Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 8
Bfly spune:
Zuzilici, multumesc frumos pentru suport...atat in privinta marelui meu vis de a ajunge zana, cat si pentru dintosul meu mic!
Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
crystina spune:
Buna fetelor!
Carmen, speram sa iasa dintisorul mai repede!
Ce coincidenta cu chamomilla..acum cateva saptamani cand ma uitam pe net dupa remedii homeopatice pentru ochisorii lui Lilly chiar am dat peste planta asta si citeam comentariile unora care au folosit-o. Spuneau ca au facut minuni contra durerilor de dintisori si colici..Chiar mi-era ciuda in sina mea ca nu am dat peste ea cand a fost Lilly mica ca s-a chinuit rau cu colicii..si noi am folosit Calgel pentru dintisori dar nu a fost bun de nimic. Pupam!
Doina, sa-ti traiasca Onuta, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucurati de ea si ea pe voi!
Indra, ai si tu acvariu? Astia-s pesti marini..sunt mai viu colorati dar sunt mai greu de intretinut ca-s mai simandicosi.
Tzuni,m-ai facut sa rad in hohote cu smotoceala..
Ai dreptate, io-s venita din familie cu cutzulasi in casa si io-s invatata sa-i alint si sa-i dragalesc.. cu pestii e mai greu. Ma rog,n-am incercat inca![]()
Zuzilici acvariu n-am avut pana acum..are socrul doua cu pesti tropicali si Lilly s-a aratat tare entuziasmata. Ti-a plecat soacra? Pupici Isabellei!
Carmen, Crystina, Khristin & Daria
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by crystina
Buna fetelor!
Zuzilici acvariu n-am avut pana acum..are socrul doua cu pesti tropicali si Lilly s-a aratat tare entuziasmata. Ti-a plecat soacra? Pupici Isabellei!
Nu iubita, doar ce-a venit... Daca sta 1 an sa vezi ce-o sa slabesc eu, de-mi merg fulgii.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Bfly spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Bfly, Calgelul e apa de ploaie, nu functioneaza la Teo.
Chamomilla (CH 15) e un remediu homeopat, il gasesti la orice farmacie homeopata. Nu-ti trebuie reteta.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Saru' mana!

Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
roxana1974 spune:
fetelor dragelor! vai, cate am sa va povestesc si vai, cum tre' s-o scurtez, ca nu am ce-i face!
In primul rand mi-a fost dor de voi! Rau de tot! Si sa stiti, ca de o ora, stai si va citesc, jur, am citit tot, si anume ultimele 16 pagini din istoria Noul stil de viatza!
Asa cum v-am spus am fost la Frankfurt, pana la urma am stat doar 2 zile si jumatate, nu 3 cum am planuti, insa totul a fost aproape perfect. Printre altele, mi-a fost dat sa visez unul dintre putinele vise pe care nu am sa le uit niciodata! Zic niciodata, dar am sa-l uit doar daca se intampla ceva necurat cu mintea mea, altfel, m-a marcat rau de tot...asta nu e de povestit..restul, poate cine stie...daca deschidem un capitol cu vise ciudate, care ne-au marcat.
Placut m-a surprins orasul, frumos, cochet, ordonat, civilizat, curat. Nimic impresionant, dar mi-a lasat o amintire frumoasa...nemaivorbind de minunata vale a Rinului...stanca Lorelei, peisaj romantic, ploua...stop! atat! Back to reality! ![]()
Tzuni si Carmen, m-ati innebunit, am ras de m-am cracanat de pulpa lui Xerxes 
Sabinutzo
felicitari draga mea, ma bucur de prima "previziune". Iti doresc sarcina usoara in continuare si nu dispera cu kilele, le dai tu jos ca te stiu cu ambitz! Mazarik merita!
