Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 8

ancadragoman spune:
Eu vreau pe fata sa o cheme Maria Teodora sau Maria Alexandra si pe baiat nu am idee
Bibileana trec link-ul tau pe prima pagina.
Racanu bine ai venit si FELICITARI!!!!!!
anca 8+
vine bebe....
poze

pufulet74 spune:
Foarte bine zis RGE, si eu cred ca e esential sa gindim pozitiv si sa nu ne mai speriem si facem ginduri negre, ca numai ajugem la profetiile care se autoimplinesc, asa ca va rog frumos sa gindim pozitiv !!
Pina la urma tocmai acum in burticile noastre se intimpla un adevarat miracol care are nevoie de toata sustinerea noastra si de toate gindurile noastre pozitive !
------------------------
Flory 7+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk

bb_yasmi spune:
roxana, multumesc pt ceea ce ai postat!!! mi-a mai ridicat moralul!! ma doare asa de tare burtik iar NO spa asta nu isi face efectul!!! cate pot lua maxim????
zici ca daca i-am vazut cum bate inimioara nu se mai poate opri din evolutie?? mie iomi este frica ca am vazut la mamici de sept-oct sarcina oprita din evolutie la 9 sapt!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 9
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

ancadragoman spune:
Mai voi vreti cafteala??????????
Nu se opreste draga nimeni din nicio evolutie .....
Eu am halit o shaorma,stiu ca nu am voie dar prea baleam la ea
anca 8+
vine bebe....
poze

RAMONELLA spune:
Maine ma duc la ecograf!!!!!Totul o sa fie bine!!!!!Si o sa avem bebei sanatosi si frumosi!!!!!!Ce bine ca ma duc maine.Am vorbit cu maicamea si mai bine ne ducem maine ca dupa Pasti o sa fie aglomeratie mare.
poze
vine bebe
Ramonel9+

RGE spune:
BB YASMI scuza-ma dar eu stiu multe fete pe diferite forumuri care nu aveau nici nunta nici bebe doar se bagau in seama aiurea ca sa nu se plictiseasca si sa intre si ele pe un forum..de unde sti ca este adevarat?! si daca intradevar este adevarat poate fata respectiva avea probleme ....poate i s-a spus sa stea la pat si ea s-a apucat de alergat..vorba vine...imi pare rau pentru ea daca este adevarat ..nu am nimic cu nimeni..dar daca pe mine m-a durut rau burtica cand trebuia sa-mi vina adoua oara nu inseamna ca trebuie sa va doara si pe voi..fiecare sarcina este unica..difera de la femeie la femeie...noi credem spunand fiecare ce pateste si ce o doare ca le ajutam pe celelalte dar vedeti ca fiecare din noi are un altfel de sarcina..unsa sta in pat, una face treaba, alta are greturi, eu nu am nimic, una are pete , alta cosuri, una pofteste la cirese, alta vomita cand le vede...haideti sa nu ne mai gandim la prostii trebuie sa fim tari si sa ne ajutam una pe cealalta..doar am plecat de la aspirante optimiste nu?!..eu nu vreau sa supar pe mine dar adevarul este ca noi nu putem sa-l ajutam pe bebe decat cu optimism si ganduri pozitive..el trebuie sa simta fericire ..haideti sa ne bucuram de fiecare secunda din viat ade femeie insarcinata, sa fim vesele si fericite, ..si nu uitati cat de mult suntem invidiate!!!!
ROXANA 11+

RGE spune:
imi pare rau daca v-am suparat dar cineva trebuie sa va spuna adevarul in fata!!! SUNTEM GRAVIDE FETELOR, SUNTEM MAMICI!!! ...SUNTEM CELE MAI FERICITE FEMEI DE PE FATA PAMANTULUI ..SI CELE MAI FRUMOASE!!!!
ROXANA 11+

RAMONELLA spune:
O sa fie totul bine!!!!
Cred ca no sa dorm toata noaptea cu gandul ca maine o sa-l vad pe bebe!!!!!
RGE asa e.Nu mai trebuie sa ne gandim la ce e mai rau,ca ii facem mult rau lui bebe!
poze
vine bebe
Ramonel9+

bb_yasmi spune:
cate NO spa pot lua maxim??
roxana, ai mare dreptate!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 9
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

pufulet74 spune:
pt RGE si
pe toate mamicile, si nu va mai necajiti si faceti griji ...
------------------------
Flory 7+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk