Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

multumesc anca
cred ca trebuie sa-ti spun si eu acelasi lucru, nu?
deocamdata eu sunt in asteptare, am vazut punctuletul dar pana nu trec de 4 luni nu-mi pun prea mari sperante.......am cazut de prea sus de prea multe ori.
intrebarea mea pt toate fetele:voi ce mancati?
eu as manca numai pateuri,as bea cola si acid , in general
stiu ca nu e bine, dar....
diana+4

Mergi la inceput

gill
la mine nu s-a intamplat nimic
doar ca dintr-o data am inceput sa ma misc mult mai usor, mi-au disparut toate poftele, senzatia de sani durerosi...
nu stiu, poate alte fete iti pot da mai multe amanunte
diana+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Harnicute fete!!!

Mina, imi pare sincer rau! Sa iti dea Dumnezeu multa putere si liniste ca sa poti trece peste acest moment. Sunt alaturi de tine, chiar daca numai cu gandul.

Bun venit fetelor noi! Sarcini usoare si bb sanatosi.

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si6+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Multzam fain pentru raspuns, RGE!

Maine dimineata sun ca sa-mi fac programare si o sa spun cand, si poate ne vedem pe acolo!

Bafta multa tuturor fetelor si -ilor!

Io acum imi fac sarmale ca de o saptamana poftesc...

Pupici!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA SEARA fetelor...mie una nu mi-a mers forumul astazi..acum am intrat sa va salut..imi pare rau pentru fetele cu vesti proaste..oribil....sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe!!!
sarcina usoara noilor venite!!!
eu va pup pe toate si maine sper sa functioneze forumul.....
eu una nu mai suport foamea asta continua!!!...este ora 8 si la 7 m-am ridicat de la masa dupa ce am mancat ca sparta
sa aveti o seara frumoasa si somnic pufos si linistit!!!!

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna seara fetelor,imi pare rau ca sunt si vesti proaste,e foarte greu..,cred ca toate avem teama asta in suflet ,unele scapam altele nu,depinde de soarta...! Eu azi am c-am dat la ratuste...,pana acum mi-a fost in continu greata dimineata dar nu aveam surprize dar se pare ca de azi dimineata am inceput si eu cu datul la rate...,dar ma simt mai bine dupa,plus ca stiu ca e foarte bine daca varsam ptr. ca eliminam toxinele nocive bebelusului..,in rest sunt fericita ca am intrat in sapt. 9-a..,am avut si inca mai am inima cat un purice...,abia astept sa se faca 3 luni...,va doresc la toate multa sanatate si burtici cat mai mari!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna seara fetelor!!
mah da' forumu' asta si-a facut de cap azi!!!!!
mina, imi pare ffff rau !!! sa te faci bine cat mai repede si sa vina bebele asteptat!!!
offf eu numai ce m-am linistit in legatura cu sarcina oprita in evolutie si akuma iarasi mi-a intrat in cap asta!!!! totusi care or fin simtomele???
irina, esti bine?? ai fost la dr???? mai da si tu un semn!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iarasi sunt singura pe aici????? haideti fetelor!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9 +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

si eu..............si eu
ma tot gandesc la o cana de lapte dar mi-e lene sa ma duc la magazin
diana+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Suntem 2 viitoare mamici. Eu sunt DANANGIE. Cea de-a doua mamica e JASMIN. Curand va va scrie si ea. Amandoua suntem in saptamana a 6°. De fapt, JASMIN e in urma cu vreo 2 zile. Ne-am cunoscut la subiectul Endometriste,etc......si am decis sa venim impreuna aici la Odisee. Cum suntem se vede 2 fire extrem de panicoase....a cam durat pana sa venim aici din cauza fricii opririi din evolutie a sarcinii. Si cum din pacate se vede ca destinul ne rezerva surprize neplacute.....mamici a caror sarcina se opreste din evolutie.....aceste vesti ne intristeaza enorm si in acelasi timp ne sperie pentru micutul nostru. De aceea, am intarziat sa intram.Acum ne-am luat inima in dinti si am decis sa ne alaturam voua.

Deci eu sunt DANA, am 30 de ani......si incerc sa raman gravida din 2004. Pana la urma am ramas natural, fara nici un fel de tratament. Unicul tratament care l-am facut a fost: eliminarea stresului de a urmari sa am un copil, increderea in D-zeu, si uite asa am ramas cand ma asteptam mai putin. Deci eu am avut UM pe 19/02/2007. DPN pe 26/11/2007. Eu sunt nascuta pe 8/2/1977.

Acum cum a vrea D-zeu. Sper sa ma ocroteasca si sa ma aiba in paza pana la sfarsit.
De asemenea, doresc acest lucru tuturor viitoarelor mamici,
doresc mult curaj "fostelor" mamici si sa aiba incredere in D-zeu ca se va intampla din nou bucuria de a deveni mamici.

DANA 6 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput