Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 23
an-k spune:
Paste fericit si numai bucurii
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Zuzilici spune:
Buna dimineatza fete dragi. Azi toata lumea e ocupata cu pregatiri si alte cele dupa cate vad, dar nici una n-a spus meniul.
Am reusit sa citesc si eu din urma asa ca purced la scris ca sa nu raman in urma.
In primul rand vreau sa-i urez Mephalei
pentru sot si sper sa nu te superi ca n-am reusit mai devreme sa fac asta. 
In al doilea rand vreau sa va multumesc tuturor pentru vorbele bune referitoare la situatia mea. Indra ai fost atat de grafica in postarea ta c-am ras cu lacrimi. 
Mik, Cami va urez concediu placut si Sfintele Sarbatori sa va gaseasca fericite alaturi de cei dragi. Cat despre soacra-mea Mik cred ca are efect numai la
ca mine.
Cami felicitari inca o data pentru cat ai slabit
si-n ce perioada de timp. Trebuie sa recunosc ca daca as avea jumatate din ambitia ta sigur as scapa de 30 de kg anul acesta. 
Mamicutzdulcel iti urez si tie distractie placuta la soacra si sper sa te semti mult mai bine in compania ei decat ma simt eu cu a mea.
Un Pasti Fericit iti urez.
InaC felicitari!
10 kg in 2 luni eu zic ca-i tare bine. Bravos luptatoareo. Poare reusesti sa-mi spui si mie secretul si sa ma mobilizezi. 
Tzuni ai fost de coma cu rottul dar la cum l-ai descris sunt convinsa c-o sa-l termini cu ocazia sarbatorilor. Aproape ca
salivez si eu la el. Eu am de gand sa-mi fac un tort hibrid anul acesta de Pasti. Ceva intre tort de sarlota si tort de branza cu fructe. 
Violeta si tu m-ai uimit cu cat ai putut sa slabesti in ultimul concurs. Am ramas fara cuvinte in fata tuturor fetelor care au dat dovada de ambitie, perseverenta si spirit de competitie si-au reusit sa ne uimeasca cu rezultatele lor. Felicitarile mele.
Si tuturor cate-un
pentru mobilizare. In alta ordine de idei ia zi-ne macar cum ti-a iesit noul look? Esti multumita de el?
Dordia te rog eu fa-ti pomana si fai o poza Violetei daca va intalniti de sarbatori. S-o cunoastem si noi mei bine. Vezi sa iasa poza bine ca s-o putem pune si-n galetia frumoaselor.
An-K bravos.
Ai trecut pragul de 80 de-acum nu-ti doresc decat sa te tot duci la vale si sa te opresti doar atunci cand ai sa vrei tu. 
Delidana ce faci de sarbatori??? In afara de sport. Gatesti ceva interesant??? 
Fetelor trimit mesajul neterminat ca nu stiu daca am timp sa raspund tuturor acum. In schimb va
pe toate si va urez ca Sfintele Sarbatori de PASTI sa va gaseasca, sanatoase, fericite si impacate cu voi insiva.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
cornelia_laura spune:
Fetelor va urez din suflet PASTE FERICIT
alaturi de cei dragi, sa va fie casa si sufletul pline de caldura si lumina
!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
PASTE FERICIT !
Bfly spune:
Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
PASTE FERICIT!
pentru toate fetele!
Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
an-k spune:
zuzilici, merci! Sa dea Dumnezeu sa ajung si la mult visatele 55 kg.
Pentru fetele din Ro
Hristos a inviat!
Un Paste fericit va doresc si fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va patrunda in case si in suflete!
Ferice de voi cele care mergeti sa luati lumina. Aici nici macar nu e slujba la 12 noaptea. Mai asteptam o jumatate de ora sa ciocnim un ou rosu![]()
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dordia2000 spune:
Cristos a inviat!!!
Sigur ii voi face poza si o voi pune aici sa o vedeti si voi pe sor'mea!!!
Scuze Liris dar...mie asa mi-a dat calculul dar am gresit in mod sigur.
Mii de scuze!!!
Gata ma duc la nani!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
liris spune:
Diana, Dordia, lasati mey scuzele! nu s-a intimplat nimic.
sunt chiauna ca am smotruit toate zilele astea, facut mincare etc etc.
dar am intrat scurt sa va spun:
Hristos a Inviat! si sarbatori fericite!
adameasca spune:
Adevarat a inviat!
Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi, dar aveti grija ce si cat si cand mancazti ![]()
Va pup si Paste fericit!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!
mephala30 spune:
Adevarat a inviat!
Zuzilici, multumesc pentru urarile adresate sotului! 
An-K, nu fi trista....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi