Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!
Am facut si eu azi HCG la Giulesti si chiar ma mai linistisem un pic, a iesit 842.5, dr. de la laborator zicea ca ar fi o sarcina mai mica decat credeam, de 4-5 saptamani.
Acum citeam ca Bibyrox, la o sarcina de 4 saptamani are peste 2000, nu stiu ce sa mai cred.
Abia astept sa vina si ziua de joi pentru al doilea test, sa vad evolutia. Mi se pare dubios pentru ca e putin probabil sa fie o sarcina mai mica.Voua cum vi se pare valoarea asta?
Daca ar fi o extrauterina ar fi ajuns la o valoare asa mare?
Pup fetele.
Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Fetelor am intrat sa va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi si sa va rog sa ma stergeti de pe lista.Din pacate am fost azi la chiuretaj pt sarcina oprita in evolutie.
Sanatate maxima tuturor.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mina, . Sunt alaturi de tine si te imbratisez. Stiu prin ce treci.
Putere si mult curaj pentru mai departe. Bucura-te de Bogdanel, o dulceata de baiat. Il ai.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

buna
vreau si eu pe lista
aaaaaaaa, CM 08.03.2007,DPN 13 DEC
ziua mea:26.04.1979
asa, detalii........4 sarcini oprote din evoluie pe la 11-14 sapt
pana ajung la acea varsta nici macar nu iondraznesc sa sper, dar parca m-am tampit asa ca am si eu nevoie de sfaturile voastre si, eventual, de suportul vostru pt ca eu incerc sa nu o iau razna...
deocamdata incerc sa ma las de tigari, dar nu prea pot
voi cum stati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

scuze,mai am o intrebare: cat costa BHG la giulesti si cat dureaza?
multumesc
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

ladymina77, imi pare foarte rau.sa-ti dea DD sanatate si putere sa treci peste durerea asta.

10+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Ana_id eu iti mai urez inca o data FELICITARI si sa dea Dumnezeu ca de data asta sa duci sarcina la termen si sa ai un bebel sanatos si frumos si destept.
Eu am facut BHCG la IDS pe dorobanti si am dat 45RON si a fost gata in 2 ore parca.

Te pup.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Ladymina77, imi pare rau si sper sa treci cat mai repede peste situatia asta si sa iti dea DD un bebel sanatos curand.

Mai fetele, dar nefunctionarea forumului azi v-a alungat de tot??
mihuta la ce ora trebuia sa mergi la dr?? Eu astept vestile bune.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Ce fac gravidutele mele preferate? Ce-au mai facut ele astazi? Cam puturoase ce-i drept, dar... eu tot va iubesc!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Mina...ai grija de tine si , in saptamana patimilor, sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste aceasta durere!

Indraqznesc si eu o intrebare catre cele cunoscatoare:
Sarcina oprita in evolutie presupune obligatoriu SANGERAREA sau macar o mica sangerare????????????
Multumesc anticipat !

Mergi la inceput