agentiile de babysitting

agentiile de babysitting | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Ati apelat la serviciile vreunei agentii de babysitting pentru a gasi bona potrivita? As dori niste impresii, detalii, nume ... multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

eu am apelat la blu. am ramas cu o impresie proasta. ei zic ca testeaza bonele psihologic dar mi-au adus la interviu una dusa rau cu capul (ele dau un test cu diferite intrebari legate de copil, la intrebarea ce ati face daca se arde copilul asta raspunsese ca ar pune urina pe rana). altele erau de-a dreptul murdare. in final am ales pe cineva, dar trebuie sa ai ceva in experienta in a citi oamenii, pentru ca sincer, ei nu fac nici o selectie! asta se intampla acum cativa ani, cand inca nu se platea taxa pentru vizionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am luat bona prina agentia Mamy Help si pot spune cu mana pe inima ca sunt foarte multumita de bona copilului meu.
Are deja aproape un an de cand e la noi.
Am luat-o cand avea Matei 5 luni fara o zi.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cat ii dai bonei si cat a fost comisionul agentiei? Iti dau vreo garantie ceva? Daca inchei contract si constati dupa 2 sapt. ca nu sunteti compatibili ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Eu am luat bona de la Blu Servicii. A stat la mine aproape un an, dupa care a inceput sa fure din casa...obiecte marunte: un telefon mobil, o cartela, niste bani. Am zburat-o imediat.
Cand am angajat-o scria pe fisa de la Blu Servicii ca a fost asistenta cu toate gradele date.
Dupa ce am dat-o afara am aflat intamplator ca fusese infirmiera in spital, in nici un caz asistenta. Si culmea: fusese data afara din spital tot pe motiv de furt.
Cert este ca daca o posibila bona se duce la agentie si zice ceva, nu cred ca sta cineva sa verifice daca minte sau nu. II fac o fisa cu ce zice femeia si asta mi-a aratat si mie.
Daca le ceri referinte, o sa ai surpriza sa iti spuna ca au plecat in Spania fostii parinti la care a mai prestat aceasta activitate. Cel m-ai haios a fost cand am vazut 3 posibile bone care toate mi-au spus aceeasi poveste cu Spania. Ma da..chiar aa...numai in Spania au plecat toti....cata lipsa de imaginatie!!!

Conditiile de vizionare, de comisionare, etc. sunt diferite, in functie de agentie si in functie de ce tip de pachet iti alegi.
Majoritatea au site-uri pe net si explica acolo ce si cum.

Cu drag
Liana

http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Din "greseala de eroare" = m-ai haios = incorect
Corect este: mai haios

Mea culpa
Tks
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Noi am luat bona prin agentia Profiles. Ii dam 5 milioane pe luna pt 6 ore pe zi, dar agentia nu s-a bagat la negociere, am stabilit direct cu bona salariu.
Aici cel putin (nu stiu la alte agentii) prima luna e considerata de proba: daca constati ca nu "va potriviti", ai dreptul sa mai alegi inca de 2 ori. Daca tot nu esti multumita nici de a 3-a persoana testata in luna de proba, ai dreptul sa renunti la serviciile agentiei, iar ei iti dau comisionul inapoi (nu stiu daca integral, sau ti-l opresc pe cel de vizionare).

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput

Anca, multumesc frumos. Asa mi s-ar parea si corect. Dar daca nu s-au bagat la negociere, in ce a constat ajutorul lor? Doar in furnizarea bonei si eventuala ei inlocuire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Nu s-au bagat la negociere in sensul ca nu s-au bagat in discutie, dar au fost de fata. Practic, la vizionare (pe care ei o stabilit-o cu cele 3 doamne gasite pana in momentul ala) intrebi ce vrei tu, si fireste ajungi si la chestiunea salariului. La una dintre ele, de exemplu, pt ca nu mi-a placut deloc din start, am intrebat doar intr-o doara ce salariu vrea, pt ca oricum n-as fi angajat-o, si cand a mai cerut si o caruta de bani, m-am felicitat in gand pt decizia pe care deja o luasem.
Da, agentia te ajuta sa gasesti acele doamne pe care sa le vezi si le pune sa-si faca toate analizele, cazierul si copiile dupa actele de studii. Desigur ca daca poti sa cauti tu direct pe cineva si s-o pui sa faca toate astea, poti sa mergi direct la tinta. Eu una nu am putut/stiut cum sa fac, asa ca am preferat ajutorul profesionistilor, ca doar asta fac si stiu ce au de facut.

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2 - tot fetita, DPN 01.08.2007)

Mergi la inceput

Asa sper si eu, sa fie profesionisti, si intreb pentru ca am auzit si de altii care nu sunt si te taxeaza degeaba.

Mergi la inceput