ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Patryh spune:

Buna fetelor, ma numesc Patricia, am 29 de ani si am fost depistata cu un chist endometric pe ovarul stang de 7 cm, in nov.2005 am facut operatie clasica (la Timisora, Odobescu). Vreau sa va spun ca atunci cand m-au deschis au vazut ca de fapt chistul avea numai 4,2cm nu 7 cat spusesera din ce au vazut la eco, iar doctorul zicea ca se astepta sa fie mai rau. Din iunie 2006 ne chinuim sa avem un bebe. In 17 aprilie 2007 am fost iar la doctorul care m-a operat si surpriza edometrioza asta isi face de cap, a depistat ca am hidrosalpinx (adica trompele sunt obturate de chestia aia lichid sau ce o fi). Imi spune ca trebuie sa ma operez din nou. Asa m-am necajit si vazandu-ma mi-a spus uite faci o luna Diphereline si vi peste 30 zile sa vedem ce s-a intamplat dar se vedea pe el ca nu am nici o sansa cu aceasta injectie. Oricum am hotarat sa nu iau aceasta injectie si trec pe ceiuri si tincturi. Sper sa fie bine si Dumnezeu sa ne ajute pe toate. Dca cumva stiti vreo reteta naturista va rog sa-mi scrieti pe adresa patricia.h@yahoo.com
Va si sa ne vedem

Mergi la inceput