***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Toate ca toate...io tot am mai gasit ceva chestii de comandat.... Cred ca ma apuc de lista ca sa-mi treaca

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daaaa, mada, bine faci...sunt multe si linkuri si coduri care nu mai merg...

Edit: ma gandesc sa fac o comanda numai pt sotul meu, saracul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Mai ziceti si voi daca mai gasiti linkuri care nu mai merg..sau coduri, ca n-am timp sa le puchinesc mereu

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Gata am mai sters din lista...daca nu va mai gasiti produsele, inseamna ca nu mai erau disponibile.

Fug sa pregatesc ceva de mancare la copil...revin mai incolo ca tati al nostru e la fotbal azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu abia acum am vazut ca toate produsele din colectia a/h2006 nu mai apar...mai bine mai tarziu decat niciodata

clau si eu vroiam sa iau grillul alabine ca ai zis

beyyy astept comanda aia din 20 ca ii omor pe astia daca nu vineluasem o pereche de pantaloni pentru sot de iesit la pescuit sau cu atv-urilesi abia ii asteapta...

da cineva adresa de mail a lu sabine asta sa ma iau un pic de ea?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Beeeeei, ai dreptate! Acum am vazut si eu le-au scos cu totul!!!! Hai, veniti la mama, la Aubaines! Acolo la "totul mai putin de 10 euro"....

Edit: acuma ori se consulta la ce preturi mici sa le bage, ori le pastreaza pt la toamna si ni le baga la pret intreg, din nou...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushulica ia vezi cu o pagina 2 in urma, am dat eu adresa.

Scuze, era pe pagina 3, s-a scris mult de cand eram eu la serviciu: sghysels@redoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aissa

Nushulica ia vezi cu o pagina 2 in urma, am dat eu adresa.

Scuze, era pe pagina 3, s-a scris mult de cand eram eu la serviciu: sghysels@redoute.fr

saru'mana aissa! ii mai dau ragaz pana dupa paste apoi o bombardezsa vedeti voi daca nu o sa rezolve ea toate problemele nu doar coletul meu

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Macar sa! Fac galerie!

Am simulat acum si eu ca as risca niste ceva pe contul andreeip, dar codul cu nemo (ultimul) nu mai merge si mai sunt coduri care nu mai sunt active. Mai aveti vreun cod minune inca netestat?

Mergi la inceput

Codul ala cu Nemo era din ala personalizat cred, la mine n-a mers de la inceput

Mergi la inceput