Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anky daca fetele ma primesc si pe mine in lista ma inscriu si eu la concurs si poate asa am mai multa ambitie

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

HRISTOS A INVIAT!

Mi-a fost dor de voi fetelor! Am fost plecata din Bucuresti si nu am avut acces la net. Am frunzarit acum la serviciu paginile pe care le-ati scris si sincer, mi-e cam rusine de faptul ca nu m-am putut abtine de la dulciuri. Mi-e frica sa ma cantaresc!

Daca ma mai primiti, ma inscriu si eu la urmatorul concurs. Prefer sa inceapa de luni 16 aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, scoateti-ma din frigider!!!!!!!!!
Duminica si luni n-am mancat asa mult, dar de ieri nu ma mai opresc din mancat. Nu-mi pare rau ca am luat pauza la dieta si am gustat si eu prajituri, da-mi pare rau ca acum as manca orice, numai sa mananc. Offff!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Andre_ea, revino-ti, ia mina de pe frigider! Gata, ajunge cu porceala!

Gusta, bine ai venit in grupul nostru! Ai mai fost pe la noi cumva?

Puskin, eu sint cuminte dar am o pofta de mincare fenomenala si ma simt umflata ca un balon, sper sa-mi treaca dupa ce pleaca rusii. Azi am fost la sala si am facut asa:
- 5 minute incalzire (fara aparate)
- 10 minute eliptica
- 25 minute de
- 40 minute de
- 10 minute de stretching.
Ce parere ai?
Si am spus pas gustarii pe care o luam de obicei inainte sa merg la sala.
In timp ce pedalam eu de zor, afara ploua cu galeata si ma tot gindeam cum o sa ajung eu acasa fara umbrela, murata pina la piele. Partea nasoala e ca chiar daca se opreste ploaia strazile sint inundate (portiunile mai joase) si apa ajunge pina la glezna. Si numai bine ca dupa ce am iesit in strada am prins un taxi care m-a dus pina acasa. Parca cineva il trimisese pentru mine special, asa de bine a picat. Facea niste valuri pe strada, parca era barca cu motor, nu altceva.

Lamuriti-ma si pe mine, va rog, cum a ramas cu raportul, se da miine sau luni?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delidana,

arata bine programul tau. As alege insa eliptica in detrimentul bicicletei statice.

Un pt consecventa. Cu mancarea nu e grav, asa patesc si eu cand sunt cu rusii...asigura-te ca ai de rontait chestii sanatoase prin casa.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana? Taximetristul era cumva mai scund si usor negricios? Daca da, sa stii ca io ti l-am trimis in calea ta....sa-ti lumineze inimaaaa

Puskin

Boxo, ce face Rolo? A nascut? Esti matusa?

Crystina, nu mai spui nimic? Cum e cu micutza?

Nastad? Tu esti bine?

Khristin, justasmallkiss, Cami ...va pe toate

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Multumesc de primire.

Delidana nu am mai fost aici niciodata.da vreau sa raman cat mai mult .

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Desi cred ca ziua de raport ramane luni, eu va spun si azi ca am 53.4 kg. Merit un mare.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Cred ca raportul ramane pe luni. Oricum sunt multe fete care nu pot da astazi raportul ca sunt prin vizite.

Probabil in weekend o sa reusim sa ne organizam pt urmatorul concurs. Eu insa am prieteni in vizita si o sa fiu pe afara, dar sper sa pot intra seara macar.

Numai bine,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Fetele,cind incepem concursul?.Nici eu nu m-am cintarit azi.Voi va veti cintari zilnic pentru concurs?.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput