Mamici noiembrie-decembrie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 10

RGE spune:
fetelor trebuie sa ajung si la doctorul de familie sa-i spun ca sunt insarcinata sau ce?! ca eu nu am ajuns pana acumj...e prea departe..la 3 statii de mine si pana acolo ma apuca somnu'
sorry dar eu sunt foarte extra binedispusa astazi si ma cam ia gura pe dinainte sa nu ma bagati i9n seama ..sunt insarcinata
ROXANA 11+

ancadragoman spune:
Rox ai mare dreptate ,de ex ieri dimineata cand am deschis ochii i-am spus sotului ca eu vreau ecler cu ness si saracu s-a imbracat si a plecat dupa ecler fara sa protesteze....acum ce sa fac ca nu eu vroiam ci asta mic
anca 8+
vine bebe....
poze

RAMONELLA spune:
Fetelor,e tare bine sa fii graviduta!!!Ti se fac toate placerile!!!Sa profitam din plin!!!!!
poze
vine bebe
Ramonel9+

darleena spune:
Anca imi ramai datoare cu un ecler cu ness. Tocmai cand ma felicitam ca azi n-am avut nicio pofta, uite, apari tu cu eclerul tau. Si acum imi curge apa in gura 8+
Pana vine bubu
poze

ancadragoman spune:
Scuze ,hai ca va fac cinste la toate cu cate un ecler
Bai si inca una tare,trec prin supermarket pe langa castraveti murati nu va zic ca m-am intors din drum am luat un borcan si l-am desfacut acolo pe loc....nebunaaaaa
anca 8+
vine bebe....
poze

RGE spune:
ANCA SUPER TARE!!!! saracul sotul tau..mi-e mila de el...al meu e fericit ca inca nu am pofte...dar are el!!! de ce are el pofte si nu eu..eu trebuie sa fiu rasfatul familiei nu el
ROXANA 11+

darleena spune:
Eu saptamana trecuta aproape in fiecare zi am avut pofta de cate ceva.
Acum vad ca sunt mai linistita...ah, dar mi-a facut Anca pofta de ecler. Azi trebuie sa ma duc sa-mi cumpar
Si sa va povestesc ceva haios...cel putin mie asa mi se pare: saptamana trecuta facuse soacra-mea o tava plina de strudele cu mere si cand am intrat pe usa si am vazut toata tava aia plina cu strudele mi-a venit efectiv sa plang de fericire. Cu greu m-am abtinut sa nu-mi dea lacrimile. Pana la urma am mancat doar unul ca mi se facuse rau, dar impresia conteaza.8+
Pana vine bubu
poze

bb_yasmi spune:
eu ma vazut azi ardei murati umpluti cu varza murata.....bineinteles ca de atunci doar la ei am gandesc
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!! 9
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

RGE spune:
DOAMNE NU STRUDELE CU MERE VA ROG ORICE ACCEPT ORICE DAR NU PLACINTA CU MERE SI STRUDELE CU MERE ..PLS PLS nu mai vb de ele ca la astea pofteam si inainte iar acum mi se umple gura cu... cand aud....acum eu ce fac??...tre sa cobor sa-mi iau
ROXANA 11+

darleena spune:
oops...sorry roxana
cred ca ar trebui sa instituim o regula..sa nu mai vorbim despre mancare, ca orice am scrie, uneia dintre noi tot i se face pofta, si nu e bine 8+
Pana vine bubu
poze