*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 29

ELTEKA spune:
Pepsica , excelente info cu alergiile! Eu n-am de nici un fel si nici sotul, si nici nu m-am ferit in sarcina de nimic cu exceptia alunelor (ca citisem intr-o carte). Kiwi mananc destul de des, capsuni aproape zilnic (aici avem din belsug, le aduc din Australia unde acum e vara)...oare s-o fi imunizat bebel?
Ramane deci sa incerc cu doze mici, sa vedem cum reactioneaza la fiecare aliment. Chestia cu socul anafilactic ma sperie...am vazut intr-un film si de atunci am o problema cu asta..Aici stau langa un spital, dar cand plecam din Japonia tre' sa ma gandesc la cea mai scurta cale...
Mie numai de asta mi-e frica: daca ma pierd cu firea? De ex. cand se ineaca. Ca la carti scrie ca in cel mai rau caz tre' sa-l iei de picioare si sa-l scuturi cu capul in jos....Aoleu...Pai eu sunt asa slaba de inger...
Sper sa mi se dezvolte instinctele dupa nastere
Pauly, cred ca am avut o zi mai proasta cand ti-am scris, ca azi dimineata cand m-am cantarit aveam iar +9,5 kg Dar azi am fost la un restaurant indian si am mancat pana ...in prag de explozie
Mi-a placut descrierea a cum iti bate inima
, asa e si la mine cateodata, ma si sperii...
Degetele ma mai dor, in special dimineata...Si am o burtaaaaaaaa (incerc sa pun poze un pic mai tarziu)....Bebele meu a activ noaptea de nu pot dormi...Nu ma loveste rau, dar il simt miscandu-se...si e asa mare, de nu pot ignora chestia...Altadata adoarme si se lasa ca un bolovan pe o parte...Imi pare rau sa-l trezesc sa-si schimbe pozitia, asa ca rabd in intuneric pana nu mai pot respira...atunci ma intorc pe partea cealalta, incepe scormonitul pana isi gaseste loc, intins de maini, picioare de sta sa-mi crape pielea, apoi se face liniste...Uite asa ma prinde dimineata...
Raluca, si eu voiam sa-ti dau un mesaj ieri sa vad daca si tu ai probleme cu forumul, dar mi-am amintit ca ai zis ca ai mult de lucru . Stai linistita cu PM ca mai avem timp (dac-ar fi dupa noi, tot timpul din lume, nu?
) Nu ti-am raspuns de chestia cu concediul fiidca eu am decis sa nu lucrez in lunile astea (desi cand merg in Europa intru iar la program cel tarziu din ianuarie
) Aici fac o cercetare si conferinte si workshopuri (dar e numai fiindca vreau eu si ca altfel m-as plictisi, sunt o persoana foarte activa
).
Ancamari, asa e si pe aici, nu ti-ar ceda nimeni locul . Mai sunt si barbati de 30-40 de ani care stau pe locurile de gravida...ma protapesc in fata lor dar nu se ridica unul (chestie culturala...
). O singura data s-a ridicat o doamna in varsta, mi-a venit s-o pup...Cand sunt cu sotul meu, el le cere locul (cel special pt gravide) - cica asta e singurul moment cand tre' sa beneficiez de drepturile mele
Fetelor, cand scrieti ce aproape sunteti...mie mi se face si mai frica...Acusi incepe sezonul si la noi...O nastere-doua-trei pe zi...pana vine si randul meu...Imi vine s-o iau la fuga
Imi pare bine ca voi sunteti asa curajoase si optimiste, incerc sa ma "molipsesc" de la voi
.
Maine merg la doctor, abia astept...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

piticasigogosica spune:
Mihaela,merci de raspuns.
De tusit nu tusesc,dar am o jena in gat.De homeogene stiu ca sunt ok,am mai luat in sarcina asta.Nu mai am insa in casa si tre sa pun pe cineva sa cumpere.Insa de data asta jena e puternica in gat.
STiu ca nue bine pt bebe.Ieri imi era asa o mila de el ca nici nu s-a prea miscat mititelul suferea si el.Azi el e mai activ,dar eu am niste dureri de spate(lobmara-cocis)infernale,si in plus ametesc si sunt tare slabita.
Maine tre sa ma mai duc la o firma din pacate...
poze
Iri +34 si Iris

poohy spune:
Piticasigogosica, eu chiar nu stiu sa raspund la intrebari cu raceli. Pana acum am avut noroc, nu am racit deloc.
Pauly , felicitari pentru fetita cu picioare lungi ;) Pai daca seamana cu tine ;)
Pentru cine naste la Municipal, uite ce o sa fie acolo in 18-20 mai.
Sper sa nu nasc atunci Desi poate nu ne afecteaza deloc (eu ma gandesc la masuri de securitate etc)
www.adevarulonline.ro/articole/agitatie-la-bucuresti-inainte-de-formula-3/308252" target="_blank">articol
Anca 32+
poze
bebelusa

ancamari spune:
Poohy, ce nasol! Eu acum am DPN 19 MAI. cRED CA de la inceputul lunii mai ma apuc sa alerg pe scari. Asta mai lipsea! Inseamna ca atunci nici gand de vizitatori toata ziua, nu mai zic de locuri de parcare, etc... Il intreb maine pe dr daca vor fi probleme. si intreb si de analize Piticasigogosica si iti spun maine seara ce lista imi da iar de facut.
Liviana, Ella - Cum au fost cursurile prenatale organizate de CMU? daca ma lasa dr sa mai fac cateva drumuri poate apuc si eu sa le fac. Dar sincer, ajuta la ceva? Si cate sedinte sunt?
Anca, 33s+ Andrei Cristian
burtica

lbelciug spune:
ancamari, eu zic ca pt o mamica "incepatoare" sunt bune informatiile de la curs, mai ales ca e tinut de moasa Vania Limban (cea care are ActiveCenter). CMU le organizeaza in 2 sedinte, in fiecare prima miercure din luna. Cred ca ai sarit-o pe cea din aprilie, deci mai ramane doar cea de la incep lui mai. Oricum pt mai multe info, cred ca cel mai bine dai un tel la CMU.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 31s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)

ancamari spune:
Liviana, multumesc frumos. Daca mai prind inceputul lui mai va fi perfect, pt ca atunci bebe e mare deja si daca il plimb o data in plus pana la CMU poate nu ne strica (eu credeam ca sunt mai multe sedinte). Sper sa se si intoarca pana atunci, dar eu cred ca ii place asa intors invers pt ca se intinde el cum vrea, mai ales ca eu stau in pat si el nu are nici un stres sa se intinda in toata burta.
Bine ca ai scos-o la capat cu Matei! Sa fie sanatos de acum inainte, hai ca mai ai putin si iesi cu amandoi in parc!
Anca, 33s+ Andrei Cristian
burtica

mica0307 spune:
pitica poti sa iei paracetamol, este permis in sarcina. Si pentru gat voseptol.Cat despre aspirina nu stiu ce sa zic, eu iau aspenter (cei drept are alta concentratie), stiu insa ca trebuie oprita cu cateva zile inainte de nasatere pentru ca poate provova sangerari.
liviana nici in noaptea asta nu am putut sa dorm, dar am reusit sa dorm ieri dupa amiaza vreo ora. Nu stiu ce se intampla, de ce nu pot sa dorm, sau poate dorm si nu imi dau eu seama, parca e o stare de veghe. Culmea e ca nu ma trezesc obosita dimineata.
poohy felicitari
M-am intors si eu de la cumparaturi cam nervoasa ca nu au vrut in piata sa imi taie o pulpa mica de miel de vreo 2 kg. Astia chiar nu inteleg ca eu nu am ce sa fac cu un miel intreg sau cu o jumatate .
Mica 34
Maya Alexandra
Poze

piticasigogosica spune:
Iarasi am febra,37 !!!!!!!!1
Sa fi racit atat de rau??//Eu n-am mai facut febra din copilarie.Poate fi si din lata cauza febra,vre-o infectie??????????
poze
Iri +34 si Iris

Sobi spune:
Poohy, ce mare e fetita ta... bravo ca e sanatoasa si ca amandoua sunteti bine .
Pauly, de unde ti-ai comandat mobila pentru fetita? ai grija cu tensiunea, am inteles ca trebuie monitorizata atent mai ales in trim 3.
de dimineata ii tot dadeam tarcoale la caruciorul lui bebe si mi s-a nazarit o intrebare - special pentru mamicile cu experienta. Ce trebuie sa punem in landou: paturica sau un scutec din finet? Sau altceva? Trebuie sa avem si o pernuta pentru el - sau e bine sa stea intins? va pup.
Andreea 28+ Vladut
POZE

cristalina spune:
Buna ziua burtici!
Cristinamaria eu nu vreau sa o iau inainte. Te astept si pe tine, ma straduiesc adica...:)))
Nu ma mai duc la Anca la cabinet, ma duc direct la nascut la spital...
Chris27, eu fac rahi plus epi, eu am fost treaza si la prima cezariana, am intrebat ieri doctorul si zicea ca oricum rahi e mai buna daca ai nervi sa faci asa...Cred ca a vrut sa ma linisteasca el pe mine, oricum eu vreau sa fiu treaza...:)
(asa sunt o gramada de faze de povestit din sala de operatie, haioase daca iti place umorul negru...)
Am avut si eu contractii dureroase si ritmice intr-o noapte...au tinut doua ore (oricum erau la 2 minute dupa ceas asa ca imi faceam planul pe cine sunt si cum facem cu dusul la spital...am luat alternativ no-=spa si scobutil si au trecut intr-un final...)
Ancamari, sunt langa cristinamaria pe listuta.
John si Maria cred ca au racit, stau amandoi in casa azi si se alearga ca sa consume energia. Eu sper sa scapam de sarbatori dar o sa vedem ce o sa fie.
Pentru cine nu mai intra de sarbatori (si nu numai) va doresc Paste Fericit si sa va aduca iepurasul numai bucurii anul asta ...:))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi