micro-dermabraziune
am si eu o intrebare. ati folosit kitul de la oriflame pentru micro-dermabraziune? e bun sau nu se merita?
eu am porii deschisi, tenul matur si riduri de expresie.am fost la un cabinet acum vreo 2 saptamani si am intrebat cam ce se poate face sa-mi scoata porii astia. eram dispusa chiar si pentru operatie, dar mi-a zis tot ceva de microdermabraziune, si costa in jur de 70 de euro sedinta. dar mi-a zis ca e de ajuns o singura sedinta, aseara pe net am citit ca trebuiesc in jur de 4-6 sedinte sa se vada rezultatele asteptate.o alta prietena a folosit kitul asta, dar e abia la inceput. ea e multumita, dar nu are probleme cum am eu.
deci va intreb pe cele care ati folosit, crema asta face acelasi lucru ca si cosmeticiana? dupa cat timp se vad rezultatele?
Raspunsuri
mama lia spune:
eu folosesc crema GLYCON care are un efect slab de microdermoabraziune, rezultatele se vad insa destul de repede
mama lia spune:
crema este pe baza de acid glicolic - folositor in tratarea petelor, cicatricelor superficiale, acnee, linii fine si, in unele cazuri chiar riduri mai adanci.
hannen spune:
Ptiu,ma speriai bre cind citii minunea asta de mi se limba plimba`n gura![]()
Deci pe la cosmeticiana te plimbasi in ultima vreme?![]()
Cuscra,las` bre ca esti frumoasa,ce-ti veni ?
amoodia spune:
oi fi frumoasa, dar vad ca nu e de ajuns 
azi am colindat prin magazine, si am mai vazut ceva de la Loreal tot pe acelasi sistem, dar mi-a spus vanzatoarea ca nu prea face banii.intr-adevar curata tenul, dar nu asa cum arata ei pe cutie.
mama lia spune:
eu nu prea am riduri (chiar daca am 40 de ani), dar am pete, ten asfixic si cu puncte negre. pentru mine Glycon merge foarte bine (o folosesc doar de 3 luni), adica mi-a estompat unele pete, mi-a luminat tenul si mi-au cam disparut punctele negre, mai sunt doar razlet citeva...am si eu un nas curat....in sfirsit...
se pare ca reduce si unele riduri dar folosita timp indelungat...am o amica la care s-a intimplat asta cam dupa 8 luni de la folosire, i s-au estompat ridurile de la gura si de pe frunte
cele mai spectaculoase rezultate obtinute cu crema asta sunt ca iti lumineaza fata...e asa fain ca lumea sa te intrebe "da' ce ti-ai facut ??? ai fata mai luminoasa!!"
mama lia spune:
uite cite ceva despre acest acid gliocolic:
Acidul Glicolic actioneaza asupra pielii intr-o maniera complexa, rezultatul final fiind o adevarata “slefuire” a straturilor superficiale. Cu cat tratamentul este mai indelungat, cu atat si efectul de netezire este mai vizibil.
Stratul superficial al pielii, cunoscut si sub numele de strat cornos, este alcatuit din celule moarte, care este cu atat mai gros cu cat pielea este mai agresionata de agentii externi (radiatii solare, vant, praf, fum,etc.). Acestia afecteaza de asemenea si calitatea fibrelor elastice si de colagen si deshidrateaza pielea, accelerand aparitia ridurilor si accentuarea lor, pielea capatand totodata un aspect tern si obosit.
Efectul de intinerire si netezire a pielii - este realizat de acid prin trei mecanisme:
- efectul de slefuire a pielii apare prin actiunea acidului, care dizolva legaturile chitinoase existente intre celulele moarte ale stratului superficial, favorizand astfel curatirea pielii si peelingul fin.
- prin penetrarea acidului in stratul profund al pielii (stratul granulos), alcatuit din celule tinere si active, se stimuleaza rata de diviziune a acestor celule, crescand astfel numarul lor. Acest proces faciliteaza ridicarea la suprafata a stratului tanar (granulos).
- acidul glicolic stimuleaza de asemenea si producerea de colagen. Tenul devine astfel mai tanar, mai luminos iar pielea mai neteda si mai elastica.
mama lia spune:
o cutie are 50 gr, ajunge cam 2 luni, din pacate nu se gaseste in farmacii, poate doar in Cluj...dar gasesti detalii pe site-ul lor (www.glycon.ro). eu am comandat-o telefonic si mi-au pus-o la posta.
lunna27 spune:
Tu care folosesti,cea simpla sau cea forte?Si cam cat te-a costat?Eu nu am cosuri sau pcte negre dar mi se pare faina pt curatarea tenului si de aia as vrea-o.
Dana