Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buan dimineatza!
Va sarut pe toate si va spun ca tare mi-e dor de voi. De cand am schimbat 'bonele' Isabellei parca sunt Cinderella. Le fac pe toate aproape si parca tot nu sunt facute.

Delia spor la citit. ocmai am auzit de dimineatza ca daca vrei sa-ti pastrezi mintea tanara chiar si la adanci batraneti e bine sa citesti cat mai mult in fiecare zi. Intr-adevar mi-am sarbatorit sotul dar cu o masa traditionala de peste - prajit cu mujdei de usturoi si saramura.
Eu nu mi-s din Ardeal dar tot vreau sa te tzuc de ziua ta.

Carmen dintosul si sper sa-i sparga cat mai repede sa scape de dureri. Si Isabellei i-a mai iesit un dintisor sau e pe cale sa-i iasa ca-i tare maraita. Da Iustin ce-a patit? Sper sa nu fie nimic grav.

Doroty multumim de calcule si rusinica sa-mi fie. Macar 1 kg sa mai dau jos saptamana asta.

Puskin servici usor. Cu ce ocazie prin Berlin?

Tzuni te pupic si ma bucur ca esti mai bine acum.

Cami multumesc pentru carte.

Mik te-ai dat la fund???
Dragelor ma duc sa-mi culc odorul si revin.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Vai ce naroada sunt!
La multi ani, Violeta.
Sa ne traiesti sanatoasa, frumoasa si slaba asa cum iti doresti. Imi cer scuze c-am fost atat de aiurita si nu te-am felicitat pana acum.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Carmen dintosul si sper sa-i sparga cat mai repede sa scape de dureri. Si Isabellei i-a mai iesit un dintisor sau e pe cale sa-i iasa ca-i tare maraita. Da Iustin ce-a patit? Sper sa nu fie nimic grav.

saru'mana de incurajari!
Nu stiu ce-a avut Iustin; dar acum, pe seara, e mai bine. Nu mai face febra, scaunele s-au rarit. Mititelu', de doua zile numai pe olitza sta...
Isabella e maraita? O pupacim sa-i treaca!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Te pupic si pe tine, Carmen. Vad ca esti mai bine si te-ai mai relaxat si tu. Asa-i cu piticii pana cresc dar cand vezi ce frumosi sunt... mai ca uiti de toate noptile nedormite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Te pup, ZUzilici si la multi ani Florinului tau!
Carmen, ma bucur ca bb-ii sunt mai bine!

Io...la munca. Fug!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

muuuama ce de pupaturi pe aici...numai mie nu-mi da nimeni una
Oricum nu merit ca sunt un porcDimineata eram super slaba,am mancat sanatos si m-am mentinut toata ziua...pana pe seara cand a facut sotzul cinste cu turcarii-nu puteam sa-l refuz.Si ca sa-mi alunece kebapul pe gat am bagat si un litru de cola.Primul pahar a fost mai greu ca n-am mai baut demuuuult,de cand cu concursurile-apoi efectiv nu m-am mai putut opri

Asta e,nu cred ca ma cantaresc maine,oricum am facut o mare varza.

Va pup pe toate si mai ales multa sanatate la copilasi!!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

mamica cu dulceatza? Ia tine tu aici:

+

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Multumesc din suflet pentru urari!
Zuzulici, mii de pupici pentru urare!, esti o draguta.
Dordia, draga mea sora, iti multumesc pentru urarea de pe net! Cum stai cu greutatea? Eu sunt multumita ca dupa ziua de ieri, azi dimineata aveam tot 77 kg . Sa vedem maine, dupa ce am mancat un mar, o mandarina, o banana si acasa, pe la ora 19.00, un pic de zacusca cu castravete verde si un pic de fasolica batuta ( ma cam rodea stomacul). Si binenteles 2 litri de apa cu o lamaie.

Meniul de maine:
- salata de varza alba, cu castravete, o rosie, o sfecla si patrunjel
- 1 mar, 1 mandarina, o para.

Maine ma duc la coafor sa ma vopsesc si sa ma tund. Asa ca nu stiu daca mai intru maine seara.

Va pup si va urez noapte buna.

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Mamicutza dulce si frumoasa si de la mine ai mii de , dar nu pentru ce-ai facut, ci doar pentru ca mi-esti draga. Sa inteleg ca perioada ta mai tesionata s-a terminat si-acum petreci cu sotul?

Violeta bravos! Mai ca ma faci sa cred ca citesti si tu aceeasi carte ca si mine. Te felicit pentru hotararea de-a merge la coafor si a-ti schimba look-ul. E foarte important in timpul dietelor, care de ce sa nu recunoastem sunt perioade destul de frustrante, sa ne facem mici placeri pentru a mai inveselii situatia. Asteptam poza.

Tzuni de cand te stiu tot la servici te stiu. Muncitoare mai esti maica. Sper sa am si eu acelasi entuziasm cand am sa ma intorc la scarbici. Uite un de la mine sa termini cat mai repede si sa pleci acasa la Lola care abia asteapta sa te cuibaresti langa ea la nanica. Sau se cuibareste ea langa tine?

Daria cum sta treaba? Ai scapat teafara la kg dupa sarbatoarea de ieri???

Dordia vad ca Violeta sta bine dupa petrecerea de ieri. Tu cu ce te lauzi? Ce mai face Stefanel? Si cum e la noua firma? A fost o mutare buna??

Mergi la inceput

Zuzilici, ne cam cuibarim una intr-alta. Cum in we am fost cu febra si muci, am stat in pat si am dormit destul de mult. La un moment dat m-am trezit ca Pisu imi miorlaia la nas - cred ca se speriase ce-am patit de' dorm atata?

Si pana nu m-am ridicat din pat, n-a tacut. Cand m-am ridicat, s-a dus si s-a culcat pe locul meu! Smechera! Seamana cu ma-sa!

Mai am pana la somnul cu Lola! Mai am de muncit ca tocmai am aflat ca din 13 pana prin 17 plec la Roma, sa ma intalnesc cu comunitatea romanilor de acolo. Fac si ceva filmari. Si pana atunci, mai trebuie sa fac un drum la Sibiu... Si munca din Buc...

_

Mergi la inceput