*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

La Multi Ani ARCADIA si PISTACHIO.Sa aveti parte de tot binele din lume si bebei asa cum vi-i doriti.
LILKY si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!
M-am convins ieri de un lucru pe care fetele mai vechi cu siguranta ca il stiu:Site-ul asta creeaza dependenta!!!!Ieri incepand cu ora 8 dimineata am incercat sa intru pe forum cu o frecventa de max. 5 min.Eram disperata !Asta pana la ora 15 cand a trebuit sa mergem la doctor.
Acolo dupa aproape 3 ore de asteptare la usa cu programare, am reusit sa-l vedem pe bebe .Are 2,3 kg la 34 saptamani si e deja intors<cu capul pe teava>(citat).M-a linistit vizita la medic dar nu datorita informatiilor ci pt ca am stat de vb cu alte fete mai curajoase.va las acum
pupici!
34 saptamani fix azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

buna dimineata!
DIDIALEX, , LA MULTI ANI pt ieri
PISTACHIO & ARCADIA, LA MULTI ANI SI VOUA
chris27..wow..ce putin mai ai...
Ieri am fost si noi la doctor, bebe e bine, are cam 2.300 kg, inca nu s-a intors, dar fiind cu cezariana chiar nu ma deranjeaza lucrul asta....sta ca de obicei, cu picioarele in stanga si funduletul sub sanul drept, si si-l ridica la mangaiat...
am facut si un control pe masa, ca aveam niste mancarimi...nu e mare lucru..zona e mai iritata si am si o scurgere mai abundenta, asa ca mi-a dat un unguent Lomexin si 10 zile sa imi pun ovule de Klion-D. Asa ca pica faza cu programarea pe care o aveam azi la epilat...
Aseara am fost si la maternitate, sa imi vad varisoara..si am picat tare bine, tocmai ii adusese bebe-ul la alaptat! E un scumpic micut tare...dar de fapt e destul de vlajgan pt varsta lui 3.340 g si 55 cm! Si dupa ce s-a chinuit el acolo cu suptul, se facuse saracutul tot rosu de la efort...adevarul e ca m-am uitat si eu mai atent, la vasta asta e destul de greu pt ei sa suga, tre sa isi tina gurita larg deschisa ca sa suga ca lumea!
Acum ma pun iar in pat la tv si la tricotat, poate reusesc sa termin vestuta pe Paste!
Sa aveti o zi frumoasa tuturor!

diana 33+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

multumesc muuult fetelor!!!
ieri am fost si eu la control si bebe a coborat deja mult...eu nu cred ca ajung la 40 de sapt!!
mai bine asa ca nu mai pot!
alex abia-l asteapta pe bebe, zice ca vrea sa-l tina in brate si sa se joace cu el
sper sa zica asa si cand o fii lukas aici!
va pup si numai bine!!!

35+ Lukas si Alex nazdravanu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

CARSTEA,DIANALAURA felicitari pt bebeii grasunei.Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
Ralucami esti o norocoasa ca nu ai inca vergeturi.Mie deja mi-au aparut pe solduri..si am doar 28sapt,deci mai au timp sa se inmulteasca.
Restul fetelor,pe unde sunteti?Dormiti inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Didialex, Pistachio si Arcadia va doresc multa sanatate, nastere usoara, fericire!
La multi ani!
Azi am venit pe fuga la munca, stau un pic si plec! Mai intru sa va citesc dupa Paste!
Ieri nu am putut intra ca nu a mers deloc forumul!
Sunt foarte ocupata, pentru ca trebuie sa ne mutam si stiti cam ce presupune asta! Dar stau cuminte sa treaca Pastele! Am de gatit, ca mi-am propus sa fac cozonaci si mancare traditionala: drob, sarmalute, salate beuf si mai multe! Sa vad ce reusesc din toate astea!
Nu am timp sa va urez in parte: "Sarbatori fericite", asa ca va spun tuturor:
Fericit! Sa nu faceti eforturi care sa-i deranjeze pe Bebelusi! Abia astept sa va citesc din nou, saptamana viitoare!

Alina-Mirela 28+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

Am schimbat saptamana .

pistachio

arcadia

loub_erika nu exista nici o regula intre ce simti sau cum te simti in sarcina si sexul bebeului. Doar vrem noi sa ne amagim...

Mica 34 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

multumesc de pareri,cred ca aveti dreptate,important e sa fie sanatos si sa nu ma mai gandesc la ce va fi...,va multumesc si va doresc multa sanatate!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

didialex la multi ani si un bebe foarte sanatos si cuminte
(scuze pt intarziere dar ieri nu a fost chip sa pot intra pe forum si vad ca nu am fost singura care a intampinat probleme)
pistachio si arcadia la multi ani si voua pentru azi, nasteri usoare si bebei frumosi si sanatosi
carstea, deci bebele tau si-a luat deja pozitia de start
eu o sa merg dupa pasti la o aco sa-l vedem in ce pozitie e si sa vedem la ce ne asteptam
oricum eu simt ca o sa se aseze cum trebuie pt ca nu vrea el s-o supere pe mami deja din burtica
stiu eu ca e un pui cuminte si ascultator!

mihaela
30 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi burtici

AM RACIT
Ieri am zacut toata ziua in pat .Am facut febra pana la 38,2.Am intrat in panica si am sunat-o pe doctora.Mi-a zis sa iau aspirina tamponata si eventual ampicilina daca ma doare gatul.Cand am sunat-o aveam inca 37.2.Aspirina nu am luat fiindca scria pe prospect ca nu e indicata in tim 3!!!!!!!!!!!!Alta chestie care ma face sa ma indoiesc iar de doctora.Nu inteleg?!!
In final am luat Coldrex si asa am scapat si de febra.Inca sunt ametita si ma dor muschii si patele si stau in casa.
INTREBARE:pentru dureri in gat,fara tuse ce as putea sa iau???
Ce analize trebuiesc facute pentru timestrul 3?Si tot va citesc cu streptocoul B,cum il depistezi,te duci pur si simplu la analize,sau tre sa simti ceva :dureri la urinat,jena ,ceva???
Eu ar trebui sa fac dozajul de anticorpi.
DIDI ,La multi ani!!!SI bebe sanatos!
Tamamra ce bebe mare ai,il faci de 4 kg?
Eu acum ma gandesc ca ca al meu e mic la 2 kg la 32 sapt,dar acum cu masuratorile astea...

poze
Iri +33 si Iris

Mergi la inceput