Nou stil de viata (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Vin la raport un pic mai devreme, intrucat maine nu stiu daca mai am timp sa intru, pentru ca plec in Italia pentru 2 saptamani.
Voi face o pauza mai lunga de forum, asa incat am sa va rog sa ma treceti la mentinere sau sa ma stergeti complet de pe liste.
In sfarsit, mi-am atins obiectivul si va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine!
Azi dimineata aveam 59,4 kg, cu - 0,800 kg mai putin in ultima saptamana, -5,3 kg pe durata concursului si un total de 12,3 kg in perioada 15 ianuarie - 4 aprilie 2007.
Uitati dovada
Tzuni daca tot nu am iesit in Bucuresti cu rolele, poate iesim la Roma la o cafea!
Zuzilici imi pare rau ca ai probleme cu soacra! Incearca sa o ignori!
tuturor sarbatoritelor!
Va doresc tuturor un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Puskin, Mamagiuliei, Mamicadulce, Sigrid, Diana, Khristin, oLo, Mik, Roxana, Justassmallkiss, Miag, Delidana, Carmen, etc.

Cele mai ambitioase:
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Cami
www.idieta.ro/show_ticker_image.php?scope=&rigla=10&slider=13&&weight_start=71,7&weight_current=59,4&weight_target=59,7" target="_blank">Silfiduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Da sor'meo esti in echipa cu mine!!! Si cu InaC pana acum. Cine se mai inscrie???

Deci Echipa Albastrelelor va fi formata deocamdata din: Dordia, Violeta70 si InaC.
Cine se mai inscrie la concursul urmator??? Hai fetelor nu va fie frica. Scopul e sa dam jos grasimile de pe noi!!!

Eu imi voi propune tot 3 kg target ca....vad ca nu mai dau jos asa rapid decat daca ma apuc de un regim din ala "2sapt...14 kg" ceea ce la mine nu tine ca le pun apoi dublu. La cate tone de kg tb sa dau jos...unica metoda e titlul subiectului.!

Va poop si abia astept sa vad maine cat am pe cantar!!! Dar poza abia seara o pot pune!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Zisa Cami drum bun si sa te distrezi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !

In primul rind vreau sa va pe toate si sa va spun ca fara voi nu as fi reusit.MULTUMESC!

Raport:
29.03-05.04 - 1 kg
01.03-05.04 - 5 Kg
01.02-05.04 - 10 kg

La concursul urmator ma inscriu cu mare drag, cu un target de 4 kg.

Va doresc o zi minunata si astept cu nerabdare podiumul!

dordia, ma recunosc asa bine in spusele tale...de la 1.5 kg pierdute pe saptamina, am ajuns la 0.500 kg pe saptamina, insa pe ultima suta de metri mi-am revenit.

Deci, pentru echipa teal: - 1 kg.

dordia si violeta, multumesc ca m-ati primit si imi doresc sa nu va dezamagesc.

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Raport final: www.totsites.com/totimages/11503/360130-IMG_3332.jpg" target="_blank">65.7 kg, un minus de 400 gr. saptamana ce-a trecut.
Era loc si de mai bine, dar sunt multumita.

Cami, felicitari, esti o ambitioasa! si vacanta placuta!

InaC, felicitari si tie!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata la

Am ajuns mai repede la servici, asa ca intru acum rapid sa dau raportul: 75,5 kg (deci - 1,500 kg saptamana 29.03-05.04). Deci perioada 01.03-05.03 = un total de 6,700 kg..

Ma bucur ca voi face parte din echipa albastra (este una din culorile mele preferate). Nu stiu ce target imi voi pune, pentru ca daca ma mai chinuiam putin atingeam targetul propus la inceput (75 kg.). Binenteles ca nu credeam ca voi slabi atat, este f. clar ca apa cu lamaie m-a ajutat f.f.f mult si nemancatul seara, lipsa dulciurilor si a grasimilor. Sa vedem cum va fi de acum incolo, ca postul aproape s-a terminat, dar voi avea alte alternative: iaurturi la greu, branzeturi (branza de vaci si telemea de vaca), carne mai putina, poate incep cu peste, nu stiu o sa vad.

Zuzilici, nu ne parasi, please....!

Va las acum ca trebuie sa ma apuc de treaba, ne intalnim diseara.
Negrutele, va astept la raport!

Pierderea de kilograme, La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR DRAGI!

Felicitari tuturor celor care au reusit sa dea jos, oricat de putin (conteaza enorm)!

Cami si vacanta placuta in Italia, vai ce frumos ca mergi acolo! sa te distrezi si sa te mai gandesti la noi. Io zic sa te trecem la mentiere si sa vii sa ne pove cum a fost, ce zici? Felicitari pentru ambitie si pentru reusita!

Zuzi, fruntea sus! Noi te iubim tare, tare! Te rog fii tu mai desteapta si mai toleranta, nu te mai incarca cu energie negativa.

Raport: 57.4 kg. pare ok, dar ar trebui sa depun eforturi mai mari in a ma mentine sper sa reusesc. Deocamdata vreau sa raman la capitolul unde sunt, adica la slabit...nu sunt serioasa...

va pup si revin deseara!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

'Neata!
Raport: 52.5 kg Restul e aparatul.
Mai aveam 200g si atingeam targetul de 4 kg. Sper sa nu se supere prea tare pe mine lamaitele. Duminica dimineata aveam 52 kg, dar postul n-a tinut cu mine si am pus la loc 500 g.

Vreau si eu la noul concurs! Facem din nou o echipa de lamaite? Cine se inscrie?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata!!
Eu raportez 81 kg, adica -500g fata de joia trecuta si un total de 1,8 kgde la inceputul concursului
Mai mult nu am reusit tura asta.Luati aminte la rugamintile mele de ieri va rog,cand or sa se aleaga echipele.

Va pup cu drag pe toate,va urez PASTE FERICIT si fericire,sanatate,pace,voie buna.
Noi plecam azi la socrela si o sa ratez inceputul concursului,dar ma intorc

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

raportez si eu 59 kg, (-500 gr) si 1,6 kg pe perioada concursului, cam putin dar e bine si atat

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput