Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 8
Hildegard spune:
buna si de la noi,
Vreme frumoasa, copil sanatos, mama si tata binedispusi si fericiti. La Steff ii ies ultimele masele...deci ziua avem nitel agitatie.
Am copt aseara si azi cornulete cu nuca pentru paste....si in fiecare zi fac ceva treaba.
Doresc sanatate celor bolnaviori si mamicilor bolnave
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
madau spune:
Hilde nu stiu cum naiba face eu ca fix la postarile tale imi pica ochii...si taman la alea cu prajituri, cornulete, etc....nu-i corect soro...unii-s la regim. Hai sa le mancati cu placere, trimite-ne si noua cate un cornulet virtual macar...
Negara tare pacaleala. Multam de urari, si voua la fel.
Back to business
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Salutare!!
Fetele ,n-am apucat sa citesc nimic ,sint ocupata rau cu curatenia ,cumparaturi pentru paste ,pregatiri pentru botez etc ,.
Azi mi-am luat tinuta de nasa :) de la croitoreasa ,a iesit super misto ,abia astept ziua de 14 aprilie sa-l pun
Daca nu mai intru in urmatoarele zile ,urez drum bun si Paste fericit celor ce pleaca din Bucuresti !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Hello!
Ce dragut Dc-ul asta, s-a gandit ca avem treaba si s-a gandit sa ne lase in pace Asa (aproape) am terminat eu curatenia
Noi suntem bine, nu mai facem febra, nu mai luam medicamente decat ptr burtica busita. Dar trece si asta!
Citit mega-diagonala:
Catutza ce sa-ti mai zic, mai, nu stii sistemul? Faci cumparaturi, aduni puncte. Noile cadouri le poti vedea intr-o lista pe care o au numai ei, nu e pe site.
Meems felicitari pentru noile achizitii dentare Zi-i Zanei Maseluta ca a uitat-o pe Ilinca de tot
Joy mama, ce mancacios e Vladut!
Noki bravo ptr rezultat, mai dar chiar ce-o fi cu unghiuta? Ciudat...
Sanatate!
Pischi mica mancacioasa!
Negara au, ce vanataie! Mare nazbataioasa mai ai si tu
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mara95 spune:
Salut!
vad ca zona mea rosie nu prea mai este, aseara am dormit cu Flavia pe post de pompa de desfundat, iar durerea a scasut simtitor.febra nu am facut.Nu am alaptat-o o perioada destul de lunga, cu gandul de a-i rari mesele.i-am dat seara pe la 10-11, dupa care a dormit cu tati pentru a o dezvata sa san, iar dimineata am plecat la serviciu pana pe la 16-17.acelasi lucru l-am facut cu o saptamana in urma si a fost bine, dar in week end, din anumite motive, a trebuit sa dorm din nou cu ea si a reluat obiceiurile.asa ca luni am avut o productie mai mare de lape si am patit-o.drept sa spun, m-am cam speriat.multumesc fetelor de ajutor, mult , mult!
camelia, cum se tinctura si in cat timp se vad rezultatele?chiar daca o alaptez la fel, scade vizibil cantitatea?daca pipica ma tine pe post de suzeta, desi nu mai are lapte?
pischi, stiam ca mai ramane lichid dupa intarcare mult timp, dar e normal
lavi, eu cred ca am avut primul tip de galme,ma gandesc ca daca era altfel, ar fi trebuit sa se intareasca sanul, sa ma doara mai tare, sa se inroseasca, dar la mine simptomele scad pe zi ce trece.Am citit pe net aseara ca sunt bune comprese reci, pe de o parte, dar in alta pare , ca ar fi buna o baie calda cu masaj, nicidecum ceva rece.deja eram nauca, nefericita si depresiva.azi e ceva mai bine.
varza se aplica pe sani tot timpul?
Bic, ma gandeam ca daca-i raresc mesele va fi bine, numai ca le-am rarit prea mult pentru mine.bine, depind si de serviciu, iar dimineata n-am vrut s-o mai trezesc.flavia e dependenta de san, se alinta, nu cred ca o face neaparat de foame si nu renunta usor.nu are program de san, iar faptul ca ma duc la serviciu ma ajuta sa ii reglez mesele intr-un fel.
nu mananca lapte de nici un fel:nici de vaca, nici praf.avem cutii de toate felurile in casa incepute si degeaba.
Ea,cand il vede pe tati fara maieu, striga "titi" si se repede sa puina mana si rade.
cristina, mananca ceva mai bine, dar nu grozav!
Multumesc de informari, eram sigura ca nu ma lasati la nevoie!va pup!
camelia_daniela spune:
Mara, eu tinctura de salvie am luat o sticlutza (cate 30 picaturi dizolvate in putin ceai/ apa dimineata si seara). Ideea e ca eu ii rarisem deja mesele si nu sugea decat dimineata foarte putin si seara la culcare, si in doua saptamani s-a cam vazut! Foile de varza (putin zdrobite) le poti pune si in sutien peste zi, depinde cum te simti (daca e confortabil sau nu); Ionikka parca a folosit metoda asta si a dat rezultat!
Feli, felicitari pentru finalizarea treburilor!
Eu abia am terminat de vopsit tocurile usilor ! Mai am ... nu am terminat inca toate treburile!
Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Noki_Lara spune:
Avetzi chef de rasu-plansu????? Atunci sa va povestesc ziua mea - am mai avut io zile proaste, dar ca asta inca nu...
Deci, sa incep de la pranz inspre seara, ca partile de dimineatza din parc cu Sarah care pleca de habauka la 500 kilometri departe de mine prin parc si nu vine strigata, decat daca o aduc pe sus cu urlete...sunt deja clasice.
La fel de clasic e si faptul ca de 3-4 zile Sarah nu mai papa decat infim.
Deci: trebuia sa merg cu ea de la 15-17 la Carnavalul iepurasului la mine la serv. O culc mai devrem putin, ca si asa ea nu doarme mai mult de o ora jumate acasa, urma sa intarziem putin, dar ajungeam maaaxim la 15.30 in viziunea mea otpimista. Realitatea:
- Sarah a dormit de a rupt, peste 2 0re si un sfert cand deja disperata o scol si plec cu ea la party
- cobor din masina, mi se rupe tocul la pantof - nu va imaginati ca era mare...2-3 cm
-- ajung acolo, muzica la maxim, Sarah habauca ca se trezise bine => urlete
- plec de acolo, urc sus in biroul unor colege sa facem ceva poze, ma asez pe telefonul mobil, il bulesc definitiv displayul
- o sun pe mama la care urma sa merg, ii era rau, avea ceva gen gripa; trec totusi 5 minute pe la ea sa-i las hainele la spalat si plec. Dar uit ca trebuia sa-i las un plic cu bani pe care d efapt trebuia sa-l iau de la ea de la serviciu, dar de care normal ca am uitat d eplina de spume ce am plecat d ela serviciul meu
- traficul...ce sa zic, Pasajul Victoriei full-full inspre tefan cel Mare. NICIODATA nu fusese asa de full;
- ma suna mama pe mobil ca-si aminteste de plic; ii zic ca am uitat evident iese scandal monstru ca-s inconstienta, ca erau bani in el, ca niciodata nu-s atenta-sunt cu capul in nori, tra-la-la...si culmineaza cu minunata fraza: uite, din cauza ta m-am enervat asa de tare ca dupa ce mi-era rau acua mi-e si mai rau si sigur o sa fac infarct...
- moment in care io - la volan fiind, normal- cedez nervos si-i trag cateva pumni bietului volan de Matiz.DAR! Ianuntru eraclaxonul!!!! Care normal ca in urma agresiunii mele s-a declansat si nu s emai oprea. Copilul se sperie, incepe sa urle mai tare decat piuielile de pana atuncea, claxonul urla de numa'...cautam un taximetrist cu ceva scule, nexam. in final gasesc un nenea care-si repara masina, imi desface el bornele de la baterie...tace masina...
- era deja ora 18, ora de masa a lui Sarah
- plec spre casa, full pe Stefan cel Mare, ajung sus, o schimb de rochitza, plec spre parc
- liftul nu mergea - de fapt uitase cineva usa deschisa...injur printre dinti si incep sa cobor scarile - de la etajul 6
- la etajul 5 cineva isi scosese mobila afar -2 fotolii si o masa si blocase tot accesul la scari. le dau tacticos la o parte si atunci vine marele noroc al zilei-unicul, de altfel: vad ca pleaca liftul si deci am putut cobori restul de 5 etaje cu el...
Apoi am fost in parc si le-am impuiat fetelor capul cu povestile mele..Si Sarah m-a capiat pe mine plecand departe si facand numai prostii - Mimmy + MihaelautaT stiu.
Gata, ca demult nu m-am mai ouat asa o placinta. Scuze ca v-am plictisit...da' trebuia sa mai povestesc cuiva...
Ma duc sa-mi caut telefon oe net...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
NOKI mama, da' ai pus-o bine de tot azi. sa-ti ajunga....tot restul anului. sa nu mai aud ca patesti de astea...
sa-ti treaca nervisorii.
ma duc sa ma culc. noapte buna.
Joy 15+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
Aoleu NOKI...dar le-ai luat pe toate azi...mai lasa soro si la altii, chiar asa... Hai ca poate s-or fi terminat azi si ai scapat ptr urmatorul cincinal...zau asa. Saracutza de tine
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Noki maaama ce patzanii....cred ca daca le-ai scrie si le-ai publica ar iesi un bestseller. Nasoale ghinoane si sper sa se fi terminat ca....nu te vad bine daca continua. Bafta sa iti gasesti mobil mumos, si sanatate multa mamei tale!!!
Fetelor...eu am intzarcat relativ usor, fara nici o metoda dar...dupa vreo 6-8 luni inca daca incercam sa mulg ieseau cateva picaturi(de fapt...stropi sau nu stiu cum sa le zic ca nu curgeau) albe. Am incercat cu tinctura de salvie, o sticlutza si...nik. Am fost la dr. si mi-a dar Bromcripin si am luat 14 zile iar acum...daca incerc sa mulg...iese ceva asa cum era colostrul la inceput. Deci...eu l-am intzarcat pe Stefan la 6luni si jumatate si acuma inca am "lapte'n tzate....". Dar de deranjat nu ma deranjeaza, nu ma dor, nu fac galme nik. Oare e cazul sa ma ingrijorez? E normal asa??? E cazul sa fac o vizita dr. mele?
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!