***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5111447&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Il am pe ala din poza si unul identic, uni, kaki fara pisici...

Edit: si din pacate nu am ce cod de reducere transport sa aplic, voi aplica unul cu setul plasticos de mamaie...ale 3-lea...mai bine nu mi-l trimit aia...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pai scrie pe el 2 bufnite ....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Pai scrie pe el 2 bufnite ....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Pe bune ca eu le vedeam pisici!!!!!! Rad de una singura prin casa!!!! Am tricoul in brate si scrie "The OWLS are watching you"

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Parca ziceau fetele ca au mai aparut coduri noi, poate gasesti pt transport sau macar alt cadou...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Nu vreau cadou ca sunt cu banii la limita. Tb sa ma incadrez in suma de pe card, nu-mi permit cadou . Poate s-or termina nuisetele plasticoase si-mi trimit si mie ceva mai omenesc...

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Hai sa va zic si io ce-am patit azi...se repede la mine un vecin de peste 50 ani, ca de cand ma pandeste...io cu ochii mari, ma gandeam ca or deranja copiii sau ceva...da' de unde ! omu vroia detalii despre cum sa comande de pe La Redoute !!!! Am pus la ghena jos cutia de la pachetul anterior ca era voluminoasa si am omis sa sterg adresa, el a pandit si a depistat cine a primit in bloc...misto, nu ?!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productId=324097878&documentId=321407&single=true - asta nu-ti face cu ochiu' ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:

Hai sa va zic si io ce-am patit azi...se repede la mine un vecin de peste 50 ani, ca de cand ma pandeste...io cu ochii mari, ma gandeam ca or deranja copiii sau ceva...da' de unde ! omu vroia detalii despre cum sa comande de pe La Redoute !!!! Am pus la ghena jos cutia de la pachetul anterior ca era voluminoasa si am omis sa sterg adresa, el a pandit si a depistat cine a primit in bloc...misto, nu ?!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

quote:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productId=324097878&documentId=321407&single=true - asta nu-ti face cu ochiu' ?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Da, numa bun de expus celulita!

Tare faza...!!!

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Acu glumeam, dar chiar as vrea un costum de baie si parca isi luase cineva...dar nu mai stiu cine...offffffff

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput