ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Adelamariaai drepatate,cu testul...ce sa zic,era in casa,ramas din decembrie cind am avut o intirziere de CM(aici se vind intr-un pachet 2 teste)altfel nu cumparam pt ca era devreme si oricum nu sunt relevante pt stimulare de fivet.....uite azi sunt z.11 as fii putut sa ma duc sa imi fac un test adevarat din sange(sunt relevante incepind cu z.10)dar am fost cuminte,astept ziua de luni(sunt mindra de mine,in acest moment)...multumesc...tu cum te simti...ce simptome ai ? sau nu ai ?....eu sper sa nu ai....sa ai o sarcina usoara,usoara fara simtomatologii

.... Tuturor fetelor..!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Ioana, excelent iubita, trebuie neaparat sa repetam cu fetele de la endo: gabitzu, boo, nu se poate, tre sa ne cunoastemsi nu aveti idee ce dragute sunt fetele in varianta live, si ce bine gateste ioana-a pus felicia poze pe topic la tutu dar eu nu reusesc sa le vad
boo, care e problema pe care o ai cu genunchii? eu am o problema la dreptul, cica semiluxatie de rotula, din nastere, dar pana la 26 de ani, cu participare la o stafeta de maraton si alergari multiple de placere, n-am avut nici o problema. m-a apucat anul trecut la antrenamentele o alta editie de maraton, la care n-am mai putut participa, si nu ma mai lasaalaltaieri am alergat 2k cu genunchiera si tot m-a durut de n-am mai putut...s-a terminat cariera mea artistica
va pup, we frumos,
ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna fetelor!
Probabil ca Boo se insoreste.Insorire placuta!Pe mine m-a pocnit instant rasul cand am vazut in mijlocul propozitiilorTare!
AdelamaaaaaariaaaaCe faci curcubeu?
Cum stai cu soamnele?Si tu mi-esti draga...si sigur ne vom vedea toate garsoanceleO zi excelenta la plimbare!
Ralu ma bucur ca te-ai simtit bine!cum altfel?Acum intelegi de ce noi astea care nu suntem din Bucuresti ne necajim ca nu va putem vedea?Dar ma bucur mult mult de tot pt. voi!!!
Liliana domani non e lunediPana atunci un we frumos, pe placul inimii tale iubita!
Ioana multumesc pentru felicitari.Ai vazut:stelutele sunt portocalii..Parca suntem partizani, in filmele sarbesti vedeam stelute
Gabita cred ca a scos la rodat pantocii, ca de ieri pe ziua, pauza in zona...
Si eu va doresc un WE excelent!Sa fiti cuminti, dar nu foarte... cu exceptia gravidutelor!!!S-an'nteles?!!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor,
Intr-adevar e o zi superba, iar seara trecuta a fost si mai si...
Incerc eu sa atasez pozele asa cum le-am vazut si eu, sper sa se vada!
http://new.photos.yahoo.com/slideshow

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna! Pt ca multe dintre fetele de la intalnirea de aseara scriu si aici, si pt ca celelalte sunt curioase, le puteti vedea aici

Mergi la inceput

Felicia multumim frumos pentru poze, chiar ma chinuiam sa le pun si eu si nu-mi iesea faza. Ma bucur ca ne-am vazut aseara, iar azi am avut parte de o alta zi frumoasa la botezul Emmei Ioana - fetita lui Marinar. Pacat ca nu ai putut ajunge!

Da, fetelor am fost azi la botezul unei micute frumoase, fetita unei tutunici si pot sa va spun ca mi-a luminat ziua. O stiu pe Emma Ioana de cand era un punctulet, i-am vazut toate ecografiile, iar azi stralucea in toata splendoarea la botezul ei. Cum trece timpul, anul trecut Marinar ne anunta ca va fi o viitoare mamica si azi bebelina are deja 3 luni.

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Gabriela 2007dr tutunaru----intra pe forumul pacientelor lui si afli mai multe informatii
Luciasunt cuminte,nu am cumparat nici un test..."dunque niente domani"
Zeno...deci Franta...!
Ioanaacum trece timpul si vine si botezul copiilor nostri......
Adelamaria,Boo,Gabita,Nicole31,Jubica,Ralu,Alexia,AnaAlexia,Flori...toate fetele fara exceptie...numai bine...

Mergi la inceput

Buna seara din nou!
LilianaFi ce frumos ar fi!
Ralu_t multumesc iubita pentru aprecieri, ma bucur ca ti-a placut totul, dar papica nu am facut-o eu, m-as lauda degeaba!
Alexia28 si eu m-am simtit bine iubita, a fost o seara minunata!
Adelamaria sigur ne vedem saptamana viitoare, ramane doar sa stabiliti voi o zi anume, cand doriti!
Gabitu, Boo, Lucialu, Ralu_t, Alexia28, LilianaFi...

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Liliana, curand si in Italia sa vad bebelushii!

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Fete dragi va invit la un nou capitol:
aici

...cu drag Ioana

Mergi la inceput