi spuna daca ma pot ajuta in vreun fel; sper sa priceapa engleza...
ella
lilina spune:
ella, mult succes,,,,incercarea moarte n-are
http://www.freetranslation.com/
daca vrei sa traduci din engleza in franceza !!!
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
lilina spune:
moamaaa, am facut 500
sunt membru junior, aveti grija
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
ella_74 spune:
gata, am scris la ColiPoste ,le-am dat numele, adresa, nr de client LR si nr colis si le-am cerut sa-mi spuna ceva de tracking...
ella
lilina spune:
mama nene, mi-a raspuns Posta Romana
Ca urmare a solicitarii dumneavoastra transmisa pe site-ul Postei Romane, va comunicam: pe baza numarului de prezentare al trimiterii (format din 2 litere, 9 cifre si 2 litere la sfarsit) puteti obtine informatii despre aceasta, in momentul in care va intra in tara, pe site-ul Postei Romane la sectiunea Track&Trace http://www.posta-romana.ro/tt/index.jsp?limba=0&numar_trimitere=. Orice administratie postala care foloseste acest sistem de urmarire electronica a trimiterilor, ofera informatii doar pe teritoriul ei, respectiv numai in tara de expeditie (www.upu.int) si tara de destinatie, Posta Romana poate furniza informatii numai pentru trimiterile postale efectiv sosite in circuitul postal roman. Codul este dat de administratia postala a tarii de expeditie.
Va multumim pentru increderea acordata!
_
Biroul INFOPOST - Relatii cu clientii
C.N. Posta Romana S.A.
Bulevardul Dacia 140, sector 2, 020065 Bucuresti
Telefon: 9393- din Bucuresti;
(004) 021/ 9393111 - din tara/strainatate
Luni-Vineri: 08.00-20.00; Sambata: 08.00-14.00.
infopost@posta-romana.ro
www.posta-romana.ro
Lilina si
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe