***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

felicia74: http://www.online-translator.com/text.asp?lang=en

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetele, sa aveti o seara placuta. ma duc sa fac ceva de mancare pt sot, ca-n curand apare si el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lasa ma, ca e bun. Dar sa-ti zic, vezi ca e uns cu un ulei (probabil sa ti-l vanda neruginit ) si speli la el de-ti ies ochii din cap: Fairy, Cif si Ajax praf am incercat. Il pui pe ragaz si scoate un fuuuuuuuum de nu mai vezi bucataria. Il speli din nou si iar scoate fuuuuuum si tot asa...dar eu am fost perseveranta, nu m-am lasat... L-am ars bine si apoi am pus feliile de piept de pui. Ce-i drept nu lipeste si au iesit f fragede. L-am spalat, l-am incins din nou si l-am pus de o parte. Apoi ce sa vaz...rugina peste tot.

Asa ca daca vrei, io zic sa-l faci cadou! Soacra nu are nevoie de unul?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama ce nebunie cu gratarul

Addya si barbata-miu si-a luat bilete...io am zis pas..de aia 40 euro fac shopping pe LR

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetele si eu va las, a intrat tati pe usa, trebuie sa ma fac, ca muncesc!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Lasa ma, ca e bun. Dar sa-ti zic, vezi ca e uns cu un ulei (probabil sa ti-l vanda neruginit ) si speli la el de-ti ies ochii din cap: Fairy, Cif si Ajax praf am incercat. Il pui pe ragaz si scoate un fuuuuuuuum de nu mai vezi bucataria. Il speli din nou si iar scoate fuuuuuum si tot asa...dar eu am fost perseveranta, nu m-am lasat... L-am ars bine si apoi am pus feliile de piept de pui. Ce-i drept nu lipeste si au iesit f fragede. L-am spalat, l-am incins din nou si l-am pus de o parte. Apoi ce sa vaz...rugina peste tot.

Asa ca daca vrei, io zic sa-l faci cadou! Soacra nu are nevoie de unul?

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

si cat am ezitat intre asta si un gratar din Cora/Carrefour,modelul ala cu gaura la mijloc si cu capac...Acum asta e,ce sa mai comentam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am vazut si eu la Metro unul dublu, din teflon, 500 si ceva de mii era... Mai, acu nu te supara, fa-l cadou...ia ochii, asa, la prima vedere si apoi poti sa zici ca nu ai stiut.

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu am avut nimic in posta si Sabine nu mi-a mai raspuns. Asa ca pana pe 11 aprilie asta e, o sa astept.

Fetelor cu gratarul, luasem si eu ceva de genul asta candva, pe vremuri si ca sa nu rugineasca imi spusese vanzatorul ca trebuie sa il ung cu ulei dupa ce il spal. Sincer nu mi-a convenit ca daca nu il foloseam mai mult timp parca mirosea a ranced asa ca l-am aruncat. Insa mama avea pe vremuri un gratar din fonta negru si sa dea naiba ca ala n-a ruginit niciodata, asta nu e asa negru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ce tari sunteti cu gartarul asta LR; bine ca io nu prea gatesc, ca poate ma pricopseam si eu cu unul.

io nu l-as da soacrei, ca dupa aia e un motiv in plus sa nu fiu la inaltimea asteptarilor unei soacre...nu ca m-as sinchisi foarte tare de ce crede ea despre mine, dar daca pot sa nu stric ceva, las asa lucrurile.

Io i-am luat soacra-mii de la IKea niste chestiuni de bucatarie ca sa le fac cadou de Paste, ca e impatimita cu gatitul.

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pai si bunica avea un gratar de pe vremea lu' Pazvante care nu ruginea niciodata.Si o tigaie pt clatite in care niciodata nu se lipeau clatitele.Si un ceaun de mamaliga in care....ce sa mai discutam.

Cred ca gratarul il fac cadou lu' soacra-mea,ca i-am mai facut cadou o friteuza acum 3 ani si n-a folosit-o nici pana acum.Daca nu foloseste nici gratarul e OK,ca nu isi afuma bucataria

Mergi la inceput