Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 22
DianaR spune:
quote:
Originally posted by liris
Diana eu am slabit 3.2 din targetul de 4. mi se pare mie sau s-a inregistrat 1.2 in loc de 3.2?
va doresc si eu un Paste fericit, linistit si frumos!
Liris, mii de scuze, ai perfecta dreptate! De fapt asa am trecut prima data ca asa calculasem, apoi Dordia a facut calculul si mi-a spus ca ai slabit doar 1.2, am verificat si jur ca la fel mi-a iesit si mine, dar probabil am calculat amandoua dupa o lista de pe la mijlocul concursului... Zau parca ii Zona Crepusculara... Inca odata mii de scuze, si felicitari!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
DianaR spune:
A mai ramas sa raporteze Sigrid. Mamica dulce poate reusesti sa dai de ea?
Mai las listuta asa pana maine, ca sa puteti verifica calculele (chiar va rog!!!!) iar maine afisez clasamentul final. Daca Sigrid nu raporteaza voi lua in calcul ultima greutate raportata.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
DianaR spune:
Sarbatori fericite! 

Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
mephala30 spune:
Diana, vezi ca la mine ai uitat sa modifici: 3.8 kg in loc de 4.3 kg.
Rezulta un total de 10.5 kg topite in perioada concursului si un target de 62.5%.
Te rog, verifica si tu, sa fie corect! 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Daca ramanem 15 fete in concurs, vom face ekipe de 3...nu vreti? io m-am saturat de ekipe de 4...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
adrianafedorca spune:
neata
intru si eu repede sa va urez sarbatori fericite, Paste fericit alaturi de cei dragi
noi plecam l abunica mea la campina de paste asa ca o s alipsesc, la urmatorul concurs nu voi participa pt ca incep sesiunea si vreau sa ma concentrez pe examene mai mult,plus ca trebuie s atermin si lucrarea de disertatie.. dar n-o sa las balta nici slabitul,o s aincerc macar sa ma mentin
va
pe toate
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
puskin spune:
Buna,
Am intrat sa va urez si eu toate cele bune, sa aveti parte de un Paste fericit alaturi de cei dragi 
Si aveti grija ce mancati, da? ![]()
Delidana, eliptica este un exercitiu cardio ca si alergarea, deci eu l-as prefera in locul bicicletei stationare daca vrei sa slabesti. Si as face asa:
- 10 min incalzire ( nu mai mult)
- 45 greutati
- eliptica ( 30 min)- poti alterna cu cea stationara, insa eliptica este mult mai eficienta
Si inca ceva: nu lucra aceleasi grupe de muschi consecutiv pt ca nu le dai timp sa se refaca.
Sper sa te ajute. Succes 
Mephala, te pup si iti doresc vointa si ambitie sa treci cu bine de sarbatori asa cum ti-ai propus
. Eu sunt alaturi de tine.
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
roxana1974 spune:

inainte sa ma apuc de friptura si de vopsit oua, ca ieri am fost ocu, am zis sa intru sa va vad!
Delidana, thks de lamuriri. Uai, ce fain program ai avut...cred ca vreau sa-l tin minte, poate odata am sa ma mobilizez si eu sa ajung la o sala.
Puskin, ce ma enerveaza., aici nu gasesti nici o sala deschisa atat de dimineata. Poate as alege si eu varianta asta. Bazinul olimpic in schimb e deschis...Mie imi ramane varianta de mers noaptea, dupa ce culc copilul...in plus citeam undeva ca inima sufera daca face activitate mai intensa chiar de dimineata, ca cica nu e pregatita dintr-odata la asa efort
voi ce ziceti?
Eu sunt suparata. Aseara am fost invitati de niste prieteni la restaurant. Nu am comandat decat o gramajoara mica de somon tartar, absolut bestial. Am baut 2 pahare de vin si un capucino si azi dimineata cand m-am urcat pe cantar am sesizat un dezastru!
e drept ca io merg la
odata pe saptamana, dar chiar si asa?!?!
No, io mai stau un pic pe DC si merg la treaba. Va doresc o zi minunata si Sarbatori Fericite!
Roxa
mephala30 spune:
Puskin, multumesc,
, voi avea grija!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~