***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 28
claujro spune:
Gataaaaaaaaa....comanda cu nr 11 lansata in eter! Sa fie intr-un ceas bun si sa ajunga coletul
! M-am linistit nu mai am nici un cent pe card pot sa plec linistita in vacanta

Edit: si al treilea set plasticos, da Doamne sa se termine stocul pana la mine!!!! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Ce ai luat pana la urma ? camasa si geanta ?
Aveti vreo idee dupa cat timp sunt scoase produsele de la Nouveau ? ca sunt cateva tentante, dar incluse in categoria asta nu suporta nici un cod...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Camasa verde, geanta si tricourile cu bufnitze
. Ce ma distreaza, in mailul de confirmare , stiti, zice ca am comandat de 70.87 euro...vezi Doamne ce reduceri extraordinare iti fac ei...![]()
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Vlada le scot de la "nouveau" cand nu mai au masuri care sa ni se potriveasca noua

, glumesc, mie asa mi s-a intamplat..de aia am si zis ca-i iau sandalele Mirunei acum..ca mai incolo parca vad ca nu mai gasesc 21..si m-as oftica rau
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
soanso spune:
intrebare!este cineva din Cluj care a facut comenzi de la LR?
Eu am comenzi din: 20 ,26,28 (03),si nimik ,deja imi fac probleme pt. cea din 20 .
Sper sa vina pana la Paste , de nu asa ma turez...
SOSO
madau spune:
Vlada le scot de la "nouveau" cand nu mai au masuri care sa ni se potriveasca noua

, glumesc, mie asa mi s-a intamplat..de aia am si zis ca-i iau sandalele Mirunei acum..ca mai incolo parca vad ca nu mai gasesc 21..si m-as oftica rau
Claudia hai sa fie cu noroc!
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Ma mai uit la mailul de la ei si iar ma enervez...mai ales partea cu "thank you for waiting" ma scoate din minti

Madau si
claujro spune:
soanso, nu stiu de nimeni din Cluj. Nu ne arati si noua ce ai comandat?
mada, multumesc!
Ai rabdare, ca o sa vina... Of, mi-am luat o piatra de pe inima ca tare rau ma incurcau aia 19 euro. 
Acuma rontzai linistita o felie de cascaval-gol, ca mi s-a facut si foame de atata stres.![]()
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118906&documentid=414707&categoryid=22910743&single=&hasNext=1&hasPrev=1 - uite pt fetite si merge si la sandalutele roz !
Mor ca n-am si io o motata....
Clau - ai tai cum se mai simt ? cand plecati ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea