*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

POOHY felicitari pt fetita grasunica.Sa fie sanatoasa si cuminte.
ANDRADA sunt sigura ca ti-ai dori sa ti-l aduca iepurasul pe Antonio,dar eu zic sa mai ai putina rabdare,ca e inca devreme.
Pe mine ma omoara arsurile astea,am incercat toate metodele si degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

salutare
noi am fost de dimineata si ne-am impartasit....
va zic sa aveti parte de un Paste fericit si sanatoase....atentie la excese...si sa ne vedem cu bine dupa sarbatori .O zic de pe acum pt ca nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pe forum pana atunci.
Si la multi ani sarbatoritelor.

Byu 30+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutarece mai faceti?
Noi suntem bine la servici, mai vin si saptamana viitoare si gata intru si eu in concediu sa-mi pun si eu toate la punct pentru venirea lui bebe.
A inceput sa-mi fie cam frica, ieri vorbeam cu mama mea care are la activ 4 nasteri si mi-a zis ca mai imi da inca 2 saptamani in afara de asta si nasc.Nu putem sa mai tinem bebelul inca 2-3 luni sa fie bine la caldurica in burtica lui mami?????
Colegele mele au inteles gresit, crezand ca astazi este ultima mea zi la servici si au venit la mine sa-mi ureze toate nastere usoara si le-am zis ca mai vin inca o saptamana, cu toate ca as mai putea veni la servici in continuare dar cine imi va face si mie bagajul,camaruta pentru bebe?
Pistachio si Arcadiamulta sanatate atat voua cat si bebelusilor vostrisi muuuulte bucurii in viata.
Kay, ce mai faci draga mea?esti bine?
Andrada
Alyna mi-ai ramas datoare cu un raspuns

Paula35+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

M-am luat cu altceva si am uitat pt ce am intrat.Am citit ceva la o mamica de pe forum si m-am gand sa va scriu si voua:"Copiii vin p lume cu agenda lor proprie:unii ne lumineaza viata,unii ne testeaza rabdarea,unii ne dau un scop,altii incep sa aiba grija de noi...cert este ca atunci cand vin,copiii schimba tot".Sper ca v-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Ankaa , foarte dragut...
nu face nimeni capitol nou????????????????????

Byu 30+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna gravidute

Daca aveti putina rabdare, cam 5 minute:D incerc sa fac eu un capitol nou

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 31+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Fetelor, am niste arsuri, nu mai pot!Ce sa fac?
alynta27 Paste Fericit si tie! Si mai lasa gatitul ala, nu mai face atata efort…
piticasigogosica Pt. dureri in gat eu am luat: Vaseptol,pasatile de supt.Aspirina nu ai voie, ai grija…
poohy Si eu nasc la Municipal, dar in nici un caz nu ajung in Mai.Multumim pt. articol!

Liliana +36 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am sunat la doctor se pare ca nu e chiar in regula.M-a trimis sa fac si urocultura.In plus mi-a dat ampicilina forte la 6 ore.Zice ca indiferent de cauza:infectie urinara sau raceala/gripa,in cazul meu un virus din gat ceva e buna.In plus cica e permisa in sarcina.
Voi ce stiti???
Si cat mi-am dorit sa nu iau anitbiotic
Deja am 37,8.

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu am venit de la munci si nu stiu daca sa rad ( manzeste) sau sa plang cu 3 randuri de lacrimi. Azi am primit programul pt luna viitoare (!!) deci oameni buni voi fi pe baricade pana in saptamana 39 (!!!) Cred ca o sa scap de dat banii la spital si o sa nasc impreuna cu japonicile cu care lucrez. ( o sa incerc sa nasc repede, daca se poate in pauza de masa, ca sa nu cumva sa se spuna ca sunt platita degeaba si sa ma intorc repede la treaba mea).

