Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 27
Cristina_C spune:
Eu am un cantar Tefal si e OK. E asta: http://www.cauti.ro/compara_preturi/electrocasnice/aparate_de_ingrijire_personala/cantare_de_baie/Cantar_de_baie_Tefal_PP_1015_BS_Sense--pid-317383--detalii_produs--filtru-Tefal-0_175--pppagina-100.html dar nu mai tin minte cat am dat pe el (l-am luat vara trecuta)
roxana1974 spune:
bey! ia nu mai umblatz' cu fofarlika! raportatzi ce-ati facut fiecare de Pasti! Maine! Adica joi...

roxana1974 spune:
aaa Dordia, Tefal, mama, Tefal zice si de tot laptele pe care l-ai supt in ziua aia
la 100 de grame
de-aia io ma cantaresc de 3 ori pe zi, dimineata, la amiaz' si seara de am ajuns sa dau in depresie!
dordia2000 spune:
Merci mult fetelor!!! tefalparca are si sormea...si e ok. Merci inca oa data!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
roxana1974 spune:
Mai, nu stiu prin ce minune, dar curata minune, am stagnat! Adica am slabit...de ieri pana azi! Am avut 58 iar azi dimineata aveam 57.5!!!!
Nu pot sa cred! La cata ciocolata am mancat, de mi-a iesit pe ureki. Am intrat la restrictii, dar ... de maine
.
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor
! Eu azi ma misc precum melcul prin casa. Ieri am fost la prima sedinta de fitnes
si am o febra musculara...dar a fost tare bine si abia astept sa merg maine acolo![]()
Am pus la semnatura poze noi in Aprilie 2007!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
cornelia_laura spune:
Eu sunt cam in deruta
, nu stiu cu ce dieta sa continui. As incerca sa-mi ac singura un regim de viata dar nu stiu daca ma tin de el. Voi ce-mi sugerati
?
Pentru raport si eu votez cu ziua de LUNI!
Eu nu tin sa schimb echipa, asa ca poate ramane ca pana acum, bineinteles daca sunt si restul fetelor de acord!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
APRILIE 2007 
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
gusta spune:
Buna dimineata.
Vreau si eu in lista voastra daca se poate.Am 1,64m si acuma 64 kg.Am tinut Superdieta cu care am dat jos 12 kg.Spor nu prea fac ca hernia nu imi da voie.Vreau sa continui pana ajung la 60kg .Diete am tinut o gramada dar am pus inapoi dublu.Acuma sa vad ce se va intampla dupa ce ma opresc din Superdieta asta fiind sambata.Voi continua sa pap cat mai sanatos si fara prajeli si prea multe dulciuri.Nici nu stiu ce trebuie sa va mai zic.daca vreti sa ma intrebati ceva va zic .
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
andre_ea spune:
Offf, azi dimineata cantarul arata 1.8 kg in plus
. E adevarat ca aseara la 11 ma apucase mancatul. Si mai am Tiramisu si nu ma las pana nu-l termin.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Castigatoarele
Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
anky spune:
Fetelor,treceti-ma si pe mine in concurs.PLEASE!Vreau sa ajung musai la 52 de kile.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"