***LA REDOUTE(17)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca vad ca bantui singura pe aici, chiar imi pare rau ca s-a stricat asa atmosfera, mai ales acum inainte sa sarbatori...io sper sa reveniti cat mai curand, mi-e dor de zilele cand dadeam gata cate 1 subiect pe zi si radeam noptile de ne trezeam copii.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Buna fetelor,

imi pare rau pentru toate cele carora li s-au "pierdut" coletele...

eu sunt convinsa ca la noi e problema. am facut si eu o comanda pe 23, cu 2 articole amarate: faimosul grill (pe care l-am inaugurat ieri, inca nu a ruginit) si niste pantaloni ptr baietel, ca sa fie peste 10 euroi, si am bagat codul de genti verzi ca asta era de fapt scopul ca o sa am nevoie de geanta de voiaj.
ma duc la posta, fara aviz, pachetul tocmai sosise. imi zice lucratoreasa ca e insotit de un proces verbal ptr ca s-a constatat o diferenta de greutate de cca 300 grame. ma uit pe proces, era bifat spoliere - asta inseamna ca in vama a ajuns desfacut, pachetul a venit cu trenul deci s-a furat din tren cu tupeu. lipseau pantalonasii lui andi.

inca nu am avut timp - eu sunt f prinsa cu serviciul pe aceasta cale imi cer scuze de la voi ca apar asa rar - dar am sa vb cu cei de la vama. pe factura originala LR apar bifate cu pixul toate produsele.
am sa iau masuri, sa depun o pliangere ceva, sper sa pot face ceva.

nu ma deranjeaza neaparat lipsa pantalonilor cat hotia asta din romania, unde sunt angajati toate scursorile ptr ca salariile sunt mici si se fura la greu. sigur si coletele voastre au fost furate.

imi va parea nespus de rau sa sisteze LR livrarile in RO, dar cred ca cu noi mai mult pierd... eu cred ca sunt seriosi, in ciuda harababurii din organizare.

va pupic pe toate, va doresc un Paste fericit si multa lumina si dragoste in suflete!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by pitzinuca

Buna fetelor,

proces verbal ptr ca s-a constatat o diferenta de greutate de cca 300 grame. ma uit pe proces, era bifat spoliere - asta inseamna ca in vama a ajuns desfacut, pachetul a venit cu trenul deci s-a furat din tren cu tupeu. lipseau pantalonasii lui andi.

Asa cred si eu. Ca nu Posta Romana ca institutie e de vina, la ei pachetele vin cu o evidenta, nu pot sa le faca pierdute. SI nici LR-ul. Ci undeva pe lantul de transport: avion/tren.

Deci de-aia zicala:"codrul e frate cu romanul" Ca se fura ca in codru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata fetele!!!imi pare rau ca s-a instalat atmosfera asta in subiectul asta care pentru noi femeile pana acum a fost ca o "terapie de shopping"

nu sunt de acord cu anumite pareri care s-au zis aici,dar nici nu am de gand sa ma cert cu nimeni

atat vreau sa subliniez: da,sunt de acord ca prin comanda online risti anumite lucruri(calitatea produsului,marime gresita,nesosirea coletului) dar mi se pare foarte corect sa pot primi niste informatii minime despre livrarea acelui colet ca sa-i pot urmari traseul tocmai pentru ca sunt clientul lor....dar nah...poate o fi gandire pur "romaneasca"

spor la shopping fetelor!!!eu bag in continuare shopping ca-mi place de mor

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Da, mai, dar:
-ei prefera sa le trimita pe cele mici ca scrisori simple pt ca ies mai ieftin decat colet; iar rata de pierdere a coletelor era mica (pana a intrat Romania pe fir )
-asa ca prefera sa retrimita atunci (rar) cand nu ajung; decat sa-si complice si scumpeasca sistemul de expediere.

Probabil Romania e exceptia, aici se fura mult. In lumea a III-a probabil nu au prea multi clienti.

Asa ca decat sa-si schimbe sistemul de livrare (care merge bine worldwide minus Romania), mai bine renunta la Romania.

Asa ca eu ii inteleg; imi pare rau daca iau decizia asta, dar ii inteleg.

Bineinteles ca cine pica prost suntem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

oricum ar fi n-are nici un rost sa ne certam noi aici.E clar ca in tara asta nu functioneaza nimic ca in alte tari.Noi stim asta,ne asumam riscurile si speram ca va veni si ziua in care problemele de genul asta vor fi doar amintiri.Dar mai e muuult pana atunci.

Eu am facut 4 noi comenzi de alaltaieri incoace,speriata de perspectiva taierii macaroanei.Si mai am de facut inca 3-4.Daca nu se vor sista livrarile si voi vedea la reducerile din vara produsele pe care le comand acum....asta e!ghiseftul meu!In momentul asta nu pot sa ma abtin.Cu atat mai mult cu cat de la LR cel mai mult ma intereseaza hainele Taillissime,pe care la noi nu le gasesc.Si catalogul Quelle "Marimea mea" n-a aparut nici acum,cine stie daca si cand va aparea.

Pe copil l-am cam imbracat pt vara asta,chiar mai mult decat era nevoie.N-am curaj sa numar dar cred ca i-am luat de la LR cel putin 20 de tricouri.Nu mai vorbesc de pantaloni,bermude,pantaloni scurti,pijamale,etc...

Eu in mod cert sunt multumita de LR.Mi-au venit la timp toate coletele,n-a lipsit nimic din ele,calitatea produselor e in mare parte OK...n-am nimic sa le reprosez.Dar le inteleg perfect pe fetele care au comandat,au platit si n-au primit coletele.Cred in continuare ca problema e undeva in Romania,nu la LR.

Mergi la inceput

fetelor ce ziceti de rochitza asta?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4923138&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

as vrea sa o iau dar ma gandesc sa nu fie prea elastica si sa scoata suncile ca pe aia din poza sta super dar cred ca are 50kg

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, asta e atitudine de redoutiste???????? Ia va rog mobilizarea...chiar daca nu mai face comenzi deocamdata, nu trebuie sa ne punem la punct strategia ptr urmatoarea seiune de shopping? Pai ce scapa ei asa rapid de noi?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

De mine nu scapa sigur!Cat timp livreaza in RO,eu sunt client fidel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmine

De mine nu scapa sigur!Cat timp livreaza in RO,eu sunt client fidel.

si eu la fel jasmine...chit ca nu a ajuns inca coletul din 20 vad ca suntem mai multe cu colete din 20 nesosite si ma gandesc ca stau pe undeva nu putea sa le fure cineva pe toate

am fost la posta si nu am niciun colet...de marti n-am mai primit nimic...stau si ma gandesc, eu marti am primit o comanda facut pe 23.03 si mai am inca una din 23.03 si pe urma din 24,25 nici nu mai stiu exact...oare astea de ce vin mai tarziu??ca eu ma asteptam sa primesc saptamana asta colete zilnic

poate o fi cu sarbatorile si de asta mai intarzie

INGRID

Mergi la inceput