Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 19
Delidana spune:
Puskin, stiu ca e bine sa incepi cu
intii si apoi cardio, insa problema mea este ca sala unde merg eu n-are prea multe aparate. In total sint 5 insa doar 3 merg: eliptica, masinaria cu
si
. Eu vreau sa depun cit mai mult efort si de aceea incep cu eliptica, apoi imi odihnesc picioarele si ridic greutati, iar la final mai am energie pentru bicicleta stationara. Daca incep cu greutatile, trebuie sa aleg intre eliptica si
pentru ca nu pot face mai mult de o ora incontinuu si deci ma voi antrena mai putin.
Asta e dilema mea, cum sa "invirt" cele 3 aparate incit sa scot cit mai mult de la ele si sa consum cit mai multa energie? 
Astept in continuare, pareri, sfaturi, link-uri. 
Bine ca nu mai ploua, trebuie sa merg la cumparaturi ca nu mai am fructe (printre altele)!!
Revin.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
andre_ea spune:
'Neata!
Daca era azi ziua de raport as fi avut targetul indeplinit
.
Diana, eu din amintiri stiu ca Hopes a slabit 700 g si 200 g, in total 0.9 kg. Nu ca ar fi importante 100g pentru echipa, dar e corect fata de ea.
In ceea ce priveste concursul viitor, m-am hotarat sa accept propunerea ta. Ne facem tot lamaite?
Ank, eu stiu doar ca nu se spala joi si vineri. Despre gatit nu stiu nimic. Dar daca nu gatesti azi si maine, cand sa le mai faci pe toate?
Io maine fac tort diplomat si tiramisu
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR
Tzuni spune:
Neata, natiune! 
Raportul meu - ca am uitat ieri: 63.6 kg
Mephala, multumesc si io pt urari. Stii ce am facut ieri? Mi-am luat un tort de cioco cu crema de vanilie si bucatele de piersici. Buuuuun de mori numai cand il vezi! Si, incet incet si cu rabdare, pana dupa Paste il termin.
Acum...astept bice!
BB e mai bine? Chiar a facut rubeola?
Puskin, nu vin...
Stai linistita!
Intrebam si eu...asa.... Apropo, cand ai fost ultima data in Ro?
Khrystin, ma intrebai cum ma pregatesc de sarbatori sau de plecarea la Roma? ![]()
Revin
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
doroty spune:
SARBATORI FERICITE!

Sa aveti un Paste fericit, imbelsugat, plin de armonie!

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
roxana1974 spune:
sunt pe fuga dar cred ca v-ati obisnuit!
Tzuni, viata bate filmu' asa-i? Cins stie, poate in final o punem macar de-o telenovela.
Delia, vai, ce frumos, cata ambitie, cata miscare faci. As vrea sa pot face macar jumate din cat faci tu! Te rog mult lamureste-ma, care-i diferenta intre bicicleta eliptica si bicicleta stationara si ce feluri de biciclete mai faci tu, sunt nelamurita, eu credeam ca sunt una si acelasi lucru. In plus, mai scrie-mi te rog de ordinea exercitiilor sau o sa incerc sa merg pe link-ul indicat de Puskin (Ruxi
) ca sa fac si eu ceva corect, atata cat pot sa fac...tare as vrea si o banda de alergat, insa cred ca mi-ar ocupa tot apartamentul si asa extrem de mic. Vreau un sfat: cum sa ma mobilizez???? Vreau sa merg la alergat dar mi-e mereu peste mana, ce sa fac??? 
Doina, m-am amuzat de fetita ta, e o scumpica!!! In rest, nu te mai necaji, asa sunt toti tatzii, ocupati...macar ai nostri sunt ok, gandeste-te alte femei, cat de greu o duc, cu barbati care nu au un loc de munca, sau calca alaturi sau cine stie cum, cred ca noi suntem niste norocoase, nu?
Zuzi, ma bucur ca ai slabit. Bafta in continuare!
Fetelor, va
pe toate, imi pare rau ca nu va pot scrie mai mult!!! Tineti-mi pumnii si mie sa nu ma ingras si sa fiu repede matusa (sor'mea tre' sa nasca din clipa in clipa!!!)
Roxa-boxa
an-k spune:
Merci de raspunsuri, deci ma apuc sa sparg nuci pentru cozonac![]()
Diana, am cautat in urma... ai dreptate
am slabit doar 3,2kg, azi tin post negru (dar beau apa)- ce bine era daca se dadea raportul maine![]()
Puskin, o sa incerc sa fac exercitiile la sala cum zici tu, ziceai ca ai ceva material - site specializat, m-ar interesa sa citesc si eu. Merci.
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Roxa, nastere usoara surorii tale si un bb voinic si sanatos!
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
ancadragoman spune:
Mamaaaaaa dar aici se slabeste nu gluma...
Am intrat fetelor sa va urez PASTE FERICIT!!!!!! alaturi de cei dragi si tot ce va doriti.
Eu am reusit si nu m-am ingrasat decat un kg pana acum,eu zic ca este bine.
Va pup pe toate si imi era dor de voi
anca
9+
vine bebe....
poze
puskin spune:
Buna fetele,
revin de la sala unde am prestat cele 45 de minute de alergare, astazi le-am facut super usor, mai puteam lejer inca 10min.
Deliutza mea sportiva, cred ca corpul tau s-a obisnuit cu programul tau de sala si de aceea nu mai slabesti. In plus, nu conteaza cat de mult stai la sala ci cat de eficient lucrezi. Cei care fac body building de performanta nu recomanda lucrul cu greutati mai mult de 45 de minute, si pe cat posibil separarea grupelor musculare.
In cazul tau, lucrezi picioarele separat, impreuna cu abdomenul sa zicem, si in zilele respective nu mai faci si eliptica si bicicleta, ci doar una singura.
Uite aici puteti gasi multe informatii foarte pretioase: www.getfit.ro
Roxa, si eu am avut mult timp aceeasi problema, nu gaseam timp sau chef sa merg la sala. SI am ales sa ma trezesc cu 1 ora si jumatate mai devreme si sa merg la sala.
Tzuni, nu era nici o problema daca vroiai sa ma vizitezi. Am fost in tara ultima oara de Craciun.
Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Tzuni spune:
an-k, vazi ca spartul nucilor slabeste!![]()

Puskin, vine si ziua in care sa merg la Praga... Pt ca imi doresc!
Mephala?
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos