Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 20
puskin spune:
Vroiam sa va mai spun ceva: eu mi-am facut poze la 80 de kg (sumar imbracata
) in care mi se vad suncile/colacii de grasime in jurul taliei.
Ei bine, acum au disparut si azi dimineata sotul mi-a zis ca chiar se vede ca am slabit bine in partea de sus a corpului ( si stiu ca aici slabesc primele kg), dar mai putin din partea de jos ( adica solduri, picioare).
Cand ajung la 65kg va pun pozele inainte si dupa, chiar daca sunt cam sumar imbracata
.
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
deea111 spune:
Ajung si eu, ca de fiecare data cu intarziere.
Saptamana asta am salbit ceva mai mult de 500g deci in total 3kg.
Ieri mi-am facut poza si am zis ca o descarc azi , numa ca fratemiu a plecat in vacanta cu tot cu camera mea!
Sper sa ma credeti si fara poza!
Imi cer scuze fetelor ca nu mi-am indeplinit obiectivul!
Daca mai mai primiti , cu postari rare, eu as participa si la urmatorul concurs!Promit sa imi fac mai mult timp si sa fiu mai consecventa in postari si in slabit!
V-am pupat!
Eu va urez de pe acum :Paste fericit! pentru ca maine dimineata plec la parinti!
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
DianaR spune:
Rog pe Inni, Indra si Sigrid sa spuna cat au slabit pe parcursul concursului sau poate coechipierele... Nu sunt sigura daca au dat sau nu raportul (eu zic ca nu...) si nu mai am chef sa caut. Poate coechipierele lor au retinut mai bine.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
DianaR spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
In ceea ce priveste concursul viitor, m-am hotarat sa accept propunerea ta. Ne facem tot lamaite?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
Excelent! Tot lamaite sa fim! Deci DianaR - Andre ea si mai cine? Alte fete de la fulguleti?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
szivarvany spune:

Prietene dragi, toate in egala masura, vreau sa va urez Paste Fericit, sa aveti spor la treburi si sa petreceti cu cei dragi !

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
andre_ea spune:
Un Paste Fericit tuturor silfidutelor
!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
mephala30 spune:
Tzuni, multumesc, Teo e bine acum, i-a trecut eruptia. N-a fost rubeola, ci un exantem viral, ft. asemanator cu rubeola.
Ce scumpa ai fost la faza cu tortul!
Si eu am pregatit tort pt. sot, asa de mult imi doresc sa mananc o felie....dar am decis sa-mi pun pofta in cui.
Pupici si sarbatori linistite!
Delia, piesa o stiam, imi placea tare mult; nu stiam cine e interpretul...spre rusinea mea...
M-am decis sa-mi reinnoiesc abonamentul la sala, de saptamana viitoare...
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
nastad spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Doina, m-am amuzat de fetita ta, e o scumpica!!! In rest, nu te mai necaji, asa sunt toti tatzii, ocupati...macar ai nostri sunt ok, gandeste-te alte femei, cat de greu o duc, cu barbati care nu au un loc de munca, sau calca alaturi sau cine stie cum, cred ca noi suntem niste norocoase, nu?![]()
Asa e!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
an-k spune:
Buna...am mai scos o serie de cozonaci de la cuptor.. si miros de mi muta nasu'
Tzuni se poate ca slabeste sparul asta de nuci- mai ales combinat cu Post negru![]()
Ruxandra, merci pt adresa, o sa citesc acum- si de-abia astept sa vad pozele inainte si dupa.
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)