***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 21
vlada spune:
Ma duc sa ma uit, sa vad cat sunt cele mai mici
Le-am gasit pe cele 25 Fr, 7 US si au 16 cm
De la Nike Fr 22, US 6 au 15,5 cm
Andreea si Vlad
Iubirea mea
aissa spune:
Hihihi, asta daca intri in ea macar se misca putin. Daca ieri i-am zis ca nu astept deloc pana pe 11 ca am stat deja destul, vad ca acum mi-a pus ca si comanda din 3 aprilie (in suivi) produsele disponibile din comanda de pe 24 feb. Zau ca incep sa le pierd sirul...macar de le-as primi odata......
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danet
Jasmine, tu incerci sa platesti de pe cardul tau dar pe numele si adresa prietenei tale ?
Pt ca in cazul asta banca este cea care nu te lasa sa faci tranzactia.
Am incercat si eu acelasi lucru pt o cunostinta , apoi m-am informat la banca si mi-au spus ca ei l-au blocat in ideea ca am pierdut cardul si cineva l-a gasit si incearca sa-l foloseasca.
Pai naiba sa-i mai inteleaga!Eu pana acum am facut o mare varza cu cardurile.Primele 4-5 comenzi le-am platit cu cardul unui coleg,pe urma am dat comenzi pe numele sotului si am platit cu cardul meu.Acum nu m-a lasat sa platesc cu cardul meu comanda pt prietena mea.Dar acum juma' de ora am reusit sa-i fac fetei comanda,platind cu un alt card al sotului meu.
madau spune:
Vlada multam din suflet, m-am lamurit, deci dupa calculul meu la sandale ar trebui sa-i iau 21, ei ii trebuie 5 US si cam asa vine.
Tocmai am mai fost o tura la cutie, nici urma de aviz...deja incep sa o dau si eu la disparute...mai stau pana maine dupa amiaza si sa vezi razboi cu LR
, sa faca bine sa-mi dea nr de pe decl. vamala, sa vad eu cu ochii mei unde a ajuns coletul
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andreap spune:
Aissa,am control pe cap de la Finante,de aceea nu am rasp.la telefon.daca vrei sa-ti comand,ok,vb.deocamdata am eu cate ceva in cos,dar daca e,le scot si-ti comand tie.Chiar asa,stie cineva cum fac daca scot ceva din cos???adica mai pot sa le pun la loc fara sa reiau cautarile???cum fac???le pot 'muta' temporar undeva,sa nu le pierd???Ajutati-ma
..de fapt pe Aissa![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
Daca mi-as lua o tunica de-asta 1.74 oare as incapea in ea? ![]()
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324098508&documentid=321407&categoryid=23112477&single=&hasNext=1&hasPrev=1
andreea, muta-le la mes preferes.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Eu am platit pe contul meu cu cardul sotului fara nici o problema. E adevarat ca avem aceeasi adresa, dar scuze, de unde stie banca si ce adresa dau eu la LR??? Ca noi dam numarul cardului, ce LR se duce cu plata si furnizeaza toate datele bancii?
cin spune:
Andreea, eu le mut din cos in "mes produits prefere" (ai p-acolo buton de "ajouter a mes preferes"
cris-gabi spune:
Am aviz
, am aviz

Nu stiu care comanda este, poate fi 21 sau 22, ma intreb cum de nu au ajuns odata ca cea din 21 am dat-o pe la ora 20.
Ma duc diseara la posta sa o iau si va pun linkuri.![]()
Inca ceva: pentru comenzile astea au bocat banii pe 22 martie si i-au tras pe 26 martie. La fel a fost si la celelalte comenzi.