Carmen, sunt gata sa accept provocarea ta cu abtinerea de la prostii, de Sarbatori. Eu nu sunt fan prajituri, therefore, pot sa stau deoparte de cozonaci si prajituri. Mai greu va fi la maioneze, dar sper ca nu am sa dau iama in ele.
Delidana
m-am gandit la tine...am mancat numai salate in Frankfurt. Am slabit rau in alea 2 zile, si din alte motive, am umblat mult...dar mi-am "revenit" intre timp...
Zuzilico alias Cinderella
sper ca esti ok.
Daria
demult nu te-am mai zarit...dar asta stiu ca e vina mea, ca nu dau prea des prin zona. Ma bucur ca ai start-ul ok cu slabitul. Spor!
Cristina C, asa e, cromul taie pofta de dulce! Dar trebuie sa fii consecventa si nu simti asta chiar imediat ci dupa cateva zile dupa ce ai luat! Eu sunt asa de depravata, stiu ca sunt ahtiata dupa ciocolata si stiu ca cromul ma ajuta dar nu iau
.
A! Si mai am o pb Nu beau apa
am incercat toate metodele sa ma conving! Mi-am cumpaat un pahar nou, dar cate pahare de fapt, cani frumoase...singura chestie care ma dispera este ca mi-e parul deteriorat si uscat din cauza lipsei de apa, daca nici asta nu ma convinge, eu care sunt obsedata de parul lung...iar acum vad ca nu-l mai am atat de lung
. Help!
mai vin maine! va doresc noapte buna. merg sa mai prind o tzara din Anatomia lui (Grey?) asa s-o fi scriind? am auzit ca cica e bun..nu am vazut nici un pic, acum e prima data....
see you soon,
Roxa-boxa
Zuzilici spune:
Hei Roxanici bine-ai revenit!
Si zi asa nu vrei sa ne povestesti visul care te-a marcat??? Mai, mai, mai acum chiar ca m-ai facut curioasa.
Any clue???
Tzuni esti la munci sau n-ai ajuns inca? 
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
Mik spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by crystina
Buna fetelor!
Nu iubita, doar ce-a venit... Daca sta 1 an sa vezi ce-o sa slabesc eu, de-mi merg fulgii.Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzi, in cazul asta tine-o numai o luna si o trimiti la fiecare pe rind ca sa devenim toate niste zine.
Indra si Crystina, si ai mei pici ar vrea acvariu, noi stam sa ne mai gindim.
Trec si eu sa va pup la vreme de seara, sunt aproape in concediu, tre' sa fac curatenie mare miine si poimiine caci vineri, imediat dupa job o sa plecam o saptamina si tre' sa-mi lasa casa cit de cit curata.
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Dordia foarte scurt si la obiect. Nici daca-mi trimeteai telegrama nu era asa de scurta.Ce sa-ti zic nici o firma nu-i perfecta. Bine ca Stefanel e bine si creste frumos.
![]()
Scuze dar de la servici sunt foarte telegrafica. de acasa ma mai pot intinde dar la servici...am treaba si printre picaturi va si citesc. Te

Asa ca...Stefanul meu e un baietel tare cuminte, mancacios, doarme f. bine, a inceput sa faca la olitza si asta ma bucura enorm. Il punem de 5 ori pe zi si mereu face cate ceva.
Printzesa ta ce mai face???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Zuzilici spune:
Si-a mea face la olita de vreo 2 luni deja. Are program in fiecare dimineatza si-o mai punem si imediat dupa ce se trezeste pe timp de zi.
In rest chiar azi faceam socoteala ca nu mai am mult si-i fac petrecerea de an. Deja ma gandeam la meniu.
Abia astept sa scap si de taierea asta de motz, cu toate ca dupa m-asteapta zile grele. Incep munca. 
Fetelor va pupic dulcel pe toate somnoroase sau ne. 
Inainte sa inchid mi-am adus aminte ca Delidana nu ne-a salutat azi. Esti ok? Ai inceput munca???
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici