Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Da, bb_yasmi. Ultima menstruatie am avut-o pe 8 martie si eram foarte suparata. As fi vrut sa primesc ceva de martisor! Acum nu mai sunt, iepurasul a venit si la mine!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

lamuriti-ma si pe mine: mie la ultimul eco dupa masuratorile care le-a facut la bebe a zis ca are fix 8 saptamani, akuma eu nu mai inteleg deoarece erau fix 8 sapt de la ultimul ciclu iar atunci nu mi-a picat fisa. oare sa referit la 8 sapt de sarcina???

ane, felicitari!!!!!!!!!! frumos cadou ai primit de iepuras!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

In general medicii spun varsta sarcinii la eco, pentru ca asta e masuratoarea generala.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

are cineva candida si ureaplasma pozitiva?

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana nu stiu daca iti e de mare ajutor dar eu am facut inainte de a fi insarcinata teste de ureaplasma, clamydia si mycoplasma (parca) si imi iesise pozitiv ureaplasma. Am tratat-o insa inainte de a ramane.
Din cate stiu, se poate trata si in sarcina, dar bineinteles, cel mai bine e sa se discute cu doctorul.
Despre candida nu prea stiu.

8+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

multumesc frumos DARLEENA ...de tratat se trateaza mi-a dat tratamentul dar inca nu am voie sa-l iau ..adica doctora mi-a spsu sa-l iau dupa ce fac 3 luni ca sa stau linistita ca nu-l afecteaza pe bebe....auzisem ca majoritatea femeilor gravide fac ureaplasma asta si nu stiu ce se intampla cu membranele...

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Roxana, eu citisem undeva ca,,,,, clamydia actioneaza asupra menbranelor rupandu-le prematur, despre ureaplasma nu stiu nimik, dar cautam.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Din ce stiu eu ureaplasma este destul de pacatoasa. POATE (dar nu este neaparat necesar sa se si intample) provoca avorturi spontane sau nasteri inainte de termen, prin ruperea membranelor. am citit si de cazuri de femei gravide care au avut ureaplasma in sarcina si nu s-a intamplat nimic, dar, avand in vedere riscurile, este cel mai bine sa fie tratata, chiar si in sarcina.
Imi pare rau daca te-am speriat, dar cam astea sunt riscurile, si cred ca e mai bine sa stii decat sa nu stii.
Eu sper sa fie bine la tine si sa scapi repede de ea

8+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

da nu-i nici o problema trebuie sa stiu care sunt riscurile...eu am tot tinut tratament anul trecut cateva luni bune cu antibiotice foarte puternice pt o infectie urinara..am reusit sa scap de ea insa flora vaginala sau cum se numeste a fost distrusa..inclusiv apa de la robinet, sarea de baie, gelul de dus se pare ca-mi fac rau....de saptamana viitoare incep tratamentul sper as iasa bine..va pup si multumesc mult pt raspuns

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klarina spune:

Originally posted by cataro
"
Mai e cineva de varsta mai mare pe aici? Sau sunt cea mai baba? Eu sunt nascuta in '72. Si m-a cam speriat doctorita, mi-a zis ca din cauza ca am varsta asta o sa ma puna sa fac niste investigatii speciale in saptamana a 12-a."

Eu sunt in '71. :) Medicul meu nu s-a speriat insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Mai fetelor sa va spun ce mi se intampla mie ciudat sau cel putin mi se pare ciudat.
Mie cand imi vine sa fac pipi, de multe ori, simt nevoia asta ca pe o durere de burta(durerea aia obisnuita pe care o avem toate ca la ciclu), dar mai ales noaptea. Deci ma trezesc si simt cum ma doare ff surd burta si ma duc la toaleta si acolo imi dau seama de ce ma durea . Dar si mai ciudat a fost asta noapte cand m-am trezit asa pur si simplu, nu ma durea nimik, nu simteam ca vreau la toaleta. Si tot incercam sa dorm si nu puteam sa adorm si, deja invatandu-ma, m-am dus la toaleta si acolo iar mi-am dat seama de ce nu puteam sa dorm. Dar mi se pare ciudat. Cand ma doare burtica, am dedus eu ca ar apasa vezica pe uter si de-aia, dar sa nu simt nimik si de fapt eu sa vreau la toaleta (bine ca nu fac pe mine).
Voi aveti schimbari de-astea ciudate?

Anca 8+
Vine bebe

anca, am patit acelasi lucru azi dimineata la 3. m-a trezit o durere de burta si simteam nevoia sa merg la baie. acolo insa m-i s-a facut rau. am ajuns inapoi in pat dupa care iar la baie. deh, apasa vezica. si am adormit cu perna in brate.

pup

vine
roxana 4+

Mergi la inceput