Mai nou dupa ce ca lucrez sambata , saptamana asta mi-au gasit de treaba si duminica (si eu care-mi facusem planul ca tiganul si ma gandeam sa merg si eu cu sotulica la un picnic sub ciresii infloriti). Oricum, nu am comentat nimic pt ca sunt platita pt ore suplimentare ( si astea se platesc destul de binisor) si ma gandesc ca pot folosii banutii astia sa imi fac vreun moft in ceea ce o priveste pe bebelina mea ( sa ii cumpar ceva frumos si total nefolositor)

Pauly si Elteka - io incerc sa ma tin dupa voi cu greutatea. Ca nu stiu cat prea reusesc, asta e partea a doua. Vineri o sa ma duc la control - cred, daca am timp- si atunci va spun sigur cate kg am si cate are bebelina mea. Dar saptamana asta am feshtelit-o rau de tot , ca iar am scapat in tavile cu prajituri. In seara asta am mancat "numai" doua, si dimineatza , asa de control, doar una. Pt maine ma asteapta una cu frisca ( va dati seama ca trebuie sa ma sacrific si sa o mananc ca altfel e pacat sa se strice)

Pauly si eu respir greu cateodata si simt ca mi se taie rasuflarea, dar atunci daca stau cumintica pe scaun macar 5 minute imi revin. Mai greu e cand trebuie sa vorbesc tare si mai mult de 10-15 minute stand in picioare. Plus ca acum mi s-a rotunjit burtica destul de mult ( chiar radeam azi cu una din japonici si-i ziceam ca o sa ii trimit fax sefei cu noile mele "dimensiuni" ,ca sa-mi faca o masa/ birou cu loc special pt burta. )

Elteka dupa mine as mai avea timp ( daca s-ar naste bebelina si cu 1,2 zile mai tarziu chiar nu ar fi baiul de pe lume). Ca sa nu mai spun ca si eu tot din categoria celor cu "morcovul urias" sunt cand ma gandesc la nastere. ( ma iau fiorii cand ma gandesc ca peste vreo 2 saptamani vin fetele si ne povestesc cum a fost la nastere. Sper sa ma molipsesc si eu de optimismul lor.) M-am interesat si de treaba cu prenatalul si postnatalul: se dau 6 sapt de pre si 8 sapt dupa, cica. Inca nu mi-e clar ce si cum, mai fac sapaturi ( dar in situatia in care sunt eu cred ca-mi iau doar postnatalul )

Ankaa am inteles ca treaba cu vergeturile depinde de "materialul clientului" si nu cred sa fiu eu aia super norocoasa care sa scape fara. Citeam la mamicile de martie-aprilie parca, si povestea una din gravidute ca a facut in ultima luna cu vreo 2-3 sapt inainte de nastere, vergeturi.

Alyna 27 mutare usoara si nu te obosi prea tare! Eu am oroare de calabalacul ala de la mutat ( cand trebuie sa impachetezi tot ) si SPER sa nu mai trec prin asa ceva. Sarbatori fericite si tie si familiei tale!

Poohy ce fetita grasunica ai !! Tare imi doresc sa aflu acum, la viitoarea ecografie, ca si papusa mea are in jur de 2 kg ( am impresia ca pana acum e cea mai micuta- 964g la 28sapt ) Ma simt super vinovata ca e asa micuta, presupun ca nu mananc corect, ca nu ma odihnesc suficient. Felicitari si pt laudele primite de la dr. si sarcina la fel de frumoasa in continuare.

Sobi eu nu cred ca e nevoie de pernuta - cel putin in primele luni . Citisem prin cartile mele ca exista chiar riscul de sufocare din cauza pernutei la bbii foarte mici. Dar paturicile subtiri cred ca sunt ok ( cand spun paturica, ma gandesc la alea care seamana cu prosopelele la textura, in nici un caz la alea de lana tzurcana)

Ia sa trimit si eu mesajul pana nu se inchide capitolul.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput