Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Biby eu am inceput cu greturile cam la 4-5 saptamani.Dar n-am vomat niciodata pana acuma.In rest n-am prea putut manca nimic,si am slabit 2 kg,si asa sunt eu slaba.Zilele trecute m-am simtit mai bine,dar acuma vad ca iar ma apuca..
Tu ai ceva greturi??

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

si eu m-am anuntat ca am bebe dar nu am vrut sa-mi dau concediu prenatal nu am fost de acord
fetelor voi cum stati la capitolul curatenie de Paste???

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor la ce nume v-ati gandit????
eu vreau cam asa: fata: Yasmina Alisa!!!!
baiat: Eduard Lucian Dimitris!!!
cum vi se par?

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ramo n-am deloc. Doar stari de ameteala asa... In rest mananc orice, nu am pofte deosebite dar uneori imi ploua in gura asa...

Uitati fetelor am gasit un Calculator sarcina mult mai interesant: http://www.medikal.ro/dataprobabilaanasterii.php

O graviduta in al-!!!

Biby
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Roxana, eu akuma in wk mi-am spalat geamurile si mi-am pregatit meniul de Paste

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Biby eu am inceput cu greturile cam la 4-5 saptamani.Dar n-am vomat niciodata pana acuma.In rest n-am prea putut manca nimic,si am slabit 2 kg,si asa sunt eu slaba.Zilele trecute m-am simtit mai bine,dar acuma vad ca iar ma apuca..
Tu ai ceva greturi??

poze
vine bebe

Ramonel9+

RAMO imi pare rau ca ai greturi,eu nu am deocamdata doar ca azi am baut o cafeluta 3 in 1 si simt niste arsuri la stomacel
sper sa nu ma apuce de acum inainte

poze nunta
31.07.2004

vine bb
4+
-ADRIANA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

BB imi place Eduard si Alesia! Eu nu ma gandesc la nume de baieti pt ca vreau neaparat fata! Si pana acum am in cap... Alexia, Alesia, Carla si cam atat.
RGE nu prea stau bine cu, curatenia de Paste... Ma ajuta socrela ca mie mi-a interzis dr-ita sa fac efort.. avand in vedere antecedentele. Dar vreau sa-mi iau liber Vineri sa mai strang si eu putin asa...

O graviduta in al-!!!

Biby
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

RGE eu am terminat cu curatenia.Mama mea,ca sa nu ma obosesc a adus o femeie si mi-a facut curat in toata casa,si mi-a spalat geamurile,ca eu graviduta,sa nu fac efort.Apartamentul meu e mare are 100 m si multe geamuri.Si a cerut femeia 400000.Pai nu merita.Am zis ca o s-o mai chem.Mai ales cand burtica va fi mai mare.
bb eu doar la nume de fetita m-am gandit,Alexia sau Beatrice(vrea tatas-o)si o strigam Bea.La nume de baieti nu ma pot gandi ca nici unu nu mi se pare frumos.

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bibileana frumos iti mai sade cu asa semnatura

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

fetelor eu nu am facut deloc curatenie de Pasti ca am fost tot pe la serviciu ,dar sapt asta sunt de dimineata si sper sa reusesc
multi

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+

Mergi la inceput