Lipostop
Pe langa dieta ati folosit lipostop?ajuta la ceva sau.....?o prietena vrea sa slabeasca cateva kilograme intr`un timp mai scurt ,dar numai cu dieta nu poate si sa gandit sa foloseasca si ceva ce sa `i taie senzatia de foame,pofta de dulce.multumesc mult.
Raspunsuri
capra cu trei iezi spune:
esty, la mine nu a mers cu lipostop, dar vezi ca pe forum este un subiect cu pastile de slabit si sunt fete care spun ca la ele lipostop a avut efect.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
asi spune:
La mine a avut efect.A fost singurul care mi-a taiat pofta de dulce.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
bidiloi spune:
Sa taie de pe lista definitiv PIINEA -DULCIURILE-PASTELE-SUCURILE CU ACID care contin zahar f mult (coca -pepsi fanta etc)...si garantez ca o sa slabeasca in scurt timp cit vrea ea....in tara se maninca multa piine si cartofi si paste si nu e bine...testat pe pielea mea ,renuntat la piine dulciuri, maninc fructe de tot felul, legume(morcovi , mere, chiar si struguri fructe stafidite,adica tot ce am pofta)..nu exagerez, dar dupa 6 nu pap nimic, si am dat jos citeva kile care nu ma lasau sa intru in pantalonii de dinainte de a naste fetita,...asta nu mai pun la socoteala ca daca mi-as mai lua si niste creme anticelulitice (aici toate avem aceeasi problema) ...ar fi excelent...asa ca incercarea moarte nare...bafta multa si mai vorbim ...
XIO spune:
Vai , daca stie cineva vreun medicament pt. taierea pofeti de dulce sa-mi spuna.
mananc dulciuri in prostie!!!!!!
Si nu ma pot "lasa" , ca am incercat![]()
esty spune:
Va multumesc din suflet ptr raspunsuri,stiam ca aici gasesc ajutor,sunteti minunati cu toti.A cumparat pastilele ,de maine va incepe,va tin la curent cum va fi.
Sa aveti spor la slabit.

Iubika spune:
esty, da`ne mai multe detalii despre pastilele astea pls! ![]()
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
bidiloi spune:
XIO,pofta de dulciuri este daca vrei acelasi lucru ca si atunci cind te lasi de fumat, am trecut prin asa ceva vis a vis de lasatul de fumat, si sentimentul de a renunta la dulciuri il compar cu dorinta de a fuma (asta imi amintesc de ceea ce mai tin minte ca am simtit atunci cind imi venea pofta de a fuma) e mai greu la inceput dar atunci cind treci de acel prag ..e o senzatie de reusita super fantastica!...ca sa nu mai vorbim de rezultate![]()
Daca pot sa iti mai dau un ajutor vis a vis de pofta de dulciuri te sustin cu placere!
Bafta multa Simona.
esty spune:
quote:
Originally posted by Iubika
esty, da`ne mai multe detalii despre pastilele astea pls!
Iubika uite aici linkul cu lipostopul http://www.naturaplant.ro/produse/808/Lipostop
Iubika spune:
Regim hipocaloric si miscare. Asta scrie in prospectul tuturor pastilelor de slabit.... Idem in cazul de fata.
Hehe, daca am slabi noi numai citind prospectele astea... ![]()