Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ARALIA..sigur iubita..si de mine e aproape au un aparat destul de performant si acolo fac si eu ecografiile.....e chiar vis-a-vis de lasermed......413.88.15/ 725.66.64/ 0788.44.07.88..pupici si succes..sa-mi spui ce ai facut!!!

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Fetele, ma primiti si pe mine la voi?
UM a fost pe 08.03.2007, Beta HSG astazi este 58.34. Asta inseamna .
DPN este 13.12.2007, iar ziua mea este pe 07.07.1973

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Mergi la inceput

www.korona.ro
intra aici ca sa vezi si preturile

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

AndreB sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie,asa fac doctorii si si ecograful.Eu am citit foarte mult si asa am inteles.Asta e varsta sarcinii.Intradevar se calculeaza si varsta fatului,care e cu 2 saptamnai mai mica ca si sarcina.Data trecuta cand am fost la ecograf,acesta arata 7 saptamani si doctorita a zis ca fatul are 5.
Uite citeste aici:http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap1

FELICITARI ANNE!!!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

ANNE FELICITARI MAMICO!!!!!!!!!!! BINE AI VENIT PRINTRE NOI!!!! SARCINA USOARA SI FARA PROBLEME!!

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Stau ca pe ace pana imi interpreteaza dr. rezultatul?
Cat trebuie sa fie?
Voi cat ati avut?

http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by AndreB

Cred ca s-a creat o confuzie de toata frumusetea:

multe fete sunt entuziasmate de cate saptamani socotesc ele ca au lund in calcul numaratoarea de la ultima mestruatie, altele ce spune ecograful (care analizeaza marimea copilului si aproximeaza varsta copilului din momentul conceptiei si nu al ultimei mestruatii.
Eu cred ca va entuziasmati gresit. informati-va bine:

saptamanile care se iau in calcul pentru teste alte ecografii si evolutia sarcinii nu sunt cele numarate de la ultimul ciclu pentru ca astfel incluzi in varsta copilului care va fi investigat si perioada de dinaintea preconceptiei care poate varia in functie de caz. deci sa nu va amagiti singure ca nu am facut nu stiu ce test in sapt a 9 de exemplu (socotita astfel de la ultimul ciclul) cand de fapt aveti saptamini din momentul conceptiei mai putine.)
Retineti, ca la controale si investigatii pe bebe il controlati si tot ce este legat de varsta lui (din masuratori ecograf si alte investigatii) nu saptamana extra calculata din ultima zi de ciclu (oricum, recunoscuta a fi o determinare antica...., necesara ,dar antica si incompleta)

AndreB

Dragutza, e normal sa ne entuziasmam de varsta sarcinii, indiferent dc o calculam gresit sau nu, oricum asta conteaza decat pt noi, medicii cand ne fac teste si controale tin ei cont de ceea ce tb. Dar noi avem nevoie sa ne calculam cumva varsta sarcinii ca sa stim cum trece timpul, ca sa nu zic, stiti eu sunt gravida, dar nu stiu cat are sarcina, ca unii zic asa si altii zic asa. Si in alta ordine de idei, nu inteleg ce te deranjeaza pe tine ca noi ne entuziasmam de cat are sarcina sau nu are.
Alta idee ar fi ca si tu ar tb sa te informezi mai bine : varsta lui bebe in burtica e una, iar varsta sarcinii e alta. Si dc ecograful iti calculeaza el cat are bebe , rezultatul t-il da in varsta sarcinii, adica varsta lui bebe + 2 saptamani, asta e numararea universal valabila. Ca daca stai si te gandesti, nastem (sau ar tb sa nastem) la 40 de sapt si nu la 38 cat are fi varsta lui bebe si nici la 9 luni cum se spune in popor.
Si dc cineva nu stie ca nu a invatat-o nimeni, este aici sa afle, iar cine e dispus sa invete pe altii ce stie el(ea) mai bine, nu ii spune nu te mai entuziasma degeaba ci pune mana si te informeaza cum trebuie.

Si inchei aici acest mesaj.

In rest va pup fetele pe toate.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Felicitari ANNE si sa ai o sarcina usoara si bebel sanatos si la termen.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anne felicitari si bine ai venit,ma bucur ptr tine si uite aici valorile 3 5 -50
4 3 - 426
5 19 - 7,340

3,4,5 sunt saptamanile de sarcina,deci ai 4 saptamani.
Anca multumesc ptr raspunsul legat de TT

anca 8+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Si inca ceva, Anca, poti te rog sa schimbi si la mine DPN din 2.11.2007 in 8.11.2007. Merci frumos.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput