Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
RGE spune:
eu spre exemplu ca m-ati suparat tare..am lasat draq curatenia si ascult LAMBADA .....si dansez..na!!! ca m-au apucat dracii...CINE E CU MINE????

IA SA VAD NUMAI MAMICI FERICITE!!!!..ca altfel o pun pe iepurina mea sa va muste de cur cum m-a muscat pe mine ieri cu aia 2 dinti ai ei de am crezut ca ma sui pe pereti!!!
ROXANA
11+
ancadragoman spune:
Rox ai mare dreptate si eu una nu m-am suparat deloc
Ramo ce bine ca te duci maine...eu mai stau totusi pana dupa Pasti ca oricum intru la eco in fata si nu stau la coada![]()
anca
8+
vine bebe....
poze
RAMONELLA spune:
Mai trebuie sa ne scuture cineva din cand in cand!
La minea casa sunt maicamea si sotu.Da sa-l vedeti pe sotu,pur si simplu se cearta cu mine cand ma gandesc la ceva rau.Si vorbeste foarte serios.Mai ca ma face proasta.![]()
Vai ce ma bucur ca maine il revad pe bebe!!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel
9+
ancadragoman spune:
Rox eu m-as baga dar nu cred ca da prea bine sa incep sa dansez in birou![]()
BB iei si tu de cate ori te doare ,dar din cate stiu eu sa nu iei mai mult de 3/zi
anca
8+
vine bebe....
poze
RGE spune:
ce ma bucur pentru voi de abia asteptam vesti sa ne spuneti ce face bebe cum mai arata!!!
referitor la NO-SPA eu iau cateodata si 3-4 zi pentru ca am probleme mari cu rinichii si sunt obligata sa iau..ca altfel
..numai sa nu le luati una dupa alta.....mie de exemplu atunci cand trebuia sa-mi vina adoua oara m-am speriat rau ca nu mi-a trecut cu no-spa si ma durea burtica rau dar am stat in pat si in catev aore mi-a trecut....cand se mareste uterul nu prea cred eu sa ne treaca durerile repede..trebuie sa simtim si noi o durere o intindere nu?!
ROXANA
11+
darleena spune:
BB si mie doctorul mi-a dat tratament super "strong" asa s-a referit el, in care erau incluse 3 no-spa pe zi. Deci ma alatur fetelor care spun ca mai mult de 3-4 pe zi nu ar trebui sa iei, si la cam diferenta de 8 ore. Bine, poti sa iei si mai repede.
Oricum, eu cred ca no-spa uneori nu isi face efectul la dureri, pt ca eu am avut dureri de spate intr-o zi si cred ca si daca luam o cutie intreaga nu m-ar fi lasat. A mers cu somn ![]()
8+
Pana vine bubu 
poze
ancadragoman spune:
Darleena ala mic vroia la nani si tu ii dadeai cu no-spa???![]()
anca
8+
vine bebe....
poze
RGE spune:
DARLEENA ai fost tare....mi-e frica sa intreb ce-i dai cand ii este foame micutului.
ROXANA
11+
RGE spune:
ANCUTZA poti sa faci ce vrei tu, doar esti gravida nu??!!....aseara discutam si eu cu mama si al meu i-a spus sa nu ma bage in seama ca eu sunt insarcinata nu stiu ce spun.....asa ca m-am scos....FAC CE VREAU SI UNDE VREAU SI CUM VREAU......sunt insarcinata am o scuza!!!
ROXANA
11+
bb_yasmi spune:
De abia astept sa ajung aks si sa ma pun in pat la nani!!
eu la eco tre sa merg peste 2 sapt!!!! a vrut dr sa ma cheme mai tarziu dar eu cand am auzit
i-am zis ca vreau cat mai repede!!!
azi merg sa imi schimb dr de fam!!! sper sa fie de treaba dr asta!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png