Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Hristos a Inviat!

Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Paste fericit!

Felicitari lamiitelor pentru cistigarea concursului! De ce apar pe lista cu echipele ca fiind ultimele?

Eu azi stau pe acasa, probabil ca vizionez niste filme sau citesc.
Revin mai incolo.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Adevarat A Inviat!
Fetelor dragi, am vesti noi despre mine...
1. mi-am schimbat mood-ul mai nou....e drept ca ma simt confuza dar simt nevoia sa ascult (Sabina iarta-ma!!! ) si anume hip hop. De 2 zile cautam disperata in magazinele de specialitate Beethoven, si anume Imperialul - ca sa ma motiveze, l-am gasit in combinatie cu inca 10 CD-uri...l-am luat si e ok, dar nu suficient caut muzica sa-mi 'vindec' sufletul si azi dimineata am avut o revelatie, ascultand Disco Inferno si 50 cent, singura piesa hip hop de pe PC-ul meu

2. copilul meu a facut aseara rubeola

3. Delidana, tot din ciclul 'vindecare de suflet' deseara cre ca merg la Ghost Rider cu Niku Cushka ...tu ce filme ai vazut zilele astea?
In plus, fiindca copilul e consemnat, il consemnez si pe tatal lui si cred ca ma inscriu la sala aia mirovolanta care are si piscina si chestii...va tin la curent!

so, pe curand....

PS: Kare va aveti cu muzica "de specialitate" I need serious advices!!!!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Roxa-boxa, am vazut si eu "Ghost Rider", a fost ok. Ieri am fost la www.imdb.com/title/tt0448134/" target="_blank">"Sunshine" - de la asta cel mai mult mi-a placut finalul.
Multa sanatate lui Serbanica.
Despre muzica, ce sa-ti spun...mie-mi place cum cinta Fergie, Justin Timberlake, Keane, asta pe linga Depeche Mode, bineinteles.
Anunta-ne daca te inscrii la sala.

Zuzi, de Paste n-am gatit nimic special, iar de dulciuri nu vreau sa aud.

Carmen, parca si tu ziceai ca vrei sa te inscrii la sala. Te-ai dus pina la urma sau o vei face dupa Paste?

Puskin, multumesc pentru sfaturi, voi incerca sa schimb programul de la sala conform sugestiilor primite de la tine si vad eu ce iese.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Of, pacatele mele! Am mancat cozonac si pasca. Rezonabil...dar, am mancat! Sunt slaba...

Delia, da, de saptamana viitoare imi fac abonament la sala. (nu asta care vine, cealalta)

Noi tocmai am vazut www.imdb.com/title/tt0465551/" target="_blank">filmul asta. Mi-a placut!

Nici eu n-am gatit nimic de Pasti, au venit ai mei si au umplut frigiderul.
Au adus si oala cu bors, , de cocos...

edit: Roxa, sanatate lui Serbanica! (sigur e rubeola?)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Carmen sper ca macar de-acum incolo sa nu te mai atingi de bunatati.

Roxana ce sa zic eu ascult EMINEM cu drag mai ales dupa ce i-am vazut si filmul 8 Miles. Dar de felul meu ascult orice din domeniul acesta pentru ca pur si simplu imi place muzica, si daca o 'traiesc' e si mai bine. Asa ca nu ma intreba cum se impaca Pink Floyd cu Vanghelis, Metallica, Sade, Depeche Mode sau chiar Morandi. Si iti dai seama ca lista continua......

Delidana bien faci ca te tii departe de dulciuri. Nici eu n-am facut cozonac sau pasca de frica faptului ca le pap. Am facut o sarlota cu fructe si cu asta basta.

FELICITARI LAMAITELOR

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

HRISTOS A INVIAT!
Eu am primit de la iepuras un abonament la o sala de fitnes si sunt foarte incantata sa incep sa fac ceva si pt mine. De cand am nascut primul copil m-am lasat mereu pe ultimul loc. Incep de marti, deocamdata am un abonament de 12 sedinte. Sper sa ma descurc cu timpul caci trebuie sa merg dupa ce vine Robert de la servici. In felul asta cred ca la al 2-lea concurs ma voi apropia mai mult de target.
FELICITARI LAMAITELOR!!!! BRAVO VOUA!
Abia astept sa se dea startul din nou.
RECUNOSC ca ieri si azi am dat iama in pasca, cozonac, drob si oua. Dar sincer nu-mi pare rau, ma simt tare bine. As vrea sa cred insa ca nu pun la loc prea mult pana la noul concurs...
Va pup pe toate!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
PASTE FERICIT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Hristos a Inviat,dragele mele.Un pupic dulce pt fiecare.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hola chicas! (asa se scrie?)

Delidana, jur, mi-am facut bagaj si cu costum de baie si cu nu unul ci 2!!! 2 costume de fitmess, unu mai sexi si altu mai serios in caz ca ... nu e cazul ... stii tu... beyyyy si cand sa ies din casa ma-ntelegi, socrumio la usa in vizita neanuntzata zi tu, asta nu-i bafta de cco??? Ba mi-am mai sunat si sefa ca sa o comitem impreuna si ea n-a putut sa vina ca-i dormeau copilasii!!! No! Da merg maine...in 5 minute incepe Harry Potter la HBO si de la 11 chiar merg la Ghost Rider!

Zuzi, nu ma intreba cum se combina si impaca, ca te inteleg perfect fara sa am o explicatzie, in caz ca exista cert este ca tot ce scrii tu acolo e muzica buna, ba chiar mi-ai dat niste idei! Sar'na!!! Iti dai seama si la mine cum se impaca Robbie Williams cu Beethoven si 50 cent feat. Disco Inferno ... Eminem?! Nu stiu cum am uitat de-a binelea de 'mnealui! si de Morandi, chiar de nu-i hip hop

Carmen, sar'na de urari..mai sigur 100% nu-i! Aseara era suspect de scarlatina sau rubeola....tipul reactiooneaza ciudat ca ne tratam homeopat si nu mai face nici o boala clara. Azi dim la infectioase ala a dat blazat din mana si-a zis hotarat rubeola. Si noi am zis "asa sa-i ramana numele!" desi el a mai facut odata rubeola no!

Cornelia, io nici nu am curaj sa va zic cate oua de ciocolata am inghitit...mama denaturata am profitat de copil bolnav si i-am mancat iepurasii si oo-le!

bebelushelor, ne vedem de dimineatza la ca io merg incepe Harry Potter dupa cum va spuneam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!

Paste fericit alaturi de cei dragi voua! Distractie placuta si tentatii putine!

pentru toate fetele!

Mergi la inceput