*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 28

lbelciug spune:
Ella, spune-mi te rog, tu ai fost la cursurile prenatale tinute de moasa Vania Limban la CMU Clucerului? Daca da, ma intreb daca nu cumva am fost in aceeasi sala... se intampla la incep lui martie. Pune te rog niste poze cu tine.
Pepsi, merci. Intr-adevar M e mult mai bine, insa m-am speriat cand am vazut analizele de vineri. I-a iesit modificata fct hepatica (transaminazele au iesit duble fata de normal) si de asemeni mai sunt modificari in hemograma. Partea proasta e ca n-a scapat nici de giardia. Acum ii dau naturiste: Liv52 pt refacerea ficatului si Propolis pt eliminarea giaridiei. Cred ca o sa incerc si cu uleiul de bostan, sper sa-l si accepte M caci nu e prea placut la gust. Tu esti mai bine?
Mica, dar de ce n-ai dormit azi-noapte? Ai avut emotii ca a venit sotul? Chiar, ce cadouri ti-a adus tie si bebelinei?
Pitica, imi pare rau sa aud ca ai facut febra si ca ai racit. Incearca sa mai stai linistita acasa. Si eu stiam ca aspirina nu e buna in sarcina, dar paracetamolul e indicat pana la max 3 buc pe zi. Incearca sa te odihnesti si foloseste medotele clasice anti-raceala: ceaiuri calde cu miere si lamaie, o frectie cu spirt, masaj, bai caldutze, nani etc.
DidiAlex, pe unde te ascunzi? Hai spune-ne cum ai petrecut de ziua ta?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 31s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)

lbelciug spune:
Pitica, pt dureri in gat poti sa iei Faringosept.

andradap spune:
Salutare FETELOR!!!
In primul rand, Ioana29... NU am intentionat sa fiu IRONICA asa cum banuiesc ca NICI TU nu ai intentionat s-o sperii pe MONYTZA sau sa te pronunti in privinta competentei dr. ei!!! Era normal sa nu stii de ce un medic a prescris unei paciente ceva... El a facut 6 ani de facultate si inca vreo 5 de specializare + cine stie cati altii are de experienta!!! Iti zic un secret: Pana sa fiu gravida nici eu nu stiam ca e permis Ca
(tot asa... contraindicat din cauza contractiilor...) Si cu toate astea eu am terminat 6 ani de medicina
... deci as fi avut mai putine scuze. Dar nu asta conteaza... Important este ca putem sa ne sfatuim aici intre noi... fara sa ne speriem
reciproc! Ai vazut ca si DIANALAURA a zis cam la fel cu o pag. inainte de raspunsul meu... SA NU NE SPERIEM!!! BA chiar a scris cu ROSU
in fine... sper sa nu mai fi suparata si sa revii pe forum!
Fetelor, Va multumesc pt. aprecieri!!! Si NU! Nu este un secret: Stau chiar langa statia de metrou BRANCOVEANU.
Alyna24, ce e cu tine??? De ce nu mai "forumezi"??? Hai treci la raport ca intru la banuieli... Sper ca nu mi-o coci s-o iei inaintea mea Plsssss... cel putin nu cu mult!!!
Monytza, tu ce faci??? Pui o intrebare si apoi dispari.... si lasi lumea sa se certe in urma ta??? Oooof!!! Hai vino pe forum... ca acum merge
Hai sa va mai dau si eu detalii despre mine: am contractii dureroase cam 4-5 pe zi... dar sunt neregulate!!! Dar...cine stie cum mi-aduce ceva IEPURASUL de PASTE!!!
Andrada 34+ cu
Antonio

poohy spune:
Neata burtici!
Pistachio & Arcadia - La Multi Ani!
Piticasigogosica, multa sanatate! Ai grija de tine
Pepsi, merci !
Ralucami, Pepsi, mult succes cu sefii :)
numai_eu, felicitari pentru eco!
Mica, felicitari pentru schimbarea saptamanii!
Liviana, of, saracul Matei! Din nou, multa sanatate
Pauly, nu trebuie sa te superi pentru certuri. Poti sa le ocolesti pe certuri, nu pe noi ;)
Si acum: am fost si eu la eco azi dimineata!!! Zuzy s-a intors :D Are 1.995kg +/- 307g :))) Mi s-a spus ca probabil peste 2 kg.
E dezvoltata perfect :D (sa ma laud cu ce mi s-a zis) - cu 3 zile in avans fata de DPN.
E mai micuta - corpul (daca ghicesc bine, AC) - cu 2 zile in urma,
Piciorusele (daca e FL) cu 1 zi inainte
Si capul - taaanaaaaam - aviz nasterea - cu 1 saptamana si 2 zile inainte! Are capu' mare al lui taicasu'
Atat m-am luat de el, ca acu' saracu sot zice ca am gasit altceva cu ce sa il chinui
Colul e bun (s-a mai si lungit), IR-urile sunt bune, totul e bun M-a si laudat
Sunt foarte fericita
Multa sanatate si voua!
Anca 32+
poze
bebelusa

