***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Mai zic o data poate incurajez pe cineva....mie mi-a venit dupa 22 zile...deci mai aveti rabdare !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vlada nu ma incurajezi deloc, ca pe mine ma roade ca aveam acolo cadoruile ptr Paste la tot familionul...si alti bani ptr altele nu am. Hai ca incerc sa fiu optimista, mai sunt inca 4 zile in care poate veni

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Io ziceam ca ajung pana la urma...asta era ideea...dar tin pumnii sa ajunga pana vineri !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Io am primit oferta asta pe mail...reduceri masive la peste 1000 produse din PE 2007..poate gasiti ceva sa va placa..va dau linkul
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryID=28933972

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau la ce OP esti tu arondata??? La ala din Baba Novac e cineva???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Dordia io-s la ala de la Racari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Io ma pregatesc sa lansez o comanda de ramasitele alea de pe card. Vreau neaparat camasa de 3.25 euro pe verde. Imi mai au alte 2 tricouri cu pisici, alte culori, am kaki si turcoaz si-mi plac f mult. Si o geanta de-aia (cred ca sacul roz -am pus linkul mai sus). Renunt pt moment la baschetii de panza, poate imi iau de la noi pe probate.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Io's la ala din Baba Novac adica OP.77. Mai e cineva care ridica colete de la OP77 ??? Sunt probleme???

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Claudia care-s tricourile cu pisici?.

Revi si eu cu intrebarea...http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112445&documentid=207607&categoryid=22905245&single=&hasNext=1&hasPrev=1 a luat cineva fusta asta?

Mergi la inceput

Da, care cu pisici ?!
Nu-mi aduc aminte sa fi luat cineva fusta aia...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput