Vrancea(18)
Raspunsuri - Pagina 14
CrisaS spune:
Buna,
Ma primiti si pe mine? Si eu sint vrinceanca.Da chiar daca nu eram ma primeati nu?
motanikule ce faci?
Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
dana n. spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Buna,
Ma primiti si pe mine? Si eu sint vrinceanca.Da chiar daca nu eram ma primeati nu?
motanikule ce faci?
Crisa
Cum sa nu te primim?
Bine ai venit!

------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare,
vin si io in cele din urma. Recunosc ca nu am mai scris..nu ca nu am timp ci pt ca efectiv nu ma pot concentra. incerc sa scriu una alta la mamici, sa mai impartasesc din experienta cu Robert ca si io am avut de invatata de la alta mamici....asta ca scuze pt absenteala ![]()
Motanikule, io is in bucuresti cu piticii pe 22 si 23 august. Te rog io nu vii sa ne vizitezi? te-as caza
numai sa ma intalnesc uc tine. Apoi plec la mama si ma intorc cand tu esti deja in Lo.
Noi suntem bine, o sa va trimit pe PM link-ul cu pozele noastre, nu cele care le am pe DC, baietii sunt niste scumpi, David e asa cumintel ca uitam uneori ca mai avem un bb in casa.
Petro, felicitari pt Bebelina !!!
Flori,
sa fii sanatoasa, norocoasa si visele voastra sa devina curand realitate 
Helbi, vacanta placuta in ro. Si la noi e soare.
Dana...iar am ramas muta, ca de obicei dupa ce am vazut pozele voastre.
Crisa, Bun Venit!!!! tre sa semnezi condica mai des pe aici.
dana n. spune:
DidiAlex,am vazut pozele,ti-am scris pm.Sa va traiasca
baietii!
In august venim si noi acasa,dupa 20, dar nu stiu exact.Pe 25 am o nunta.Poate ne vedem toate la Bucuresti.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;
CrisaS spune:
O sa semnez condica in fiecare zi sa fiti sigure. Dar o sa imi mai iau si eu concediu. ![]()
![]()
Scriam intr-un alt topic , ca ador sa ma uit pe poze.Ei m-am uitat la pozele tale Dana, esti de-o frumusete...mmmmm.Si ai avut o rochie mama mama , superba.
Crisa
dana n. spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
O sa semnez condica in fiecare zi sa fiti sigure. Dar o sa imi mai iau si eu concediu.
Scriam intr-un alt topic , ca ador sa ma uit pe poze.Ei m-am uitat la pozele tale Dana, esti de-o frumusete...mmmmm.Si ai avut o rochie mama mama , superba.
Crisa
Mersi Crisa!
------------------------
LoraG76 spune:
Scuze ca "dau buzna", dar am si eu o intrebare pentru voi: stiti cumva o pensiune cu loc de joaca/conditii decente in Lepsa/Gresu? Cunoasteti pensiunile Santa Lucia din Gresu si Daria din Lepsa? Arata bine pe internet, dar as vrea sa stiu pararea cuiva care cunoaste mai bine zona. Noi am fost de mai multe ori, dar nu am ramas niciodata peste noapte, am vrea sa venim week-end-ul urmator, dar nu ne putem hotari unde sa rezervam o camera.
Lora, mami de IUSTINA
pet.cost2005 spune:
lora - ne intalnim si pe-aici
. Nu pot insa sa te ajut prea mult ... nu cunosc pensiunile din Lepsa/Gresu decat din treacat, deoarece eu am cazarea asigurata in zona, la socri
. Acum muuutli, multi ani (vreo 8-9) cand am colindat zona si pensiunile cu seful Antrec Vrancea, remarcasem si imi placuse fff mult una Safari House ... undeva pe stanga, in directia Gresu. Era in mijlocul unei pajisti, vredeata multa, loc de joaca pt. copii .. conditii super inauntru ... Dar am vazut ca nu mai este .. sau poate si-o fi schimbat denumirea ... Iar dintre cele doua prezentate de tine ... parca m-ar atrage pensiunea Daria.
Vacanta placuta ... peste vreo 2 sapt. am sa fiu si eu prin zona, sac
!!!!
crisa - bun venit !!! 

la fete !!!!!!
Petronela
LoraG76 spune:
Petronela, multumesc!
Sper sa nu dau gres cand o sa aleg! Parca am auzit si eu ceva de Safari House...o sa caut pe net.
Dar este o pensiune/motel undeva pe stanga si scrie construit din fonduri europene, arata tare bine, dar nu mai stiu cum se cheama...stie cineva?
Lora, mami de IUSTINA
motanik spune:
Salutare la toata lumea dupa o indelungata absenta!
In primul rand, bine ai venit Crisa, habar nu aveam ca esti vranceanca. Cum am mai zis mai demult, eu nu sunt, dar m-am lipit tare de fetele de aici si ma simt printre ele ACASA.
Alexandra, din pacate pe 20 sau pe 21 plecam la mare si sper eu sa stam cel putin 5 zile. Ce rau imi pare ca ne petrecem, of of. Hai macar sa ne auzim, lasa-mi un nr de mobil de .ro pe pm sau da-mi un mesaj pe telefon, o sa am si nr de Anglia cu mine.
La noi evenimentele s-au tinut lant. Pe 24 iunie asadar ne-am mutat in casa noua, in trei, cu Sebi cu tot, e foarte bine, ma simt ok acolo, se putea si mai bine daca era casa putintel mai mare dar asta e.
Pe 27 iulie ne-am mutat si cu biroul si a fost haos. Bine...inca mai e de munca dar eu termin cu partea mea maine si aia e, sa ii las aranjati cat sunt plecata in vacanta. Am impachetat si despachetat de plecam acasa moarta de oboseala si ma culcam direct cum ajungeam. Acum, toata saptamana asta am schimbat toate cele aproximativ 300 de dosare, am pus gentute noi la fiecare, etichete noi ca f multe erau scrise de mana si le-am facut sa arate bine, printate, mai am de pus un teanc de hartii la loc in dosarele de care apartin si gata, timp de 2 saptamani vreau sa lenevesc.
Eh, visez, cand ajungem trebuie sa mergem la dentist amandoi cateva zile, dr nostru e in concediu dar vine omul pt noi special la cabinet, ah sa-i dea Dumnezeu sanatate ca altfel nu stiam ce sa fac, la cine sa merg asa pe fuga.
Pe 18 august mergem la Brasov la nunta prietenei mele, apoi luni pe 20 plecam la mare, sper sa nu intervina nimic. Mai stiti ca de Craciun v-am spus ca Lari a busit masina a doua zi acasa? Ei bine, acum nu vrea sa o mai conduca deloc 
Cam asta de la noi.
Ah, Danutza, mie ovarele polichistice mi lke-au descoperit la echografia intravaginala.
Pe 11 septembrie am programare la clinica de fertilitate si de acolo sa vedem ce urmeaza. Acum cand ajung in .ro incep si tin o luna pt inceput tratamentul impotriva sterilitatii postat pe DC de catre Livia acum ceva ani, e pe baza de plante si a ajutat multe fete in trecut.
Fug ca s-a dus pauza aproape si trebuie sa il sun si pe Lari, va pup pe toate si mi-e dor sa va citesc, sper sa gasesc mai multe mesaje cand ma intorc din .ro, aveti grija de voi si ne vedem pe forum dupa 28 august.
Numai bine, pupiciosi! 
--------------------
Andra