pauly spune:
LA MULTI ANI PISTACHIO SI ARCADIA!!
piticasigogosica insanatosire grabnica.bea multe ceiuturi cu miere si lamaie, si sotul meu e racit si eu servesc o gramada de ceaiuri concentrate ca sa nu racesc...si deocamdata se pare ca reusesc.
mica0307felicitari ptr saptamana implinita.
ralucami ,sunt bine, multumesc lui Dumnezeu, sper sa fie tot asa in continuare.tu cum te simti?ma mir ca mai rezisti la lucru...eu obosesc destul de repede si trebuie sa ma intind ca-mi bate inima ca la golumb si repir greu.
bineneteles ma mai doare capul din cand in cand,obosesc repede, nu prea dorm bine noaptea ca doar si bebelina trebuie sa faca gimnastica dar toate trecem prin starile astea , nu ii nimic deosebit, si cand ma gandesc ca se apropie momentul in care o sa-mi tin fetita in brate, parca i-mi da putere sa trec peste toate.
chiqui mai i-mi fac treaba prin casa, mai ies la plimbare , ma mai uit pe net, si ma pregatesc ptr momentul cel mare.incep sa am emotii cand citesc ce putin mai are chris si cristalina, abia astept sa vad poze cu bebei lor.
elteka si eu m-am gandit la tine, abia am asteptat sa i-ti spun de kg puse, dar se pare ca iar mi-ai luat-o inainte
, nu ii nimic ca is chiar in spatele tau.tu cum te simti?te mai dor mainile?
pepsi sunt super utile informatiile despre alergii, de exemplu sotul meu ii alergic la polen...asta inseamna ca si micuta poata sa mosteneasca o elergie, nu?
poohy ma bucur ca ti-au iesit toate masuratorile bine, si ca fetita ii sanatoasa si grasunica.la mine au iesit picioarele mai mari cu o saptamana decat corpul, o fi manechin.
iar despre certuri nici vorba sa ma supar, incerc sa le evit ptr ca am nevoie de liniste ptr bebelina mai ales ca nu are voie sa i-mi creasca tensiunea, intru la voi in continuare ptr ca mi drag de voi, dar nu ma mai antrenez in dispute.
o zi buna,30+
Riana Alessya
bebelina mea

piticasigogosica spune:
Liviana merci de raspuns
Ieri am luat un paracetmol sonis si pe seara un plic de coldrex(tot paracetamol)si pe la 3 dimineta alt plic.cred ca nu am depasit doza.Acum ca nu mai am febra nu mai iau nimic.Zici ca pot faringosept.Am in casa TantumVerde,o fi bun?
Oricum am ramas uimita de doctora,chiar nu stiu ce sa cred..
poze
Iri +34 si Iris

lbelciug spune:
Pitica, si TantumVerde e indicat, insa eu de ex nu-l sufar si mi se pare ca e mai eficient Faringoseptul ala simplu fara lamaie sau mai stiu eu ce. Poti lua max 3 pe zi.

ioana29 spune:
Andrada, eu nu m-am pronuntat in privinta competentei dr. Monytzei. nu cred ca ai citit cu atentie tot mesajul meu. si nu trebuie sa o iei personal, pentru ca inteleg ca ai terminat medicina, dar stim toate ca sunt doctori care, cu toti cei 6 ani de facultate si inca nu stiu cati de specializare, sunt niste incompetenti. chiar mai devreme spunea piticasigogosica ca se indoieste de dr. ei, care i-a prescris aspirina in trim.3
repet, nu am pregatirea necesara sa ma pronunt in privinta competentei vreunui dr, si cu atat mai putin am intentionat sa o sperii pe Monytza. a fost doar o parere personala, care, asa cum am mai spus, nu trebuie luata drept buna.
in fine, ca sa nu mai continuam polemica asta, nu sunt suparata si cu siguranta o sa raman alaturi de voi pe forum.
Ioana 28+

michigan spune:
pitica incearca pastile de supt homeogene 9 sunt homeopatice deci sunt bune pt burtici
la mine au facut minuni
in combinatie cu un sirop stodal
ce-i drept eu mai si tuseam
dar simteam in permanenta un junghi in gat
poate te ajuta
pe mine nu m-a lasat dr sa iau faringosept
nu stiu de ce dar nici nu am mai intrebat pt ca oricum nu-l suport si mi se pare ca nu prea are nici un efect
insanatosire grabnica pt ca nu-i bine pt bb sa fie mami bolnava prea mult timp!
mihaela
30 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

addinel spune:
buna la burtici
in primul rand la multi ani tuturor sarbatoritelor acestui inceput de luna. scuzati intarzierea, dar nu am avut timp sa intru pe forum. deci un dulce pentru voi si bebeii vostri, sa fiti fericite, sa duceti cu bine sarcinile pana la final si sa aveti bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi.
si pentru ca noi maine dimineata plecam intr-un mini-concediu, va doresc de astazi sarbatori fericite si un paste plin de lumina si caldura in suflete!
pupici la burtici 30+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."