Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu spre exemplu ca m-ati suparat tare..am lasat draq curatenia si ascult LAMBADA .....si dansez..na!!! ca m-au apucat dracii...CINE E CU MINE????
IA SA VAD NUMAI MAMICI FERICITE!!!!..ca altfel o pun pe iepurina mea sa va muste de cur cum m-a muscat pe mine ieri cu aia 2 dinti ai ei de am crezut ca ma sui pe pereti!!!

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox ai mare dreptate si eu una nu m-am suparat deloc
Ramo ce bine ca te duci maine...eu mai stau totusi pana dupa Pasti ca oricum intru la eco in fata si nu stau la coada

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai trebuie sa ne scuture cineva din cand in cand!La minea casa sunt maicamea si sotu.Da sa-l vedeti pe sotu,pur si simplu se cearta cu mine cand ma gandesc la ceva rau.Si vorbeste foarte serios.Mai ca ma face proasta.
Vai ce ma bucur ca maine il revad pe bebe!!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Rox eu m-as baga dar nu cred ca da prea bine sa incep sa dansez in birou
BB iei si tu de cate ori te doare ,dar din cate stiu eu sa nu iei mai mult de 3/zi
anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

ce ma bucur pentru voi de abia asteptam vesti sa ne spuneti ce face bebe cum mai arata!!!
referitor la NO-SPA eu iau cateodata si 3-4 zi pentru ca am probleme mari cu rinichii si sunt obligata sa iau..ca altfel..numai sa nu le luati una dupa alta.....mie de exemplu atunci cand trebuia sa-mi vina adoua oara m-am speriat rau ca nu mi-a trecut cu no-spa si ma durea burtica rau dar am stat in pat si in catev aore mi-a trecut....cand se mareste uterul nu prea cred eu sa ne treaca durerile repede..trebuie sa simtim si noi o durere o intindere nu?!

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB si mie doctorul mi-a dat tratament super "strong" asa s-a referit el, in care erau incluse 3 no-spa pe zi. Deci ma alatur fetelor care spun ca mai mult de 3-4 pe zi nu ar trebui sa iei, si la cam diferenta de 8 ore. Bine, poti sa iei si mai repede.
Oricum, eu cred ca no-spa uneori nu isi face efectul la dureri, pt ca eu am avut dureri de spate intr-o zi si cred ca si daca luam o cutie intreaga nu m-ar fi lasat. A mers cu somn

8+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Darleena ala mic vroia la nani si tu ii dadeai cu no-spa???

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

DARLEENA ai fost tare....mi-e frica sa intreb ce-i dai cand ii este foame micutului.

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

De abia astept sa ajung aks si sa ma pun in pat la nani!!
eu la eco tre sa merg peste 2 sapt!!!! a vrut dr sa ma cheme mai tarziu dar eu cand am auzit i-am zis ca vreau cat mai repede!!!
azi merg sa imi schimb dr de fam!!! sper sa fie de treaba dr asta!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

ANCUTZA poti sa faci ce vrei tu, doar esti gravida nu??!!....aseara discutam si eu cu mama si al meu i-a spus sa nu ma bage in seama ca eu sunt insarcinata nu stiu ce spun.....asa ca m-am scos....FAC CE VREAU SI UNDE VREAU SI CUM VREAU......sunt insarcinata am o scuza!!!

ROXANA 11+

Mergi la inceput