Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
Si eu am vrut Alexia, Alesia, dar din pacate numai pot, deoarece asa o cheama pe nepotzica mea!!! dar si Alisa e pe aproape.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
Racaru spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu graviduta... ultimul ciclu a fost pe 26.02.2007 deci am 5 saptamini de sarcina.
Mai am un baietel David.. 1an si 7 luni.
La prima sarcina am avut niste greturi infioratoare , varsaturi, stare de rau permanenta de la inceput pina la 17 saptamini...
Acum nu am nimic... decit ameteli si stare de lesin... care trec repede.
Din acest motiv sunt un pic ingrijorata... daca nu e bine!
Este cineva care simte acelasi lucru ca mine?
Multumesc,
bibyrox spune:
Inca un Calculator Sarcina, f.f.f interesant:
http://www.emedonline.ro/calculator+index.htm
O graviduta in al-!!!
Biby
4+
RAMONELLA spune:
Toata lumea vrea Alexia???
Fetelor,sa va spun ce am observat.Da sa nu radeti de mine.M-am dus la baie,si eu nu asez pe wc.Si stand asa in picioare in pozitia respectiva,am observat in partea de jos a burtii,asa parca ca o mingiuta umflata.Oare ala e uterul???Voi ati observat ceva???
poze
vine bebe
Ramonel9+
pufulet74 spune:
Ma gindeam eu de unde BB_Yasmi ... :)
Si mie imi place tare mult Jasmine, asa ca asa o sa o cheme daca e fetita :)
Iar la nume de baieti inca nu ne-am gindit :)
------------------------
Flory 7+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Racaru
La prima sarcina am avut niste greturi infioratoare , varsaturi, stare de rau permanenta de la inceput pina la 17 saptamini...
Acum nu am nimic... decit ameteli si stare de lesin... care trec repede.
Din acest motiv sunt un pic ingrijorata... daca nu e bine!
Este cineva care simte acelasi lucru ca mine?
Multumesc,
Valeria
Valeria bine ai venit graviduto!!!!
DA! Eu sunt in situatia ta! Am stari de ameteala usoare asa... care trec la fel de repede precum apar! Stare de lesin am avut o singura data acum cateva zile... E ciudat ca starile astea apar asa din senin! de exemplu, eu fumez si ma asteptam ca de la fumat sa apara. Dar nu! Azi dimineata n-am fumat si totusi ma luase o ameteala de a trebuit sa ma asez imediat!
Dar asta este! Sunt stari normale!
O graviduta in al-!!!
Biby
4+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Fetelor,sa va spun ce am observat.Da sa nu radeti de mine.M-am dus la baie,si eu nu asez pe wc.Si stand asa in picioare in pozitia respectiva,am observat in partea de jos a burtii,asa parca ca o mingiuta umflata.Oare ala e uterul???Voi ati observat ceva???
poze
vine bebe
Ramonel9+
da despre "burtik" asta ziceam si eu ca a crescut!!!! la mine e la fel!!!
pe mine ma cam doare burta!!! si sunt stresata ca or sa apara petele maro iarasi!!
fetele care folosesc Utrogestan , scurgerea de la el e galbuie???
flory, de akolo vine nick name -ul meu bb_yasmi
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
klarina spune:
chiar... voi cum stati cu fumatul... ca eu nu stiu ce sa facsa ma las...
8+
ce bine ca sunt...
RGE spune:
DECI numai eu am ramas puturosul codas..eu am inceput de o saptaman..in fiecare zi fac cate ceva dar usor..cate putin ca altfel imi iau bataie de la sot..si asa nu prea ma lasa dar eu oricum fac ce vreau!!!
eu la nume ma gandeam la derivate de la numele ,meu si al sotului..nu dati cu rosii!!
si eu am ceva scurgeri dar cred ca de la utrogestan si eu am si ureaplasma pozitiva si tratamentul de abia dupa Pasti cand fac 3 luni pot sa incep sa iau.
ROXANA 11+