Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 25
violeta70 spune:
Hristos a Inviat !
Va urez tuturor un Paste fericit, cu sanatate si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.
Aseara am fost la slujba de Inviere, si am ajuns acasa la ora 4.30 dimineata. A fost foarte frumos. Azi am fost, binenteles, la mama si am mancat cate putin din toate. Eu ca de obicei nu am putut manca decat niste aperitive fara paine, un ou, o bucata de drob si binenteles cozonac si pasca, facute de sora-mea, dordia . Dupa care am mers la tatal sotului meu, unde am baut doar o cafea si am stat de vorba. Intr-un final am ajuns acasa, obosita. Am mancat doar putina pasca. Sper ca maine sa nu cantaresc f. mult in plus. O sa vedem.
Zuzilici,iti multumesc mult pt. felicitarile tale, dar sincer si eu sunt uimita de cat am slabit (un total de 10 kg. din 29 ianuarie, cand aveam 85,5 kg) Ma simt f. bine, chiar sunt mai "usurica". De noul look sunt multumita, iar sora-mea va posta poze cu mine, care le-am facut azi. Nu te astepta la cine stie ce. Pupici si sarbatori fericite 
De joi imi voi face iar abonament la sala, ca am cam lipsit. 

Ma duc sa ma odihnesc, ca sunt cam rupta. Cred ca s-a acumulat oboseala. Va pup pe toate
si va doresc o primavara frumoasa si multe 

DianaR spune:
Hristos a inviat!
Puskin, multumim de felicitari! Abia acum am aranjat echipele in ordine ca am asteptat raportul lui Sigrid. Cum nu a dat nici un semn am trecut ultima valoare raportat de ea...
Fetelor am aranjat listuta ca s-o predau in ordine la noua serifa. Va rog sa verificati daca e totul in regula si mai ales cine s-a anuntat ptr concurs sa verifice daca este pe lista ca se poate sa-mi mai fi scapat.
Pupici si o noapte linistita!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
mephala30 spune:
Adevarat a inviat!
Felicitari ekipei castigatoare! Felicitari, lamaitelor!
Diana, lista arata bine, aliniata si pusa la punct. Multumim pt. munca! 
A...te rog sa ma treci pe podium alaturi de Daria, caci de la inceputul anului am slabit 9.3 kg.
Fetele care participa la urmatorul concurs, va rog sa votati ce zi va convine pentru raport: luni sau joi
Pentru luni au votat pana acum:
-Diana
-Dordia
-eu
In cazul asta, concursul ar incepe pe 16 aprilie.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Noi plecam la Roman. Ne auzim peste 2-3 zile.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
roxana1974 spune:
buna dimineata ... am baut deja 2
ce bune au fost, yammi.
Carmen, drum bun si distractie placuta sau odihna placuta, dupa cum vrei tu.
Gagici, bagati noutati ...
pove mai incolo, eu azi merg cu familionul la masa, in deplasare dupa care bagam o tura pana la Ludus, in Jud. Mures, la bunica mea. 
Roxa
Cristina_C spune:
Votez si eu pentru luni, dar nu pentru ca nu mi-ar conveni joi (mi-e totuna) ci pentru ca as vrea sa inceapa concursul mai tarziu, pe 16 in loc de 12
.
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Votez si eu pentru luni, dar nu pentru ca nu mi-ar conveni joi (mi-e totuna) ci pentru ca as vrea sa inceapa concursul mai tarziu, pe 16 in loc de 12.
Idem!!! Din acelasi motiv.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
puskin spune:
Buna,
Felicitari castigatoarelor, sa o tineti tot asa fetelor!
Carmen, drum bun si petrecere frumoasa. Si nu-ti face prea multe griji, sunt sigura ca asa ambitioasa cum esti o sa scapi tu de kg alea nesuferite
.
Mamica Dulce, sper ca te distrezi bine la soacra
. Ai grija la papica.
Zuzi,
. Foarte buna strategia sa nu gatesti dulce.
Eu am fost la sala azi dimineata si am alergat cele 45 de minute. Ieri nu am fost, insa am mers mult pe jos. Sambata am fost la sala si am facut 45 min greutati si 30 min alergare la sfarsit.
Mie imi este absolut indiferent cand dam raportul, deci sa fie cum vor majoritatea fetelor.
Va pup,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
dordia2000 spune:
Hristos a inviat!!!
In primul rand vreau sa felicit castigatoarele concursului!!! Felicitari fetelor!!!
In al doilea rand....si eu votez pt inceperea concursului de luni...pt ca asta ma tine departe de tentatiile de weekend stiind ca luni voi da raportul. Dar....cum va hotarati...eu oricum voi partcicipa la concurs.
De papat am papat fara restictii Duminica, adica cam din toate cu putina paine. Luni pe cantar aveam 2 kg puse inapoi desi...cred doar ca eram umflata.Asa ca azi....regim si maine ma cantaresc sa vad exact care este situatia!!!
Va poop!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!