FIV 113
Raspunsuri - Pagina 25
pussi spune:
buna dimineata!!
madalina28cica ca e bine sa botezi ..asa ca SUCCES! Nu fi supa
moniin Z 10 mi-am facut si Bhcg-ul..prima data, am zis ca-l repet vineri, o sa am 3 sapt. fix de la Et!
anyko, lilianasa veniti cu vesti bune!!
anto, kora, zouzousa va creasca foliculasii!!
Pt. mine azi e mai greu...gata cu fumurile...dupa Et..fumam cate 5 tigari/zi, dar de azi gata...asa ca o sa fiu o crizata cateva zile...
PUSSI 4+
Moniland spune:
Pussi, vezi sa nu fi prea crizata ca nu e bine . Mai bine ia-o treptat, sa nu sochezi organismul. Se zice ca femeile care fumeaza si raman insarcinate nu le e recomandat sa se lase brusc de fumat. Crezi ca au nevoie de nervi si stres?
Monica
Sheritra spune:
Neata bambinelor!
Hristos a inviat!
Kora, Zouzou, bafta mult ala tratamente, sa va creasca outele mari si dolofane!
Pussi, vezi ca o sa te lasi singura de fumat, la mine de ex n-a fost deloc stresant, n-a mai intrat pur si simplu nici un fum! Si eu am zis ca si Moni ca mai bine fumez cateva decat sa fiu nervoasa, iar organismul singur le-a ejectat.
Nusy, e destul de dificil cu procurarea injectiilor de insulina, vezi sa faci shopingul din timp sau sa dai comanda la farmacie!
Am fost vineri seara la eco de 9sapt jumate, am un ursulet in burta, care dadea din cap, maini si picioare, nervos nevoie mare ca i-am aprins becul cand facea nani.
Mi-a spus ca totul e f bine, si ca pot face inot, dar mi-e frica, pana nu vorbesc cu tac'su (adica cu Marinescovici ).
Shery 10+
Moniland spune:
Sheri, ce ma bucur ca sunteti bine. Va pup pe amandoi Burtica creste? Cand vad poze?!
Eu mi-am rezolvat seringile de insulina de la o firma distribuitoare de materiale sanitare. Au fost si fara adaosul de comercializare
Monica
KoraPop spune:
Shericutilor ma bucur mult ca sunteti bine si voiosi!Sa cresteti mari si frumosi!Si multumesc de urari,maine ma duc iarasi la eco,abia astept sa vad ce si cum e acolo la mine in burtica!Poimaine refac analizele hormonale....stii cumva daca maca le influenteaza?Eu presupun ca da,dar sper sa nu imi dea peste cap hormonii care pana acum erau ok...La tine cum a fost ca stiu ca ai luat 3 maca/zi?!-ici la dublu!!!
Kora
CARPE DIEM!
Sheritra spune:
Moni , dau lenea jos din cui si fac poze la burtica, a crescut, de doua sapt mi-am schimbat garderoba, nu mai intru in blugii mei stramti si bluzite pana-n talie cu vedere la balcoane , si nici nu mai trebuie sa-mi "sug" burtica, e mai sexi acum! Toata lumea vine si mi-o mangaie (de parte feminina doar ).
Bafta multa la regim, sa slabesti 10 kile nu 7! E greu?
Kora, habar n-am daca modifica macca DH-urile, la Giuly nu ni le-a cerut si nu tineau cont de ele, asa ca nu le-am mai facut. O sa vedem la tine cum sta treaba .
Shery 10+
pussi spune:
monidaca era dua mine le lasam pe astea 5, dar am tot citit ca tigarile dau BB-ici mici si nasteri premature..pe langa alea..alea..si m-am gandit ca oricum ai mei or sa fie mici si prematuri asa ca ..gata cu fumurile..o sa pap mai mult, o sa fiu o ..dar sa fim sanatosi!! asta conteaza! Spor la slabit!
sheribebesa inteleg ca voi(mami+tati) in vinerea mare in loc sa vopsiti ouale ca tot omul..ati umblat pe la doctori..sa vedeti live pe "ursulet"...pe langa ca dr. se grabea acasa ati mai si trezit copilul din somn. Pai asa se face?? Daca eram in locul lui stateam linistita...saracutul, el s-a enervat si tot voi ati fost bucurosi ca l-ati vazut in plina actiune! Bine ca sunteti sanatosi!!
PUSSI 4+