Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

TT este un test prin care se coreleaza masuratorile de la ecografie cu valorile unor hormoni din sangele matern. Este intr-adevar un test statistic care iti spune care este riscul ca bebele sa faca Sindrom Down, Sindrom Edward parca si defect de tub neural. Acuma, TT nu e obligatoriu, sunt persoane care aleg sa nu il faca, cum de altfel multe aleg sa nu faca nici Dublu test, cel de la 12 sapt.
Anca, nu stiu de la ce varsta a mamei se da sa se faca, nu stiu dc exista o regula, stiu ca il poate fce toate. Stiu numai ca peste 35 de ani unii dr trimit mamicile direct la amniocenteza. Ma rog .....
Si nici dc facem TT si iese vreun risc mare de a face ceva, nu e nimik sigur ca bebe va avea si intr-adevar e un stres in plus. Dar eu vreau sa fac pentru ca eu avand spinsa bifida am un risc mai mare ca bebele sa faca si el un defect de tub neural care poate fi o forma mai grava decat spina mea bifida.
Oricum, numai DD pana la urma ne apara de tot si de toate.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Oana, tot la Iosub mergi?

Geany 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Bibyrox FELICITARI , acuma esti oficial gravidutza, nu ca nu ai fi stiut pana acuma.

Anca 8+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Bibyrox, felicitari.
Acum aproape toata trupa de la aspirante ne-am intalnit aici.

Geany 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Biby, nu stiu, eu n-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Cred ca s-a creat o confuzie de toata frumusetea:

multe fete sunt entuziasmate de cate saptamani socotesc ele ca au lund in calcul numaratoarea de la ultima mestruatie, altele ce spune ecograful (care analizeaza marimea copilului si aproximeaza varsta copilului din momentul conceptiei si nu al ultimei mestruatii.
Eu cred ca va entuziasmati gresit. informati-va bine:

saptamanile care se iau in calcul pentru teste alte ecografii si evolutia sarcinii nu sunt cele numarate de la ultimul ciclu pentru ca astfel incluzi in varsta copilului care va fi investigat si perioada de dinaintea preconceptiei care poate varia in functie de caz. deci sa nu va amagiti singure ca nu am facut nu stiu ce test in sapt a 9 de exemplu (socotita astfel de la ultimul ciclul) cand de fapt aveti saptamini din momentul conceptiei mai putine.)
Retineti, ca la controale si investigatii pe bebe il controlati si tot ce este legat de varsta lui (din masuratori ecograf si alte investigatii) nu saptamana extra calculata din ultima zi de ciclu (oricum, recunoscuta a fi o determinare antica...., necesara ,dar antica si incompleta)

AndreB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Unde ati disparut??????

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu mai fac cate ceva prin casa ca am ramas in urma cu treaba si imi mai arunc cate un ochi pe la voi...

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by geany_bc

Oana, tot la Iosub mergi?

Geany 6+

da
tu ai ramas la Zoican?

10+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Salut fetelor!

Va citesc mereu dar nu am timp sa scriu si mi-e ciuda deja ca vad ca se leaga prietenii si io nu-s cu voi!

Acum scriu ca sa aflu ceva de la RGE...ca sunt interesata

RGE, ai vreun numar de tel de la centrul Koronna?
Ca e aproape de mine si m-as duce acolo pt. ecografiile urmatoare...
Iti multumesc mult pentru raspunsul pe care il astept cu mare nerabdare..

6+

Mergi la inceput