Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 21
doroty spune:
Diana serifa, uite calculul pentru echipa rosie:
Indra a slabit 200 g (nu completase-i) si totalul este de
10.6 kg adica 64.24%
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
DianaR spune:
quote:
Originally posted by doroty
Diana serifa, uite calculul pentru echipa rosie:
Indra a slabit 200 g (nu completase-i) si totalul este de
10.6 kg adica 64.24%
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
Multam de ajutor!

Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Ai dreptate, deja vedeam dublu atatea cifre si la Liris am trecut 3.2. Offff, ma doare deja capul! Si pruncii ma innebunesc...
pe tine si pe puii tai nazdravani!!!Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
DianaR spune:
Poza la cantar, ca ramasesm datoare. Nu-i grozava ca-i facuta cu tel mobil dar se vede.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
DianaR spune:
quote:
Originally posted by dordia2000quote:
Originally posted by DianaR
Ai dreptate, deja vedeam dublu atatea cifre si la Liris am trecut 3.2. Offff, ma doare deja capul! Si pruncii ma innebunesc...pe tine si pe puii tai nazdravani!!!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Pupici si voua!
Apropo, nu-ti mai actualizezi semnatura?
Diana,
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
inni spune:
Salutare !
Va scriu cu intarziere pen'ca ieri am uitat sa fac poza...vineri am plecat grabita si nedormita la munca...(mi-am adus aminte pe drum...dupa aceea...am uitat cu desavarsire)..maine, adica azi, iar lucrez...Acum m-a trezit copilul...si am obs ca bateriile sunt descarcate. Daca nu apuc sa fac poza aia...credeti-ma pe cuvant ca am stagnat. Am avut un stil de viata nedemn (de a mai intra aici sa va pov) zilele astea si..am facut rahatul praf.
Poate next time sa fie cu soare.
Felicitari castigatoarelor 
Felicitari tuturor care au slabit...sau stagnat (ca si asta e o realizare)..le felicit si pe cele care au incercat sa slabeasca.
Va pup pe toate si PASTE FERICIT !!!
liris spune:
Diana eu am slabit 3.2 din targetul de 4. mi se pare mie sau s-a inregistrat 1.2 in loc de 3.2? 
va doresc si eu un Paste fericit, linistit si frumos!
Delidana spune:
Buna,
Roxana-bomboana, uite asa arata www.bicicletasguillermo.com/guillermo/bicicleta-elÃptica-modelo-g250-spyro-pi-373.html" target="_blank">bicicleta eliptica, iar bicicleta stationara este asta ->
. Ambele ajuta la modelarea picioarelor si a taliei.
Imi aduc aminte prima oara cind am fost la o sala foarte bine dotata, antrenorul mi-a facut un program care arata asa:
- 20 minute incalzire (bicicleta eliptica sau banda de alergat)
- 45 minute de greutati (pentru brate + picioare + abdomen)
- 30-45 minute de cardio (bicicleta eliptica sau stationara sau stepper sau banda de alergat).
In 3 luni slabisem 5 kg fara sa tin regim.
Acum cind ma duc la sala merg pe jos 25 de minute (drumul pina acolo) si eu activitatea asta o consider incalzire, mai fac 5-10 minute de miscare cind ajung la sala si apoi continui cu bicicleta eliptica,
si
. E clar ca trebuie sa schimb ceva ca sa am rezultate. Probabil ca corpul meu s-a obisnuit cu activitatile astea si nu mai da randament, la fel cum a zis si Puskin.
Multumesc pentru link, Ruxandra, il aveam si eu dar tu mi-ai adus aminte de el. 
Si deci cum sa fac? Incep cu greutatile si continui cu eliptica sau bicicleta stationara si gata? Eventual sa le alternez pe cele 2, o data eliptica si o data bicicleta stationara?
Ancadragoman, salutare si tie! 
Paste Fericit tuturor! 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi!
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi