FIV 113

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

zouzou daca lilianei i-a zis sa-l puna in frigider, pune-l si tu..dar dimineata sa-l scoti si sa-l lasi la temperatura...al meu e in fiole de 25 mg...Inhibare nu am facut deloc...de mancat nimic special..nici pe stimulare. Cu o luna inainte sa incep am luat cate o pastila de Elevit/zi si cand am inceput stimularea si cate o aspirina protect de 100 mg/ zi. Eu am mai si o sa repet..am incercat sa fiu cat mai relaxata, calma...si pe durata stimularii si dupa Et, am facut tot ce am avut chef...Cu cantitatea..eu in total folosesc 34 de fiole x 25 mg..calculeaza tu..ca mi-e greu. Si poate mi-a dat asa de mult fiind sarcina gemala...asta nu stiu!Cand mergi la eco??

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

maine ma duc la echo..de fapt vrea sa ma vada din 2 in doua zile...eu merg aici la medicul meu de pe insula,dar tine mereu legatura cu cei din atena de la clinica...progesteronul cred ca ajunge,am calculat si este suficient......aaa oare dupa ovulatie,e bun endometrul de 8 mm?nu de alta,dar experimentez maca

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

tot eu...stau in pat si ma doare burta ca la CM...a mai patit careva asa pe timpul inhibarii?culmea n-am pofta de mincare,n-am nervi,dar ma doare burta..simt o jena la ovare...si parca o durere surda in pulpe...vad ca deja am inceput cu miorlaiala...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Eu sunt in a 4-a zi de stimulare ( zi 7 de CM) si deja ma gandesc la tot felul de lucruri cum ar fi....oare foliculii cresc tot aproximativ cu 2 mm/zi ca si in mod natural?Dar daca este asa foliculul mai maricel va ajunge mai repede la maturitate decat ceilalati mai micuti si e posbil sa se sparga pana la punctie...of...am sa il cicalesc cu intrebari pe dr. maine...Credeti ca maca va influenta analizele (estradiol,LH,progesteron)??Eu nu i-am zis doctorului ca iau maca....pana acum am luat 2/zi,de azi vreau sa iau 3/zi...In rest totul merge bine,aseara mi-a reusit f. bine injectarea cu diphe ( ma specializez ) si apoi menogoanele mi le-a dat o vecina si nu m-a durut deloc,simt o jena la ovare mai ales cand stau relaxata in pat si asta sper ca e de bine,ca muncesc saracutele ovare...
Va pe toate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Mult succes tuturor! M-am gandit mult zilele astea la voi!

Eu am negativi anticorpii anticardiolipina (IgG si IgM) si antifosfolipidici(IgG) dar cu cei antitiroidieni ma lupt in continuare (trebuie sa fac ceva sa-i scad inainte de urmatoarea incercare; am citit ca suplimentele cu seleniu ajuta la scaderea asta dar mi-or face bine?). Plus ca si prolactina e la limita care ma scoate din sarite: 33,1 ng/ml(vn=1,2-29,93). Nu reusesc sa ma conving daca poate sau nu sa fie o cauza a nereusitei. Sa ma apuc sa iau Bromcriptina? Sau Dostinex? Voi aveti vreo parere? Sa vad ce zice Neamtu si Marinescu..... Desi asta a fost valoarea si inainte de FIV si nu mi-a dat sa iau nimic. De data asta intreb. Sa vad ce-or zice.

dariaioanaxx Si eu cred ca sunt chisturi dar nu inteleg de ce nu ti le punctioneaza.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, eu am folosit seringi de insulina de 1 ml cu ac detasabil. Si am avut un ac cu care am preparat dipherelinul. Cred ca am avut ceva probleme la psihic gandindu-ma ca acelasi ac il bag si in cauciuc si in pielea mea .
Zouzou, din cate am inteles, Dariela a luat din Germania Utrogest si de fap e utrogestanul nostru. Asa ca ai ales bine progesteronul chiar daca e mai scump. Bine ca il ai. Poti incepe linistita. Acum sti ce te asteapta.
Kora, eu vb doar de zilele de stimulare. Din cate m-am prins eu, CM nu conteaza decat atunci cand incepi tratamentul (eu am inceput in ziua 21 a CM) si la inceputul stimularii cand obligatoriu trebuie sa-ti vina si de preferat sa se si termine pana incepe stimularea. La tine s-a terminat, nu?
Liliana, eu zic ca stai bine.
Pussi, deci test de urina in ziua 10?! Ti-am zis eu.

Eu de maine sunt la dieta. Am consultat un nutritonist si pe baza analizelor mi-a facut schema. Am 7 kg in plus fata de 2005 cand am inceput FIV-urile. Vreau sa le dau jos, iar dr. mi-a zis ca intr-o luna jumate cu schema ei le dau. Mai astept si CM care inca nu are de gand sa vina. Inca nu m-am decis 100% unde sa ma duc. Daca aleg ungurii reusesc in tura 2 la ei, daca aleg Cj poate reusesc de prima data. Asa ca...

Monica

Mergi la inceput

Kora, se da pregnylul cand sunt 3 foliculi> 17-18mm. Normal ca unii sunt mai mari si altii sunt mai mici. La mine cresteau mai incet, asa zicea si dr, cam 1,5-2 la 2 zile si din cauza aceasta am si facut 13 zile de stimulare. Dar asta nu a contat deloc pentru nr. si calitatea ovocitelor. Am avut 11 ovocite, dar din cauza ICSI s-au fecundat 4.
Zouzou, edit: cat de cald e la voi? Bafta maine.
Marrina, scria mai demult miki-miki, cred, ca prolactina e influentata si de faptul ca esti obosita sau nu faci suficienta miscare inaintea recoltarii. Ceva de genul. Si poate din cauza asta nu prea ii intereseaza pe dr. valoarea mai ales ca nu e prea mare fata de limitele normale.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Buna dimineata!HRISTOS A INVIAT!
ZOUZOUNAKI,KORA va tin pumnii sa fie cu noroc!!!
Marrina,Moni,Aldolina
Mie CM mi-a dat toate planurile peste cap,mi-a venit la 24 de zile ar trebui dupa calculele mele sa fac ET pe 26.04,dar pe 28.04 botezam o fetita asa ca va trebui sa aman pentru luna mai.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni eu am inceput in zi 2 de CM cu diphe doua zile si din zi 3 am inceput si cu menogon,nu se terminase CM ...normal...dar era pe sfarsite...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Madalina, luna mai va fi o luna frumoasa, numai buna sa devii mamica
Kora, esti cu alta schema, protocolul scurt. Iar daca era pe sfarsite cu atat mai bine. Bafta multa!

Monica

Mergi la inceput