Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multam, Bfly de urare!

...ca tot am studiat recent niste info depre datini, traditii si credinte ortodoxe sau pagane vis-a-vis de Paste, am aflat si vreau sa va spun ca incepand cu Noaptea de Inviere, se spune ca se deschid Portile Cerului. Pret de o saptamana. Adica toata Saptamana Luminata. Este saptamana in care dorintele se implinesc, pt ca Dumnezeu primeste rugile oamenilor. Cine moare in aceasta saptamana ajunge direct in Rai si i se iarta toata pacatele, indiferent de gravitatea lor.

Iar sambata care precede Pastele, se mai mumeste Sambata Pastelui. Sambatata aceasta, se spune ca este singura data de peste an cand femeia isi poate bate barbatul! Ca acum prinde puteri nebanuite si poate dovedi un barbat oricat de solid ar fi acesta. Dar, tot traditia romaneasca adauga cu umor: ce folos ca are gospodina atata putere in aceasta zi, ca are prea mult de lucru si prea putin timp sa-si bata barbatul!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Nastad, la multi ani Onitzei. Sa-ti screasca mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Nastad Sa creasca fetita mare mare, sanatoasa si frumoasa!

Crys m-am imbolnavit cu okii la pestisori. Asa ma oftic ca la noi nu poti cumpara decit niste panarame....

Bfly nici la mine nu se misca cantarul in sensul dorit.... si uite asa de suparare mi-am facut abonament la aerobic de 3 ori pe saptamina, 3 tzopaieli si-un masaj anticelulitic.... poate poate se intimpla ceva bun! Maine e prima sedinta si sa vezi ce o sa mai urluuuuuu de la febra musculara!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Bfly, Calgelul e apa de ploaie, nu functioneaza la Teo.
Chamomilla (CH 15) e un remediu homeopat, il gasesti la orice farmacie homeopata. Nu-ti trebuie reteta.

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza fete frumoase cu crize de imagine. Mi-a placut cum visati si cred ca daca gandim pozitiv si visam incontinuu, probabil ca o sa uitam de mancare si ajungem cu toate zane.

Doina sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai satisfactii si bucurii. La Multi Ani Oana! Petrecere frumoasa si cadouri nenumarate.

Tzuni chiar ma miram de ce al dormit eu asa de bine azi. Cred ca de la pupicurile tale mi s-a tras.

Bfly fruntea sus ca o sa scapam noi si de surplusul asta de greutate. Inceputul e mai greu ca dupa ce scapi de macar 5 kg. totul merge de la sine. (visez eu)

Crys superbi pestii si trebuie sa recunosc ca si mie mi-a placut mai mult de YOYO. Ati mai avut acvariu pana acum? Spor la curatenie si vacanta placuta.

Anky felicitari. Cred ca te simti tare bine c-ai reusit sa-ti atingi greutatea dinaintea sarcinii. Felicitari.

Va pupic.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Neata, Zuzilici! sa ai o zi frumoasa! Io fug acasa sa ma odihnesc putin, ca diseara ma mut la celalalt job si iar ma prinde dimineata!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Buna dimineatza fete frumoase cu crize de imagine. Mi-a placut cum visati si cred ca daca gandim pozitiv si visam incontinuu, probabil ca o sa uitam de mancare si ajungem cu toate zane.

Doina sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai satisfactii si bucurii. La Multi Ani Oana! Petrecere frumoasa si cadouri nenumarate.

Tzuni chiar ma miram de ce al dormit eu asa de bine azi. Cred ca de la pupicurile tale mi s-a tras.

Bfly fruntea sus ca o sa scapam noi si de surplusul asta de greutate. Inceputul e mai greu ca dupa ce scapi de macar 5 kg. totul merge de la sine. (visez eu)

Crys superbi pestii si trebuie sa recunosc ca si mie mi-a placut mai mult de YOYO. Ati mai avut acvariu pana acum? Spor la curatenie si vacanta placuta.

Anky felicitari. Cred ca te simti tare bine c-ai reusit sa-ti atingi greutatea dinaintea sarcinii. Felicitari.

Va pupic.

Inca nu...tocmai asta vorbeam cu Bfly,ar fi frumos, mai am de luptat pina acolo.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nastad sa-ti traiasca micutza printzesa si sa aiba tot ce e mai bun in viatza.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Cornelia si noi dintosul si speram sa scape de dureri cat mai repede. O si pentru mami si-l rugam pe tati sa-i faca un masaj cat de curand ca sa-i mai treaga durerile de sale.

Tzunela multumim de info referitoate la Saptamana Sfanta. Am sa ma atat pentru tine cat si pentru Camelia sa va binecuvanteze Dumnezeu cu-un frumos si sanatos.

Vai ce de dintosi pe-aici... Bfly speram sa-i iasa dintisori cat mai repede si fara dureri.

Va pupic.

Mergi la inceput

Anky te-am incurcat dar sa mor daca mai stiu cu cine. A zis o fata c-a ajuns la 84 kg. greutatea inainte de a doua sarcina. Cornelia tu esti aceea? Neuronul asta a luat-o la plibare fir-ar sa fie. Oricum si tu ai slabit considerabil saptamana asata.

Adela o zi cat mai usoara iti doresc si sper sa ai timp si pentru noi, macar pentru raport.

Tzuni, ROMA, de-acolo o sa apara un june si pentru tine care sa te iubeasca si sa sa-ti aduca si-un in viata ta. Nu muncii prea multe pe-acolo. Fi romantica si stii tu vorba: In Roma fa ceea ce romani fac.

Dordia foarte scurt si la obiect. Nici daca-mi trimeteai telegrama nu era asa de scurta. Ce sa-ti zic nici o firma nu-i perfecta. Bine ca Stefanel e bine si creste frumos.

Mergi la inceput