Vrancea(18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Unde sunteti?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Eu inca sunt pe-aci, dar curund plecam in vacant, caci, maine e ultima zi de scoala!
Dar...mai intru

Mergi la inceput

Mi-e dor de voi si sper sa va citesc zilele astea, pe aici!

De la noi vestile sunt cateva. Deci ne-am mutat si totul e f bine in noua casa, ne intelegem si f bine cu unchiul meu, chiria nu e mare, aragazul, masina de spalat, canapelele, sifonierele sunt toate noi, ce sa mai, am nimerit f bine.
Luni avem testul pt rezidenta, sa scapam cu brio si avem dosarul pt aplicatia de rezidenta complet. Nu ne-am hotarat inca daca sa il trimitem inainte de a pleca in .ro si sa iesim/intram doar cu cartile de identitate sau sa trimitem cand ne intoarcem pt ca inca ne incadram in termen, avem de trimis pana pe 29 august si noi ne intoarcem pe 28. Sa vedem...

In rest, am descoperit intr-un final de ce nu raman insarcinata, am ovare polichistice si am decis sa incep un tratament naturist, care a dat rezultate bune la multe fete de pe DC. Il incep cand ajungem in .ro si sper sa fie bine. Martea viitoare abia am programare la dr mea si sa vedem ce facem mai departe, probabil mai multe investigatii inainte de a ma pune pe tratament.

Cam atat de la mine, ma bucur ca e w/e si maine dorm mai mult, sunt maniaca sa dorm pana mai tarziu.

W/e frumos si va astept aici!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Ce mai faceti fetelor?

Motanik,sa aveti parte numai de bucurii in noua casa!
Dar cum si-au dat seama ca ai ovare polichistice?Sunt analize ceva ,speciale?Sau se vede la ecografie?
Petronela,ai aflat ce va fi bebeul?
Sim,Alex,ce va fac bebei?
Helbi,nu am retinut...unde plecati in vacanta?

Noi suntem bine.Am fost in vacanta si a fost foarte frumos.Interesanta insula...vulcanica...o combinatie de ocean,desert (dune de nisip)si munte.Soarele prea puternic.Uita-ti mai jos si cateva poze:

http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345

Insarcinata nu am reusit pana acuma sa raman.Este ultima luna de tratament la medicul ginecolog.Mi-a dat trimitere la o clinica specializata in infertilitate.Intr-un fel ma bucur fiindca sunt sigura ca acolo sunt mult mai specializati.

Vreau sa va spun ca tocmai am platit acont ptr o pisica(la fel ca cea din reclamele Wiskas).La inceputul lui septembrie o aducem acasa.Inca mai trebuie sa stea cu mama ei.Deabia astept...eu ador pisicile si mi-am dorit de mult una dar mi-a fost frica din cauza toxoplasmozei,dar ginecoloaga mea mi-a explicat ca nu se face doar daca ai pisica.trebuie sa am grija cand ii schimb nisipul la toaleta ei...sa ma spal bine pe maini.Sau ii pot face si ei analiza ptr toxoplasmoza si daca are sa o tratam.

Aaa...fratele meu mai mic a dat bacul si a luat cu 8,7...suntem mandrii de el.

Ptr cine vrea sa vada cateva
poze de la botezul baietelului prietenei mele:

http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3987881

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!!!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicanawww.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR DIN VRANCEA, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Pe unde sunteti fetelor???

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicanawww.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba

Mergi la inceput

Aici si eu, pot sa urez in avans multa sanatate, fericire si iubire si LA MULTI ANI lui Flori? Ca maine nu-s prin preajma...

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

flori - LA MULTI ANIIII FERICITI !!!!!!!!
Tot ce iti doresti sa ti se implineasca !!!!!!

dana - vom avea o printesa cum ni s-a confirmat si ieri la eco .... numele inca nu l-am decis ... suntem inca in discutii !!!!!!

Bafta si numai bine tututror !!!!!! Si cat mai multe burtici pe-aici !!!!!!

Petronela

Mergi la inceput

La multi ani,Flori!
Multa sanatate ,fericire si implinirea tuturor dorintelor!

Petronela,felicitari!O fetita...ce frumos!Sarcina usoara in continuare.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse;www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana;www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, Flori! Sa fii fericita si sa ti se implineasca toatew visele!

Petro, felicitari pt bbelina si sarcina usoara in cont.

Noi am ajuns azi in Buc. unde e f cald, asa ca , pt cine simte nevoia, trimitem o raza de soare si citeva grade in plus. Am plecat de la vreo 17 gr azii la ora 5 si am ajuns la 42
Am facut si o plimbarica in Herastrau si ne pregatim ca in 2 zile sa mergem la mama.

Salutari si mai intram, cind putem!

Mergi la inceput