Nou stil de viata (136)
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
Buna dragelor
Weekend-ul asta am fost in oras la film, am vazut "Mr. Bean's Holiday", m-am distrat de minune.
Mi-am luat si niste carti dintre care 2 sint scrise de Anne Rice, cea care a scris si cartea "Interview with a vampire". Imi plac astea misterioase. ![]()
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca, salata
C: o portie de ciorba de fasole cu carne de porc (tocmai am terminat-o de facut
).
Intre mese: 3 felii de pepene, 1 mar, 1 banana.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
La multi ani, Crystina !
La multi ani, Mia !
Calculele par juste, Dorothy 
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
nastad spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITZILOR!
DORDIA, nu e cu ochi, a dat Dumnezeu sa-mi vina azi.Ma simt nasol,sunt super umflata!
CARMEN, sanatate motaneilor si voua putere sa rezistati!
toate fetele si sa aveti o saptamana frumoasa!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
Zuzilici spune:
Buna seara si de la noi.
Crystina, Miag si Raul de Claudelu' sa ne traiti sanatosi si sa fiti fericiti toata viatza.
Lamulti ani! tuturor celor care poarta Numele de Florin, Florina si-a tuturor Florilor.
Sa ne traiesti cu numele, Camelia.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by puskin
Neata,
DianaR, procentul nostru din prima pagina e corect, dar nu este actualizat cu ultima saptamana pt ca Sigrid nu a intrat la raport. Eu am stagnat, Inni a stagnat si ea, tu ai avut +500g, deci bilantul pt saptamana trecuta este +500g(fara raportul lui Sigrid).
Mephala, modifica tu te rog la portocale: am slabit 3.9kg in total, adica 23%. Daca intra si Sigrid cu raportul, vedem noi cum facem...
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Nu prea am priceput eu care ce trebuie sa faca si nici ce caut eu in echipa portocalelor.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
DianaR spune:
Carmen, multa sanatate la puiuti!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
Delidana spune:
Carmen, am uitat sa urez multa sanatate baietilor. Sper ca ai apucat si tu sa te odihnesti mai mult azi. 
Zuzilici, l-ai sarbatorit si pe sot, asa-i? 
Unde sinteti dragelor, mincati prajituri fara mine? Vreau si eu! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Edit: am postat acelasi mesaj de 3 ori si nu-l pot sterge asa ca-l editez. ![]()
mephala30 spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate, poate se indura dintisorul sa apara mai repede....
Delia, visezi la prajituri? ![]()
Sa ai spor la citit!
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Delidana spune:
Nr. 3 
Carmen, spor am, cu timpul e mai nasol.
As sta toata ziua cu nasul in carti, mai ales cind citesc una interesanta. Daca nu apuc sa citesc nimic 2-3 zile in sir nu mi-e bine, simt ca-mi lipseste ceva.