Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 30
ElenaGiulia spune:
Paste fericit fetelor,multa iubire si pace pentru toate,va doresc
Elena
Arthur
Wolf Elena
paxela spune:
Paste fericit cu lumina in suflete: http://family.webshots.com/photo/2974412780081869328mEZhKP
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
magdalena76 spune:
Buna Burtici si mamici!
Vin si eu cu intarziere de o saptamna sa va dau vestea nasterii lui Vladut si sa-mi cer scuze ca nu am scris mai devreme dar nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Am nascut pe 31.martie la ora 12.15, nastere naturala fara peridurala (am vrut cu peridurala dar nu a prins asa ca anestezistul a spus ca nu are ce sa-mi faca). Vladut a avut la nastere 3,5 kg 55 cm si scor apgar 10. Am stat in spital destul de mult adica a5 zile pt ca bb a facut icter si nu-I mai trecea, tot iesea bilirubina mare desi bb statea la lampa. In fine acum 2 zile am venit si noi acasa si inercam san e obisnuim noi cu bb si bb cu noi. Vladut are program de masa din 2 in 2 ore, cateodata si mai devreme. Abia azi noapte am dormit 3 ore intre mese. Pentru fetele care inca nu au nascut odihniti-va acum ca dupa aia o sa fiti chiaune. Eu nu mai stiu in ce zi sunt si nu apuc sa fac nimic in afara de dat titi sters bb …. Oricum totul numai despre bb.
O sa inerc sa citesc din urma sa vad ce a-ti mai facut ca v-am simtit lipsa. Vreau sa urez si eu nastere usoara celor care inca nu au nascut si bb-I frumosi, sanataosi si mancaciosi celor care au nascut pana acum.
Tati o sa puna poze cu bb in folderul comun sa vedeti ce baieil frumos avem. Fug ca plange micul terrorist ca am avut billet de voie prea mult timp.
Va pup.
Magda si Vladut
ellamiss spune:
Hai fetelor,nu a mai nascut nimeni?
Va tin pumnii KARLA,CALUDIA,BIANCA!!!!!!!!!!!!!

Va urez tuturor un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!!!!!!!!!!!!!!!!
ELLA
38 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705
stefaniya spune:
Buna,fetele
In sfarsit,pe 05.04.07 am anscut un baietel de 3438g cu 53cm.
Cum v-am spus din seara de miercuri am plecat intr-un tarziu la spital,dar a doua zi la 11.11 am nascut.Au fost 16ore groaznice,am avut ghinion.Nu stiu cum e cu epidurala dar la mine dupa doua ore nu mai avea efect ca imi incetinise contractiile mi s-au dat medicamente care sa le provoace si au inceput iar durerile groaznice,chiar si mai rau.La fel ca Roxanici am sa astept sa nasca toate ca sa povestesc cum a fost,pt ca eu nu vreau sa sperii pe nimeni.Finalul e cu adevarat unic si uiti tot,dar dupa 16ore de travaliu cred ca nu-ti mai trebuie...cel putin mie ![]()
In rest suntem bine,e un copil cuminte care ma lasa sa dorm dar eu mai mult de 1-2 ore pe zi nu dorm.Mi-e teama ca voi avea probleme de la nesomn dar corpul meu nu mai raspunde si chiar de vreau sa dorm nu pot.
In mare cam asta a fost...
Val plecasem deja cand ai trimis numarul,asa ca nu am avut cum sa te contactez,oricum multumesc!
Felicitari la noile mamici 

Nastere usoara la urmatoarele si numai bine!

Paste fericit va doresc!
Stefania
mamica de Carl
*****BEBE*****
karla32 spune:
Sunt sotul (fericit) al Karlei32.
Va anunt ca a nascut azi la ora 11 un baiat de 3.30 si 51 cm prin cezariana. Sunt foarte bine amandoi, el e la masa, iar ea doarme fericita.
Va dorim la toate aceleasi sentimente...